Maitotuotteet mahdolliseksi: opas laktoosi-intoleranssin kanssa pärjäämiseen!

Laktoosi-intoleranssi - seuraako jäätelön nauttimisesta tai juustopizzan haukkaamisesta aina epämukavuutta ja ruoansulatusongelmia? On olemassa keino nauttia herkullisista maitotuotteista ilman oireita!

How to enjoy dairy with lactose intolerance

Laktoosi-intoleranssi saattaa vaikuttaa nykyajan sairaudelta, mutta totuus on, että ihmiset ovat olleet tekemisissä sen kanssa jo aikojen alusta lähtien. Tietämys tästä sairaudesta on kehittynyt valtavasti viime vuosikymmeninä, mikä on helpottanut sen tunnistamista.

Toisin kuin maitoallergiat, jotka aiheuttavat immuunijärjestelmän vasteen maitotuotteiden proteiineille, laktoosi-intoleranssi on ruoansulatusjärjestelmän kyvyttömyys sulattaa kunnolla laktoosia, maidon ja maitotuotteiden sisältämää sokeria. Intoleranssissa elimistö ei pysty tuottamaan riittävästi laktaasia, ruoansulatusentsyymiä, joka auttaa pilkkomaan laktoosia, jolloin maitotuotteet jäävät sulamatta ja vatsa on sekaisin.

Mistä siis voit tietää, kuulutko laktoosi-intolerantikkojen kerhoon?

Jos tunnet vatsan alueella epämukavuutta maitotuotteiden nauttimisen jälkeen, se voi olla ensimmäinen merkki laktoosi-intoleranssista. Mutta sen jälkeen voi seurata joukko muita laktoosi-intoleranssin oireita, kuten esim:

  • turvotus;
  • ilmavaivat;
  • mahakivut;
  • pahoinvointi;
  • ripuli; ja
  • ummetus.

Nämä oireet voivat vaihdella yksilöittäin. Useimmat yhdistävät laktoosi-intoleranssin ripuliin, mutta monet kärsivät kivuliaasta ummetuksesta ja turvotuksesta.

Valitettavasti tämä tila voi kehittyä missä iässä tahansa. Olet ehkä nauttinut maitotuotteista koko elämäsi ajan, ja eräänä päivänä et vain voinut enää syödä niitä. Yhtäkkiä sinun on muutettava koko ruokavaliosi tämän vaivan vuoksi. Mutta vaikka se kuulostaa siltä, sen ei tarvitse olla elinikäinen tuomio!

Lactose intolerance

Laktoosi-intoleranssin oireiden selvittäminen

Kuvittele, että juhlit ystäväsi syntymäpäivää. Tarjolla on herkullisen näköinen suklaakakku, etkä voi vastustaa, vaan haukkaat palan. Mutta sen sijaan, että nauttisit suussa sulavasta mausta, vatsasi alkaa olla eri mieltä. Tämä kohtaus on tuttu useimmille laktoosi-intoleranssista kärsiville.

Se ei vain pilannut kakusta nauttimista, vaan todennäköisesti koko illan, koska jouduit tuntemaan olosi epämukavaksi ja juoksemaan vessassa tuntikausia sen jälkeen. Voi olla todella turhauttavaa ja henkisesti kuluttavaa, kun niinkin yksinkertainen asia kuin hyvän ruoan syöminen aiheuttaa kehossasi vaivaa.

Laktoosi-intoleranssi on muutakin kuin fyysisiä oireita. Pian voi tuntua siltä, että mikään syömäsi ei ole sinulle hyväksi, ja alat yhdistää lempiruokasi turvotukseen ja ilmavaivoihin.

Voit aloittaa maitotuotteiden vähentämisen, mutta kaikkien maitotuotteiden välttäminen ei ole helppo ratkaisu. Saattaa tulla shokkina, mutta laktoosia eivät sisällä vain maidot, juustot ja jogurtit. Monissa tuotteissa on maitojauhetta, joka tekee niistä kermaisempia, ja jopa joissakin lääkkeissä on laktoosia, joka pitää ainesosat koossa.

