5 syytä, miksi ylimääräinen estrogeeni on ongelma

28.7.2020

Olemme kemikaalien, jotka häiritsevät hormonaalista tasapainoa, ympäröimiä. Useammat ja useammat tutkimukset osoittavat tämän. Yksi ensimmäisistä vaikutuksista, joka esiintyy estrogeenidominanssin aiheuttamana kehossa, on painonnousu, varsinkin lantiolla, reisissä ja pakaroissa. Mitä voimme tehdä asialle?

Liiallinen estrogeeni kehossa vaikuttaa sinuun vähintään 5 tavalla:

1) Se alentaa kilpirauhasen aktiivisuutta hidastaen siten aineenvaihduntaa ja kalorienkulutusta

Estrogeeni lisää eräiden proteiinien (tyroksiinia sitovan globuliinin) tuotantoa, jotka sitoutuvat killpirauhashormeihin, jotka säätelevät aineenvaihduntaa. . Tämä tarkoittaa, että aineenvaihdunta ja kalorien polttaminen hidastuvat.

Tämä ei ole ongelma normaaleissa olosuhteissa, (jos estrogeenitasot eivät ole LIIAN korkealla) koska tällöin keho ovuloi. Rasvojen varastointi lisääntyy muutaman päivän ajaksi, jotta keholla olisi tarpeeksi energiaa sikiön kasvaa raskauden tapahtuessa.

2) Se varastoi rasvaa kehoon

Aineenvaihdunta hidastuu, kun rasvan varastointi lisääntyy. Estrogeenitasot pysyvät kohonneina kehossa, eikä keholla oleprogesteronia tasapainottamaan sitä, aiheuttaen noidankehän. Tämä johtuu siitä, että rasvasolut vapauttavat myös estrogeeniä ja stimuloivat ylimääräisen rasvan kerääntymistä pounds.

EstroLux 1+1 Kaupan päälle!

Luonnollinen hormonidetox 3-in-1 vaikutuksella, joka auttaa madaltamaan estrogeenitasoja ja palauttamaan hormonitasapainon.

EstroLux 1+1 Kaupan päälle! -50%

Normaalihinta: 49,98 €

Sinun hintasi: 24,99 €

× Close

3) Kerryttää nestettä kehoon

Jokainen, jolla on koskaan ollut kuukautiset, tietää kaiken turvotuksesta. Tämä on toinen ärsyttävä oire, jonka usein todetaan johtuvan estrogeenistä. Keräämällä nestettä kehoon varmistamme, että keholla on riittävästi ainetta paksuntaa kohdun limakalvoa, jossa on mahdollisesti muna.

Kun estrogeeniaktiivisuus on korkealla, olo on helposti turvonnut ja muhkeampi ja vaikeuksia mahtua vaatteisiin saattaa tulla vastaan. Tämä ei ole ihanteellinen olotila.

4) Lisää ruokahalua

Toinen asia, jonka huomaa ennen kuukautisia on vastustamaton halu rasvaisiin ja sokerisiin ruokiin. Kaloreita suoniimme! Tämä liittyy luontaisiin lisääntymisvaistoihimme, koska nämä ylimääräiset kalorit voidaan varastoida raskauden ja myöhemmin imetyksen ajaksi.

5) Univaikeudet

Unenpuutteen on osoitettu liittyvän painonnousuun ja ongelmiin painonpudotuksessa. American Sleep -säätiön mukaan jopa 67% naisista on vaikeuksia nukkua muutaman yön viikossa. Tämä liittyy suurelta osin sukupuolihormonien epätasapainoon.

Se liittyy useimmiten "lepotilassa olevan" hormonin, progesteronin, nopeaan laskuun juuri ennen kuukautisten alkamista, selittää Kalifornian yliopiston unispesialisti Kathryn Lee. Tämä tarkoittaa, että kehossamme on myös enemmän estrogeenia, joka toimii lisäravinteena. Uniongelmat ovat väistämättömiä.

Kuinka voit tasapainottaa estrogeenitasosi ja pudottaa painoa?

EstroLux tasapainottaa hormoneja ja estää estrogeenin kerääntymistä luonnollisella tavalla: sitruunamelissan, ruskean merilevän, rosmariinin, soijapapujen siemenien, pellavansiementen ja parsakaalin kukintojen sekä B6-vitamiinin(pyridoksaalifosfaatin aktiivisessa muodossa) avulla.

EstroLux 1+1 Kaupan päälle!

Luonnollinen hormonidetox 3-in-1 vaikutuksella, joka auttaa madaltamaan estrogeenitasoja ja palauttamaan hormonitasapainon.

EstroLux 1+1 Kaupan päälle! -50%

Normaalihinta: 49,98 €

Sinun hintasi: 24,99 €

× Close