Thomas: "Suurin muutos oli pienentynyt vatsani"

Kuten monilla muilla, Thomasilla oli ongelmia vähentää vatsarasvaansa. Se on yksi todella vaikeimmista alueista painonpudotuksessa ja tavallisin syy siihen on stressi. Thomas onnistui voittamaan vatsarasvansa ja painonsa. Nyt hän jakaa tarinansa.

image

Paino

"Nimeni on Thomas, olen 34 vuotias. Työskentelen esimiehenä klo 8–17, vapaa-ajalla käyn yleensä kuntosalilla ja työskentelen vähän kotona. Olen hoikka ja pitkä, mutta minulla on aina ollut ongelmia pullean ja pyöreän vatsani kanssa. Kyllästyin vartalooni, koska koin vaikeaksi käydä pidemmillä kävely- ja juoksulenkeillä.

*[Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta. Painoa pudottaakseen on tärkeätä syödä monipuolisesti ja noudattaa terveellisiä elämäntapoja.]

Väsynyt & masentunut

"Olin masentunut ja väsynyt ulkonäköni takia. Löysin Slimjoy-tuotteet netistä kun halusin alkaa käyttää jotakin tuotetta laihtumisen helpottamiseksi. Luonnolliset ainesosat saivat minut kokeilemaan juuri Slimmiumta. Käytän WaterOut- ja BootBurn Strong-juomia**, AdipoSlim- kapseleita** ja Booty Geeliä nyt kolme kuukautta.

Yksi kuukausi*

"Jo kuukaudessa* huomasin, että olin pudottanut 6 kg * Näin vaatteeni pienenevän ja tulevan löysemmäksi.*"

*[Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta. Painoa pudottaakseen on tärkeätä syödä monipuolisesti ja noudattaa terveellisiä elämäntapoja.]

Keveys

Tunsin oloni kevyemmäksi ja pääsin eroon turvotuksesta. Tärkein muutos, jonka huomasin oli mahani pienentyminen. Minusta kehoni on tullut kapeammaksi ja kevyemmäksi.

Olen saanut elämääni enemmän energiaa ja paremman itseluottamuksen.

Näin tuotteet auttoivat minua...

WaterOut EXTREME auttoi minua poistamaan toksiineja - luin, että detox on ensimmäinen askel onnistuneessa painonpudotuksessa - ja poistamaan turvotusta.

FatBurn EXTREME on parannettu version BootBurnista.** Se on termogeeninen rasvanpolttaja, joka auttaa kiihdyttämään rasvanpolttoa ja parantamaan treenisuorituksia ja sopii hyvin aktiiviselle ihmisille.

AdipoSlim EXTREMEon täydellinen tuote minulle sillä se keskittää tehonsa vatsarasvaan. Siinä on innovatiivisia ainesosia, jotka on patentoitu!**

*[ Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta. Painoapudottaakseen on tärkeätä syödä monipuolisesti ja noudattaa terveellisiä elämäntapoja.]

**[Asiakas käytti tuotteen aikasempaa versiota]

Tuotteita sinulle