Masennuksen ymmärtäminen ja helpotuksen löytäminen MoodLuxin avulla

Oletko allapäin? MoodLux voi olla ratkaisusi, sillä se kohottaa mielialaa, hallitsee henkistä stressiä ja torjuu väsymystä tehokkaasti!

Depression

Tunteiden hallitseminen

Tunteet ovat olennainen osa ihmiskokemusta. Kohtaamme monenlaisia tunteita onnesta ja rakkaudesta vihaan ja pettymykseen jokapäiväisessä elämässämme, usein ajattelematta niitä juurikaan, elleivät ne ole erityisen voimakkaita.

Satunnaiset surun tai masennuksen jaksot ovat täysin normaaleja, vaikka usein koemme nämä tunteet negatiivisina. Kun nämä tunteet kuitenkin yleistyvät ja turhautumisen, toivottomuuden ja ahdistuksen paino käy ylivoimaiseksi, se voi olla liikaa kestettäväksi yksin.

Voimakas suru voi johtaa sekä psyykkisiin että fyysisiin oireisiin, joita ovat muun muassa:

 • tavanomaisista toiminnoista nauttimisen väheneminen;
 • jatkuva suru ja sisäinen tyhjyys;
 • lisääntynyt ärtyneisyys;
 • jatkuvat mielialanvaihtelut; ja
 • muutokset uni- ja ruokailutottumuksissa.

Onnellisuushormonien vapauttaminen

Kehosi biokemialliset prosessit ohjaavat ensisijaisesti positiivisia tunteitasi. Aivosi tuottavat luonnollisia välittäjäaineita, joita kutsutaan usein "hyvän olon hormoneiksi" ja joilla on keskeinen rooli emotionaalisen hyvinvointisi säätelyssä ja parantamisessa.

Nämä neljä keskeistä hormonia vaikuttavat myönteisiin tunteisiin:

 1. Dopamiini: jota kutsutaan usein "onnellisuushormoniksi", liittyy läheisesti palkintoihin, motivaatioon ja miellyttäviin tuntemuksiin.
 2. Serotoniini: tunnetaan onnellisuudesta, keskittymisestä ja rauhallisuudesta, mutta se säätelee myös unta, ruokahalua ja ruoansulatusta.
 3. Oksitosiini: "rakkaushormoniksi" kutsuttu oksitosiini edistää luottamusta, empatiaa ja ihmissuhdesiteitä.
 4. Endorphiini: endorfiinit vapautuvat vastauksena stressiin ja miellyttävään toimintaan, ja ne edistävät yleistä hyvinvointia.

Jatkuva stressi, äkilliset stressaavat tilanteet, hormonaaliset muutokset, auringonvalon puute kylminä kuukausina ja epäterveellinen ruokavalio voivat heikentää näitä onnellisuushormoneja tai häiritä niiden tuotantoa. 

Tällaisissa tapauksissa elimistösi saattaa tarvita lisätukea serotoniinin tehostajan muodossa, jotta positiivinen mielialasi ja henkiset näkymät paranevat.

Syleile elämän valoisaa puolta MoodLuxin avulla!

MoodLux on kehitetty palauttamaan emotionaalinen tasapaino ja kohottamaan mielialaa luonnollisesti. Sen keskeiset ainesosat toimivat sopusoinnussa stimuloiden onnellisuushormonien, kuten serotoniinin, noradrenaliinin ja dopamiinin, tuotantoa aivoissa, mikä takaa harmonisen tasapainon.

100 % luonnollinen mielialan parantaja

Tämä aminohappojen, kasviuutteiden, vitamiinien ja välttämättömien kivennäisaineiden synergistinen sekoitus parantaa kykyäsi kokea onnellisuutta ja ylläpitää positiivista mielialaa.

Säännöllinen MoodLuxin käyttö voi auttaa ehkäisemään mielialan vaihteluita, jotka voivat kärjistyä kliiniseksi masennukseksi.

Mielenterveysongelmien nouseva virta

Mielenterveyshäiriöt lisääntyvät hälyttävästi. Noin neljännes väestöstä kärsii huonosta mielialasta, kuten tilapäisestä masennuksesta. Masentuneet kamppailevat usein surun, melankolian, haluttomuuden, ärtyneisyyden, epävarmuuden ja pelon tunteiden kanssa. Päätöksenteko ja keskittyminen muuttuvat haastaviksi, ja niihin liittyy syyllisyyden tunteita ja päämäärättömiä ajatuksia.

