Kuinka päästä eroon hiivainfektioista 3 yksinkertaisella vaiheella

Turvotus, emätinvuodot, ruoansulatusongelmat, epätavalliset ilmavaivat, sokerinhimo ja aivosumu ovat yleisempiä kuin luuletkaan. Kaikki nämä oireet voivat johtua yhden hiivasienen, Candida-hiivainfektion, liikakasvusta! Tutustu, miten parannat tämän hiivainfektion luonnollisesti ja pysyvästi.

Candida problems

Esittelyssä hiiva, joka on kaikkien ongelmiesi takana

Candida on hiivatyyppi, joka elää harmittomasti kehossasi ja sen sisällä. Tämä tarkoittaa, että sitä voi olla iholla, suussa, sukuelimissä ja suolistossa. Ongelma syntyy, kun tämä kyseinen hiiva kasvaa liikaa ja häiritsee hyvien ja huonojen bakteerien välistä tasapainoa.

Liikakasvu voi johtua epäterveellisestä, sokeripitoisesta ruokavaliosta, antibioottihoidoista, stressistä, heikentyneestä immuunijärjestelmästä, ehkäisyvälineistä, diabeteksesta ja hormonaalisesta epätasapainosta. Koska syitä on niin paljon, ei ole yllättävää, että noin 75 prosentilla naisista on ollut emättimen hiivatulehdus, ja noin 45 prosentilla niistä on niitä useammin kuin kerran. Mutta jos pystyt toimimaan nopeasti, voit pysäyttää oireet ennen kuin ne vaikuttavat vakavasti elämääsi.

Hiivainfektion oireet: 8 varoitusmerkkiä

Ennenkuin paljastamme, miten pääset eroon hiivainfektioista, tunnistetaan sen yleisimmät oireet.

1. Epämiellyttävä haju, kutina ja vuodot

Hiivainfektioiden, etenkin Candida hiivan, liikakasvu sukupuolielimissä johtaa emättimen hiivatulehdukseen, joka on helposti tunnistettavissa punoituksesta, turvotuksesta, kutinasta, kivuliaasta yhdynnästä ja paksusta, valkoisesta eritteestä.

2. Turvotus, ilmavaivat ja ruoansulatusongelmat

Kun hiivat valtaavat suolistosi, häiritsevät ne mikrobiston tasapainoa, ylikäyttävät hiilihydraatteja ja laukaisevat tulehduksen, joka voi johtaa epätavalliseen turvotukseen, ilsääntyneisiin ilmavaivoihin, vatsavaivoihin tai ummetukseen.

3. Väsynyt ja uupunut olo

Kun hiiva häiritsee suoliston tasapainoa, se heikentää sen kykyä imeä ravintoaineita kunnolla. Tämä tarkoittaa, että et saa kaikkia tarvittavia ravintoaineita, joita tarvitaan terveeseen energiatasoon. Lisäksi hiiva tuottaa toksiineja osana aineenvaihduntaprosessejaan. Nämä toksiinit voivat vuotaa verenkiertoon, mikä lisää tulehdusta ja väsymystä.

4. Aivosumu ja huonontunut muisti

Yksi hiivan tuottamista merkittävimmistä toksiineista on asetaldehydi, jolla on tunnetusti neurotoksisiavaikutuksia ja joka voi heikentää kognitiivisia toimintoja. Yhdessä lisääntyneen väsymyksen kanssa voi olla vaikea keskittyä ja muistaa asioita.

5. Pysäyttämätön sokerin ja hiilihydraattien himo

Hiiva viihtyy sokerissa ja hiilihydraateissa. Mitä enemmän hiivaa suolistossasi on, sitä voimakkaammin himoitset näitä ruokia. Ja kun annat hiivalle lisää sokeria, tuet sen kasvua, mikä johtaa loputtomien hiivasieni-infektioiden, mielihalujen ja painonnousun noidankehään. 

Unstoppable cravings

6. Vakavat kausiluonteiset allergiat

Kausiluonteisten allergioiden paheneminen on usein unohdettu hiivainfektion oire, joka johtuu heikentyneen immuunijärjestelmän, lisääntyneen tulehduksen ja suolistoesteen vaurioitumisen yhdistelmästä, jonka ansiosta allergeenit ja toksiinit pääsevät helpommin verenkiertoon.

7. Koet olevasi allapäin, ahdistunut tai ärtyisä

Kun tunnet itsesi väsyneeksi, turvoksissa olevaksi tai kutiavaksi infektion vuoksi, on loogista, ettet pursuile iloa. Kaiken lisäksi hiivainfektio vaikuttaa myös suolistosi välittäjäaineiden tuotantoon, mukaan lukien serotoniiniin ja dopamiiniin, jotka ovat ratkaisevia mielialan, tunteiden ja motivaation kannalta.

8. Toistuvat infektiot

Etkö pääse eroon virtsatie-, poskiontelo- tai keuhkotulehduksesta? Kun hiiva häiritsee suolistomikrobiston tasapainoa ja heikentää immuunijärjestelmääsi, saatat huomata yskiväsi jatkuvasti, kärsiväsi kurkkukivusta tai virtsaavasi usein.

