6 syytä alkaa käyttämään kurkumiinilisää jo tänään

Kurkumiinia on arvostettu terveysvaikutuksiensa ansiosta tuhansien vuosien ajan. Kurkuman, joka tunnetaan myös nimellä kultainen mauste, aktiivisin yhdiste sisältää monia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä kiistattoman voittajan tehokkaimpana luonnollisena tukena koko keholle.

image

Tässä on eräitä ravintolisien supersankarin - kurkumiinin - hyödyistä.

1. Tukee hermoston toimintaa

Kurkumiinin on havaittu parantavan kognitiivista toimintaa. Lisäravinteiden käyttö voi tukea työmuistia, stimuloida rauhoittumista sekä tyytyväisyyttä ja auttaa selviytymään negatiivisesta stressistä. Kurkumiini ei vain mausta ruokaasi, mutta voi myös vaikuttaa positiivisesti aivojesi terveyteen.

2. 2. Auttaa ylläpitämään keuhkojen ja ylähengitysteiden terveyttä

Kurkumiinin rooli keuhkosairauksien hoidossa on ollut laaja. Sen kyvyn ansiosta auttaa kehoasi neutraloimaan vapaat radikaalit ja hajottamaan limaa vapauttaen hengitysteitämme, kurkumiini voi auttaa lievittämään yskää ja parantamaan hengityskykyämme.  

3. Tukee sydämen toimintaa 

Kurkumiinilisien käyttö voi tarjota lisätukea monien sydän- ja verisuonitauteihin johtavien tekijöiden torjunnassa. Jopa terveiden aikuisten tulisi käyttää kurkumiinilisää veren ja verenkierron tuotannon ja laadun tukemiseksi . Valtimoiden terveyden parantaminen voi olla sitä parempi, kun valitset lisäravinteita, joilla on korkea hyötyosuus.

4. Parantaa immuniteettia

Kurkumiini on paras ystäväsi immuniteetin parantamiseksi. Vaikka sen vahvistaminen on jatkuva prosessi, kurkumiinin ominaisuudet voivat auttaa edistämään optimaalista immuunitasapainoa, jota jatkuvasti häiritsee krooninen stressi, vitamiinien puutos, unenpuute ja altistuminen toksiineille.

5. Auttaa ylläpitämään maksan terveyttä

Maksalla on tärkeä rooli kehossa sen muuntaessa ravintoaineet aineiksi, joita keho pystyy käyttämään, varastoi ne ja toimittaa sitten soluille. Kurkumiinilla on positiivisia vaikutuksia lipidiprofiiliin, mikä estää rasvojen kertymistä ja helpottaa niiden eliminointia maksassa.

6. Edistää nivelten ja luiden terveyttä

Rusto ohenee iän myötä, mikä tarkoittaa, että luusi eivät välttämättä saa tarvitsemaansa pehmustetta. Nivelkipu ja tulehdus ovat painajaisia, ja lonkat, polvet ja sormet ovat yleisimmät kivun alueet. Kurkumiini voi edistää nivelten ja luiden terveyttä, mikä antaa sinulle paremman joustavuuden, jotta voit liikkua ilman kipuja - miltä kuulostaa?

Mitä kurkumiinia hankkia? 

Kun valitset tuottetta, Avenobo Curcuma on turvallisin valinta. Yksi kapseli on vahvuudeltaan kuin 20 tavallista kapselia, joissa on 500 mg 95% kurkumiinia, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan lisäaineen.

Mullistava lähestymistapa, joka parantaa ainesosien imeytymistä 185 kertaiseksi varmistaen, että saat todella kaikki kurkumiinin hyödyt. Lisäsimme siihen myös D3-vitamiinia antamaan immuunijärjestelmälle ylimääräistä tehokkuutta!