Ja rehellisesti sanottuna, joskus et voi kuvitella elämääsi ilman pastaa kermaisella kastikkeella. On täysin ymmärrettävää, että haluat jakaa yksinkertaisen kotiruoka-aterian läheistesi kanssa, ja laktoosi-intoleranssi voi saada sinut tuntemaan, ettet voi nauttia edes siitä.

Onneksi on olemassa keino nauttia näistä hetkistä ilman pelkoa siitä seuraavista ruoansulatusongelmista.

Tämä kesyttää laktoosi-intorelanssin

Kaikkien maitotuotteiden välttäminen voi olla hyvin rajoittavaa ja lisää stressiä. Laktoositonta ruokavaliota on todella vaikea noudattaa sataprosenttisesti.

On kuitenkin olemassa keino nauttia maitotuotteista ja muista elintarvikkeista ilman huolta siitä, että niissä on piilevää laktoosia, joka voi laukaista kipuja ja muita laktoosi-intoleranssin oireita: ruoansulatusentsyymit.

Koska elimistösi ei tuota riittävästi laktaasientsyymiä, laktaasilisät voivat tarjota ruoansulatusjärjestelmälle oikeanlaista tukea, jotta laktoosi hajoaa helposti.

Laktaasilisän avulla voit nauttia kaikkia ruokia ilman epämukavuutta tai ruoansulatusvaivoja. Avain terveelliseen ruoansulatukseen ei kuitenkaan ole vain ruoansulatusentsyymi laktaasissa.

Kehosi voi käyttää erilaisia ruoansulatusentsyymejä, joita on tyypillisesti suussa, vatsassa ja ohutsuolessa, auttaakseen hajottamaan ravintoaineita, kuten hiilihydraatteja, rasvoja ja proteiineja.

Laktaasia ja useita muita ruoansulatusentsyymejä sisältävän multientsyymikompleksin lisääminen vahvistaa koko ruoansulatusjärjestelmää ja auttaa sulattamaan ja imeyttämään ravintoaineita tehokkaasti. Tämä auttaa ehkäisemään huonoon ruuansulatukseen liittyviä ruoansulatusvaivoja kuten turvotusta, ilmavaivoja ja ummetusta tai ripulia.

Monien muiden tavoin Sonia kamppaili rajoittaakseen ruokavaliotaan, joka sisälsi paljon maitotuotteita. Lue hänen tarinansa ja selvitä, miten hän lopulta sai laktoosi-intoleranssinsa oireet hallintaan.

Dairy products

Sonia: “Kun minulla todettiin laktoosi-intoleranssi, olin murtunut."

Hei, olen Sonia. Olen 28-vuotias ja rakastan juustoa! Isoisälläni on pieni maitotila, ja lapsena vietin useimmat kesät hänen kanssaan. Minusta oli ihanaa olla ensimmäinen, joka sai maistaa juustoja, ja vaikka kasvoin aikuiseksi, hänen juustojensa syöminen muistutti minua noista huolettomista päivistä.

Sitten aloitin opiskelun, ja yhtäkkiä ruoansulatukseni heikkeni. Olin turvonnut ja minulla oli ripulia joka viikko. Minulla oli niin paljon kipuja vuosien ajan, mutta syytin siitä opiskelijan stressiä, sillä en muuttanut mitään ruokavaliossani.

Ruuansulatusongelmat olivat vain jotain, jonka kanssa minun oli pärjättävä, kunnes äitini käytännössä pakotti minut lääkäriin. Olin järkyttynyt, kun hän kertoi, että minulla oli laktoosi-intoleranssi!

Minä, laktoosi-intoleranssi? Olen syönyt juustoa koko ikäni. Miten voin yhtäkkiä olla intolerantti?

Ensimmäinen ajatukseni diagnoosin jälkeen oli: "Minun on lopetettava kaikki maitotuotteet". Pelkästään ajatus siitä, etten enää koskaan söisi isoisäni juustoa, oli musertava. Niinpä aloin tutkia asiaa. En vain voinut päästää irti lapsuuteni mausta ja kaikista niistä muistoista, joita se merkitsi minulle.