Jos jatkuva masennus jatkuu, se voi ilmetä fyysisinä oireina, kuten unettomuutena, sydämentykytyksenä, päänsärkynä tai rintakehän paineena. Tällä hetkellä arviolta 5 prosenttia väestöstä kamppailee vakavan masennuksen kanssa, ja mielialan vaihtelut vaikuttavat yli kaksi kertaa useammin naisiin kuin miehiin.

Ennakoivat toimenpiteet masennusta vastaan

Jos nykyinen kehitys jatkuu, masennuksesta kaikissa muodoissaan voi tulla kolmanneksi suurin maailmanlaajuinen terveysongelma. Siksi masennuksen perimmäisten syiden ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää, jotta voidaan ryhtyä ennakoiviin toimiin ensimmäisten merkkien ilmaantuessa, sillä ennaltaehkäisy on usein tehokkaampaa kuin myöhempi hoito.

Serotoniini: "hyvän olon" hormoni

Serotoniini on hermovälittäjäaine, joka vastaa positiivisen mielialan, emotionaalisen tasapainon ja yleisen hyvinvoinnin ylläpitämisestä. Optimaalisen serotoniinipitoisuuden varmistaminen on elintärkeää tyydyttävän ja onnellisen elämän kannalta.

Nosta mielialaa MoodLuxin avulla

MoodLuxin ainutlaatuinen ainesosien sekoitus, mukaan lukien L-tryptofaani sekä välttämättömät vitamiinit ja kivennäisaineet, kuten folaatti, sinkki, magnesium sekä B3-, B6- ja C-vitamiinit, tarjoaa tarvittavat rakennusaineet serotoniinin tuotannon lisäämiseksi.

Pidä positiiviset näkymät yllä MoodLuxin avulla

MoodLux on luotettava serotoniinin tehostin, joka:

 • edistää rentoutumista ja stressin lievittämistä;
 • parantaa emotionaalista tasapainoa;
 • kohottaa mielialaa;
 • parantaa henkistä hyvinvointia; ja
 • vähentää väsymyksen ja uupumuksen tunteita

Safr’Inside™ – löydä sisäinen tasapaino

Safr'Inside™ on korkealaatuinen sahramiuute, joka tunnetaan poikkeuksellisesta tehokkuudestaan. Se sisältää 10 kertaa enemmän Safranalia, aktiivista ainesosaa, kuin muut sahramiuutteet, ollen 10 kertaa tehokkaampi.

Kaksi satunnaistettua, kaksoissokkoutettua, lumekontrolloitua kliinistä tutkimusta ovat osoittaneet sahramin vaikutukset vakaviin mielialan vaihteluihin, ja osallistujat kokivat mielialan vaihteluiden vähentyneen huomattavat 15 prosenttia jo yhden kuukauden käytön jälkeen.

Toinen tutkimus osoitti, että jo 15 päivän jälkeen:

 • 77% käyttäjistä koki olonsa enemmän optimistiseksi;
 • 69% käyttäjistä raportoivat lisääntyneestä rauhallisuudesta; ja
 • 75% käyttäjistä totesi tunnetasapainon parantuneen.

Boostattu tehokkailla ainesosilla

MoodLux vahvistaa sahramin voimaa seuraavasti:

 • Rhodiola uute: tunnettu adaptogeenisistä ominaisuuksistaan, Rhodiola rosea auttaa hallitsemaan emotionaalista stressiä, edistää positiivista mielialaa ja auttaa parantamaan unen laatua ja ruokahalua.
 • Ginkgo uute: tämä tunnettu antioksidantti parantaa verenkiertoa, mikä hyödyttää aivojen toimintaa, selkeää ajattelua, keskittymiskykyä ja muistia.
 • Vitamiinit ja kivennäisaineet: välttämättömät vitamiinit ja kivennäisaineet, kuten C-, B1-, B6-, B12-, niasiini-, foolihappo-, pantoteenihappo- ja magnesiumvitamiinit, tukevat psykologisia toimintoja ja vähentävät väsymyksen ja uupumuksen tunnetta.

Onko MoodLux sopiva sinulle?

 MoodLux on ideaali sinulle, jos: 

 • pyrit parantamaan yleistä mielialaasi;
 • koet hämmentävää surua ja masennusta.;
 • olet huomannut muutoksia uni- ja ruokailutottumuksissa;
 • koet jatkuvaa ärtyneisyyttä ja mielialanvaihteluita;
 • et enää koe iloa aktiivisuuksistasi joita normaalisti rakastat; ja
 • kamppailet talvikaamosta vastaan.

Koe luonnosta peräisin olevien ainesosien maksimaaliset mielialaa parantavat vaikutukset MoodLuxin avulla!

Tuotteita sinulle