Voikukka - aliarvioiduin kasvi, joka voi pelastaa ihmishenkiä.

Onko sinulla maksan tai munuaisten toimintahäiriöitä? Onko sinulla turvotusta ja pöhötystä? Ratkaisu ongelmaan on lähellä.

image

Ei-toivotut rikkakasvit

Varmasti kukaan meistä ei tunne kunnolla voikukkaa. Monet meistä näkevät sen rikkakasvina, toisilla on sitä maljakossa kesän alussa, mutta harvat meistä tietävät voikukan poikkeuksellisen ravitsevista ja parantavista vaikutuksista, jotka ovat auttaneet ihmisiä ympäri maailmaa vuosisatojen ajan. Sitä on aina käytetty sekä arabian että kiinan perinteisessä lääketieteessä. 9. vuosisadalla sitä käytettiin arabialaisessa lääketieteessä keinona lisätä virtsan erittymistä kehosta.

Monet tutkimukset ovat osoittaneet voikukan merkittävän parantavan voiman. 1 Voikukka (Taraxacum officinale) sisältää useita aineita, kuten inuliinia, fenolihappoa, katkeraa, kaliumsuoloja, kumariineja, A-, B- ja C-vitamiineja ja useita muita mineraaleja. Ainutlaatuisen kitkeryytensä ansiosta voikukalla on ainutlaatuisia diureettisia ominaisuuksia, joten se on erittäin tehokas poistamaan ylimääräistä nestettä kehosta. Tämä ominaisuus on myös tehokas lievittämään virtsarakon ja munuaisten ongelmia.

 

Tutkimuksia

Aikaisemmat tutkimukset ovat osoittaneet, että voikukka stimuloi toksiinien eliminointia kehosta, kuten hiilitetrakloridin, jota esiintyy monissa kotitalouspuhdistusaineissa ja jota pidetään yhtenä pahimmista maksamyrkyistä. Vuonna 2008 tavanomaisten kotitalouspuhdistusaineiden tutkimus paljasti erittäin korkeat hiilitetrakloridipitoisuudet (jopa 110 mg / m3) näissä tuotteissa johtuen natriumhypokloriittivalkaisuaineesta pesuaineissa ja saippuoissa.

Jotkut tutkimukset osoittavat myös, että voikukka tai sen uutteet ovat hyviä endometrioosille ja kipeille rinnoille, koska se auttaa poistamaan ylimääräistä estrogeeniä kehosta.


Voikukkalehtien ja juurten käyttö auttaa...

✔️poistamaan kehon ylimääräisen nesteen
✔️vahvistamaan maksan toiminta

✔️poistamaan sappikiviä
✔️ vähentää endometrioosin oireita
✔ poistamaan rasvaa ja selluliittia
✔️kehon puhdistus

 


Voikukka on ehdoton voittaja painonpudotuksen suhteen. Sen tehokkuus voi johtua pääasiassa vaikutuksestaan maksaan, koska se toimii eräänlaisena sapentuotannon ja erityksen kiihdyttimenä, joka auttaa nopeuttamaan rasvojen aineenvaihduntaa...

 

Olemme kehittäneet markkinoiden edistyksellisimmän kehoa ja maksaa puhdistava teen! Puhdista kehoasi ja poista haitallisia toksiineja luonnollisella tavalla - voikukan avulla!.

Viitteet

1: Tierra M. International Journal of Alternative and Complementary Medicine, 1997; February: 23-25.

2: M. Odabasi, 2008, Halogenated Volatile Organic Compounds from the Use of Chlorine-Bleach-Containing Household Products, Environmental Science & Technology, 42 (5): 1445-51, Bibcode: 2008EnST ... 42.1445, doi: 10.1021 / es702355u.

3: Blumenthal M, Goldberg A, Brinckmann J, eds. Herbal Medicine: Expanded Commission E Monographs, Newton, MA: Integrative Medicine Communications, 2000: 78-83.

37 Vogel G. Natural substances with effects on the liver. In: Wagner H, Wolff P (eds). New Natural Products and Plant Drugs with Pharmacological, Biological or Therapeutic Activity.

Tierra M. International Journal of Alternative and Complementary Medicine. 1997; February: 23-25.

ABD EL-HACK, M. E., MAHGOUB, S. A., ALAGAWANY, M. and DHAMA, K. (2015) Effects of dietary supplementation of antimicrobial cold pressed oils on growth performance and intestinal microflora of growing Japanese quails. International Journal of Pharmacology 11: 689-696. Google Scholar

AL-MALKI, A., KAMEL, A. A., GAMAL, A. and HASSAN, A. (2013) Hepatoprotective effect of Dandelion (Taraxacum officinale) against induced chronic liver cirrhosis. Journal of Medicinal Plants Research 7: 26-35. Google Scholar

M. Odabasi, 2008), Halogenated Volatile Organic Compounds from the Use of Chlorine-Bleach-Containing Household Products, Environmental Science & Technology, 42 (5): 1445-51, Bibcode: 2008EnST ... 42.1445, doi: 10.1021 / es702355u.


Dennis Göransson