Victoria: "Olen voittaja!"

Victoria, kuten nimestä voi päätellä, on todella voittoisa! Hän on erityisen Sensilab-kilpailun voittaja ja voittaja taistelussa ylimääräistä painoa vastaan. Lue eteenpäin ...

image

Vuosien kamppailun jälkeen ylimääräisen painon kanssa, Victoria vihdoin tuntee itsensä onnellisemmaksi ja terveemmäksi SlimJOY-tuotteiden avulla. 28 päivässä* hän pudotti 11 kiloa* ja 16 cm vyötäröltään,* joka teki hänestä Sensilabin järjestämän kilpailun voittajan. Victoria kertoo haluavansa jatkaa samalla linjalla ja aikoo käyttää tuotteitamme myös tulevaisuudessa.

Mikä on onnistuneen painonpudotuksen salaisuus?  

1.  Valinta muuttaa jotain

2.  Suunnitelman teko

3.  Sinnikkyys

Biotekniikan insinööri Victoria Bukarestista tiesi, että hänen oli tehtävä muutos. Slimmium tuli astui hänen elämäänsä juuri oikeaan aikaan! ”Tiedän, että minulla on vielä pitkä tie kuljettavana, mutta tein oikean päätöksen kohdatessani vaihtoehdot joko jatkaa itsesäälissä pyörimistä tai alkaa toimia! Epäterveellisiin elämäntapoihini liittyi niin monia vaaroja, että halusin tehdä kaiken voitavani. ”

"Huomasin muutoksen parin ensimmäisen päivän aikana*"

Tiedämme kaikki, että aloittaminen on vaikeinta, mutta Victoria löysi tavan helpottaa sitä. SlimJOY-tuotteiden avulla hän tunsi olevansa energiseksi ja motivoituneeksi:”Huomasin muutoksen parin ensimmäisen päivän aikana, tunsin olevani erittäin energinen ja unen laatu parani. Aloin syödä terveellisemmin ja käydä Zumba-tunneilla - suosittelen sitä todella!”

"Pudotin 3 kg viikossa*"

Kun Victoria aloitti SlimJOY-tuotteiden käytön, hän painoi 80 kg. Noin 34 kiloa enemmän kuin hänen ihannepainonsa! Kun painonlasku alkoi, hän ei voinut uskoa edistystään: "Pudotin jatkuvasti 3 kg viikossa* koko kuukauden ajan.*" Victoria kertoo myös: “SlimJOY-tuotteet vaimentavat ruokahaluani ja nopeuttavat ruoansulatustani. Lisäksi juomat maistuvat todella hyvältä.”

"Kaikki ympärilläni huomasivat edistykseni!"

80 kilosta 69 kiloon 28 päivässä!* ”Kaikki ympärilläni huomasivat edistykseni ja kannustivat minua jatkamaan.”

"Tiedän hyvin, mitä tarkoittaa ongelmat painon kanssa ..."

Victoria on onnellisempi kuin koskaan, mutta hän muistaa silti, minkä hän on käynyt läpi: ”Tiedän, millaista on painia paino-ongelmien kanssa ja että muut arvioivat sinua ulkonäön perusteella. Voisin kirjoittaa kokonaisen kirjan kaikista ahdistuksen tunteista, joita painon ympärillä pyörivät ajatukset voi aiheuttaa! Se ei ole helppoa, kuka tahansa sanoo sen olevan helppoa, ei ole käynyt sitä läpi. ”

"Tämä on vasta alkua!"

Voittajamme on ilahtunut tuloksistaan, mutta hän ei pysähdy tähän. Hän haluaa saavuttaa ihannepainonsa ja jatkaa terveellisempiä elämäntapojansa ja SlimJOY-tuotteiden käyttöä.

Suosittelisiko hän Slimmiumta?

"Suosittelen SlimJOY-tuotteita kaikille jotka haluavat elää terveellisemmin elämäntavoin ja tarvitsevat apua painonpudotuksessa!"

* [Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta. Tuotteemme ei ole suunniteltu estämään, hoitamaan tai parantamaan mitään sairautta.]

Tuotteita sinulle