TOMAS: "Tunsin vaikutuksen heti!"

Tomáš T. on slovakialainen triatlonisti. Hän on harjoittanut triatlonia 3 vuotta ja on ensimmäisestä vuodestaan ​​lähtien osallistunut Euroopan Cupiin ja muihin kilpailuihin, joissa sijoittuu korkeille sijoille.

image

"Suunnilleen kuukaudessa pudotin kertyneet kilot"

"Käytän SlimJoy-tuotteita ennen kilpailujaksoja päästäkseni eroon ylimääräisistä kiloista. BootBurn STRONG Activen avulla pudotin tarpeeksi painoa noin kuukaudessa . En tiedä tarkalleen kuinka monta senttiä vyötäröltä, mutta ero oli nähtävissä. Tietysti myös asianmukaisella ravinnolla oli tärkeä rooli."

Tomáš on vaikuttunut BootBurn Active -juomasta, joka on auttanut häntä polttamaan enemmän rasvaa harjoituksen aikana ja sen jälkeen. Lisäksi tuotteella oli Tomášiin positiivinen sivuvaikutus: BootBurn auttoi häntä myös ylläpitämään pienempää ruokahalua. .

" Tunsin vaikutukset heti, kun aloin käyttää tuotetta "

Pian BootBurn STRONG Active -ravintolisän käytön aloittamisen jälkeen Tomáš huomasi, että hänen ruokahalunsa oli vähentynyt, aineenvaihdunta oli kiihtynyt ja hänen energiatasonsa pysyivät korkeina pitkään.

Tomáš: “Suosittelisin tuotteita jokaiselle, joka yrittää pudottaa painoa tai parantaa suorituskykyään urheilussa ja haluaa lisätä energiaa päiväänsä.""