Luin lukemattomia artikkeleita ruoansulatusentsyymeistä ja yritin keksiä, mitä tehdä. Silloin huomasin, että voisin ottaa laktaasilisää, joka auttaisi minua sulattamaan laktoosia.

Ruuansulatukseni oli kuitenkin edelleen sekaisin, vaikka aloin ottaa niitä.

"Nämä ruoansulatusentsyymit korjasivat ruoansulatukseni, ja pystyin vihdoin taas syömään mitä tahansa halusin."

Lakkasin keskittymästä laktoosi-intoleranssiin ja löysin lisäravinteen, joka sisältää useita ruoansulatusentsyymejä, myös laktaasia. Tämä oli ButiFar Biotic Drink.

Juotuani sitä joka päivä aloin tuntea oloni paljon paremmaksi. Turvotus oli poissa, eikä minulla ollut enää ripulia. Päätin, että oli aika kokeilla jälleen yhtä isoisäni juustoista.

Otin muutaman suupalan ja odotin kotona tunnin tai kaksi nähdäkseni, alkaako vatsani toimia, mutta yllätyksekseni olin kunnossa! Minulla ei ollut kipuja eikä minun tarvinnut alkaa ravata vessassa. Olin helpottunut siitä, että löysin vihdoin ratkaisun laktoosi-intoleranssiini. No, enimmäkseen olin onnellinen, että pystyin vihdoin taas syömään mitä tahansa halusin.

Vuosien kärsimyksen jälkeen olin vapaa. Suosittelen todella ButiFar Biotic Drink -juomaa kaikille, jotka kärsivät laktoosi-intorelanssista!

Miten nauttia maitotuotteista laktoosi-intoleranssin kanssa? 

Laktoosi-intoleranssin ei tarvitse olla jatkuvaa taistelua sen välillä, mitä voit syödä ja mitä et. Miksi tyytyä rajoituksiin, kun on olemassa ratkaisu, joka ei edellytä maitotuotteiden nautinnoista luopumista? Ja se on tieteellisesti todistettu.

Ruoansulatusentsyymit ovat erinomainen tapa nauttia maidosta ja muista laktoosia sisältävistä tuotteista ilman turvotusta, kipua tai pahoinvointia. Lisäksi ne ovat täysin luonnollinen lähestymistapa, joka tukee täysin ruoansulatuskanavan ja yleistä terveyttä.

ButiFar Biotic Drink – ruoansulatusentsyymit parantavat laktoosin sulatusta

Huono ruoansulatus ei saisi olla normi nykymaailmassa. Nyt on aika voittaa laktoosi-intoleranssi lopullisesti ButiFar Biotic Drinkillä.

ButiFar Biotic Drink on täysin luonnollinen multientsyymikompleksi, joka auttaa hajottamaan laktoosia tehokkaasti ja lievittää kaikkia oireita, joita sulamattomasta laktoosista seuraa.

ButiFar Biotic Drinkin sisältämät 5 ruoansulatusentsyymiä, mukaan lukien laktaasi, tukevat kaikki vahvaa ja tervettä ruoansulatusjärjestelmää ja yleistä hyvinvointia, joten ne ovat välttämättömiä kaikille laktoosi-intoleranssin kanssa kamppaileville.

Mutta tässä ei ole kyse vain ruoansulatusongelmien hallinnasta. Kyse on siitä, että voit nauttia oireettomasta elämästä myös silloin, kun herkuttelet suosikkimaitotuotteillasi.

Tukea laktoosi-intoleranssin oireita vastaan

Tarjoamme rajoitetun ajan erikoisalennuksen tästä uskomattomasta ratkaisusta epämiellyttävien laktoosi-intoleranssin oireiden lievittämiseksi.

Ja koska ymmärrämme, että uuden tuotteen kokeileminen voi olla pelottavaa, tarjoamme myös 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Hyödynnä tämä tilaisuus säästää ja investoi ruoansulatuskanavan terveyteen ButiFar Biotic Drinkillä!