3 yksinkertaista tapaa parantaa hiivainfektiot pysyvästi

Jos haluat tukahduttaa hiivasienen liikakasvun ja palauttaa mikrobiston tasapainon mahdollisimman nopeasti, sinun on noudatettava kolmea vaihetta, samanaikaisesti.

Vaihe 1: Näännytä hiiva nälkään

Ensimmäinen askel on poistaa ravintoaineet, joista hiiva saa ravintonsa. Tähän kuuluu kaikki ruoka, joka hajotessaan muuttuu yksinkertaisiksi sokereiksi. Lisäksi sinun tulisi välttää kaikkia fermentoituja ravintoaineita, sillä ne voivat sisältää hiivaa tai sieniä, jotka voivat mahdollisesti edistää hiivainfektioiden syntyä. Kehoitamme välttämään:

 • sokeri ja jälkiruoat;
 • viljat ja gluteeni;
 • fermentoituja ravintoaineita;
 • pavut ja tärkkelyspitoiset vihannekset;
 • korkean glykeemipitoisuuden omaavat hedelmät;
 • maitotuotteet;
 • olut ja viini; ja
 • sienet.

Ruokavalio on tiukka mutta välttämätön. On kuitenkin olemassa yksi ratkaisu, joka voi lyhentää merkittävästi tämän ruokavalion kestoa ja helpottaa hiivan aiheuttamia infektio-oireita. Jotkut näkevät tuloksia jo 10* päivässä! 

Askel 2: Panosta ruokavalioon

Kun olet poistanut hiivainfektioille mieluisia ravinteita, sinun on korvattava ne ruoilla, jotka estävät sen kasvua ja pitävät sinut samalla hyvin ravittuna. Näitä ovat mm:

 • ristikukkaiset vihannekset;
 • proteiinipitoiset elintarvikkeet;
 • pähkinät ja siemenet;
 • vähäsokeriset hedelmät;
 • kookosöljy;
 • valkosipuli;
 • inkivääri;
 • kurkuma; ja
 • sokerittomat makeutusaineet.

Askel 2: Anna kehollesi lisää hyviä bakteereja

Kun hiivasienet kasvavat liikaa, häiritsee se merkittävästi suoliston mikrobiomia. Siksi sinun on palautettava tämä tasapaino täydentämällä suolistoasi probiooteista löytyvillä hyvillä bakteereilla.

Sinun tulisi kuitenkin pysyä erossa luonnollisista probiooteista, kuten jogurtista, hapankaalista, kimchistä ja kombuchasta, sillä niillä voi olla päinvastainen vaikutus. Tämä johtuu siitä, että niissä voi olla paljon sokeria ja tietyntyyppisiä bakteerikantoja sekä hiivaa, jotka voivat pahentaa Candida- hiivasienen kasvua.

Kun haluat tukahduttaa Candida- hiivasienen kasvun, on parasta valita probioottiset lisäravinteet, kuten Vaginal Biotic. Tämä lisäravinne on suunniteltu erityisesti naisille, ja sen on osoitettu torjuvan emättimen hiivatulehdusta sekä palauttavan tasapainon suolistossasi ja sukuelimissäsi!

Heti 10* päivän kuluttua emättimen kasviston taso laskee ja hyvien bakteerien määrä nousee. Näin saat nopean helpotuksen yllä lueteltuihin epämiellyttäviin candida- hiivasienen aiheuttamiin oireisiin.

Kuuden maitohappokannan lisäksi kaavaa on rikastettu ainesosilla, jotka pitävät immuunijärjestelmän vahvana ja urogenitaalijärjestelmän terveenä: kuidulla, sinkillä, biotiinilla, kirsikanvarrella ja kaurauutteella. Näin immuunijärjestelmäsi voi paremmin torjua tulevia infektioita!

Lopputulos

Jos noudatat kaikkia kolmea vaihetta, saat hiivan melko nopeasti hallintaan. Mutta miten voit estää Candida- hiivaa kasvamasta uudelleen?

Me kaikki tiedämme, että näin tiukan ruokavalion noudattaminen ei ole oikeastaan kestävää tai nautinnollista. Paras vaihtoehtosi on siis jatkaa mikrobiston tukemista Vaginal Bioticilla samalla, kun pidät ruokavaliosi tasapainoisena. Näin estät Candidan ylikasvun alusta alkaen.

Lähteet:

Harvard Health. (2023, September 21). Vaginal yeast infection. https://www.health.harvard.edu/a_to_z/vaginal-yeast-infection-a-to-z

Rapisarda, A. M. C., Pino, A., Grimaldi, R. L., Caggia, C., Randazzo, C. L., & Cianci, A. (2023). Lacticaseibacillus rhamnosus CA15 (DSM 33960) strain as a new driver in restoring the normal vaginal microbiota: A randomized, double-blind, placebo-controlled clinical trial. Frontiers in Surgery, 9. https://doi.org/10.3389/fsurg.2022.1075612

Tuotteita sinulle

NAISET
-54%
Erikoishinta 38,99 € Normaalihinta 84,97 €
Katso tuotetta
HORMONITASAPAINO
-42%
Erikoishinta 34,99 € Normaalihinta 59,99 €
Katso tuotetta