Unenpuutteen vaarat 

Taistelu riittämättömän unen kanssa on todellinen! Joka kolmas aikuinen kärsii unenpuutteestaNäinä erikoisina aikoina, joina elämme, useimmat meistä ovat unohtaneet, että unenpuute voi usein aiheuttaa vakavia seurauksia kehollemme ja mielellemme.

image

Katsotaan kuinka vaikeudet saada tarpeeksi untavaikuttavat terveyteemme ja vartaloomme.

Lyhytaikaiset vaikutukset

Sitä tapahtuu kaikille. Vietät yön heiluen ja pyörien ja yrität todella kovasti tuudittaa itsesi uneen. Ei onnistu. Tunnit kuluvat ja ennen kuin huomaatkaan, herätyskello soi ja niin väsynyt sekä ärtyisä sinä astuu uuteen päivään. Menipä hyvin!

Mutta hidas olo huonon unen jälkeen on pienin huolenaiheista. Riittämätön uni tarkoittaa, että kehosi ei täydennä energiavarastojaan eikä korjaa itseään.

Se voi myös vaikuttaa harkintakykyyn, kykyyn oppia uutta ja muistaa tietoa sekä johtaa heikentyneeseen keskittymiseen, mikä voi aiheuttaa onnettomuuksia ja loukkaantumisia. 

Pitkäaikaiset vaikutukset

Unenpuutteella on myös muita syvempiä seurauksia. 

Useimmat meistä tarvitsevat noin 8 tuntia laadukasta unta toimiakseen normaalisti. Satunnainen yö, jossa uni ei ole optimaalisen hyvää ei vahingoita terveyttäsi, mutta myönnä itsellesi, että sitä ei tapahdu vain silloin tällöin.

Unenpuutteen vakavia vaikutuksia ovat alttius sydänsairauksille, korkea verenpaine ja diabetes. Se voi myös johtaa masennukseen. 

Unettomuuden ja liikalihavuuden välistä yhteyttä on myös tutkittu laajasti, ja tutkimukset ovat osoittaneet, että unen menetys ei vain voi stimuloida ruokahalua, vaan se saa sinut myös kaipaamaan runsaasti rasvaa ja hiilihydraattia sisältävää ruokaa. No niin!

Paranna unirytmiäsi pysyäksesi kunnossa ja terveenä 

Kukaan ei sano, että se olisi helppoa, mutta unirytmien saaminen kuntoon on todella sen arvoista, sillä se voi parantaa elämäsi laatua, ihmissuhteita sekä vähentää loukkaantumisten ja fyysisen sekä henkisen sairastumisen todennäköisyyttä. 

Vinkkejä unen parantamiseen: 

  • Rajoita päiväunien pituutta

  • Mene nukkumaan ja herää suunnilleen samaan aikaan joka päivä, myös viikonloppuisin ja pyhnä

  • Vältä puhelimen käyttöä ja television katsomista juuri ennen nukkumaanmenoa

  • Vietä viimeiset tunnit ennen nukkumaanmenoa rentouttavan toiminnan parissa, kuten kirjaa lukemalla, liikkumalla maltillisesti, meditoimalla, kylvyssä käymällä tai vain nauttien läheistesi seurasta.

  • Sano ei alkoholille ja raskaalle ruoalle myöhään illalla

  • Käytä luonnollisia ravintolisiä, kuten GlandLine SleepLuxia, saadaksesi unenpäästä kiinni..

GlandLine SleepLux

Se on hormoniton luonnollinen apu uneen, joka  auttaa saamaan ja ylläpitämään unta ja voi myös vähentää unettomuutta ja muita unihäiriöitä ravinteidensa  ja yrttiuutteidensa  ansiosta.

GlandLine SleepLux on täydellinen ravintolisä vuorotyötä tekeville, ikääntymisestä johtuvista sekä stressiin liittyvistä unihäiriöistä kärsiville.

Olemme myös selvittäneet luvut: se vähentää unettomuutta 42* %,  levottomuutta 35* %,  vähentää jännitystä 18* %  ja parantaa unenlaatua jopa 33* % .

Tartu siihen ja nuku ansaitsemasi hyvä uni, joka yö!

* Huomio: Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja ne voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta. Tuotteitamme ei ole tarkoitettu estämään, hoitamaan tai parantamaan mitään sairautta.