Lucie: "Olen pudottanut 24* kg!"

Lucie on 30-vuotias, joka on pitkään yrittänyt laihduttaa siinä onnistumatta. ”Olen kamppaillut ylipainon kanssa koko ikäni! Vain tiukat ruokavaliot auttoivat minua laihduttamaan jonkin aikaa, mutta sitten paino tuli aina takaisin – ja siihen vähän päälle.”

image

“En pitänyt peilikuvastani!”

Hänen itseluottamuksensa kärsi jatkuvasta taistelusta ylipainoa vastaan. ”En pitänyt vartalostani, pelkäsin jokaista peiliin päin katsottavaa katsetta ja itsetuntoni oli haudattu maan alle. Käytin roikkuvia vaatteita peittääkseni vartaloni. Tunsin oloni epämiellyttäväksi ja jatkuvasti masentuneeksi."

Mutta Lucie löysi tavan saada painonsa hallintaan. "Kehoni on boikotoinut kaikkia pyrkimyksiäni laihduttaa - kunnes törmäsin Slimmium:hin, joka on auttanut minua aloittamaan ja tukemaan painonpudotusta ilman mitään dieettejä."

"Olin erittäin vakuuttunut luonnollisista ainesosista!"

"Löysin mainoksenne sosiaalisessa mediassa. Minuun teki suurimman vaikutuksen luonnolliset ainesosat ja kuinka helppoa niitä on käyttää! Lucie päätti kokeilla useita tuotteita.

"Olen käyttänyt AdipoSlim EXTREME** -kapseleita, jotka estävät jojo-laihdutukdsen jo 4 kuukauden ajan", hän sanoo. ”Olen käyttänyt WaterOut EXTREMEä, joka on auttanut minua pääsemään eroon ylimääräisestä nesteestä heti. Pidän todella Slimmiccinosta, rasvaa polttavasta kahvista – se on erittäin maukasta ja herkullisen tuoksuista. Juon myös Cleanse Teata - se on todella tehokasta! Käytän myös NightBurn EXTREME -juomaa, joka on herkullinen juoma, joka ehkäisee öisiä jääkaapilla ramppaamisia."

"Olen laihtunut 24* kg!"

Lucie teki myös joitain elämäntapamuutoksia ja huomasi ensimmäiset positiiviset vaikutukset kuukauden käytön jälkeen.

”Aloin treenata personal trainerin kanssa, muokkasin ruokavaliota ja tuotteidenne tuella paino alkoi pudota nopeasti. Minulla on paljon enemmän energiaa! En kärsi käsivarsien ja jalkojen turvotuksesta, eikä vatsani ole enää turvonnut."

"Kun kävelen näyteikkunoiden ohi, pysähdyn joskus katsomaan itseäni!"

Mikä tärkeintä, hänen edistymisensä on muuttanut sitä, miten hän suhtautuu kehoonsa. "Minusta tuntuu hyvältä! Vihdoin uskallan katsoa peiliin. Kun kävelen näyteikkunan ohi, pysähdyn joskus katsomaan itseäni. Voin vihdoin sanoa, että olen tehnyt jotain keholleni ja saanut sen  sen hallinnan takaisin.

"Monet eivät edes tunnista minua"

"Kaikki ovat kehuneet kuinka paljon olen laihtunut! En ole kuullut muuta kuin kiitosta ja tukea kaikilta! Monet ihmiset eivät edes tunnista minua!” "Minulla on vielä pitkä matka kuljettavana, mutta uskon, että SlimJOY-tuotteiden avulla painonpudotukseni jatkuu."

Slimmium - fiksuin tapa pudottaa painoa

Jos etsit todellista kehonmuutosta, kuten Lucie, Slimmiumn tuotteet voi auttaa sinua aloittamaan painonpudotusmatkasi. 

Meidän Slimmiumn Täydellinen Aloituspaketti [30 päivää] sisältää Lucien suosikit: WaterOut EXTREME, AdipoBurn EXTREME ja NightBurn EXTREME!

WaterOut EXTREME auttaa sinua pienentämään vyötäröäsi huuhtelemalla pois ylimääräistä nestettä ja vähentämällä turvotusta, kun taas AdipoBurn EXTREME vaikuttaa vatsarasvaan välittömästi. 

Auta kehoasi polttamaan rasvaa entistä paremmin huuhtelemalla myrkyt pois Cleanse Tealla!

Suosittelemme myös tätä duoa rasvanpolttoon päivin yöin - 24/7 teho! Tehosta rasvanpolttoasi kupillisella Slimmiccinoa aamulla ja hillitse illan nälkää NightBurn EXTREME:llä!

* Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja ne voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta.

**AdipoSlim on vaihtanut nimensä  AdipoBurniksi  - Uusi nimi, mutta sama tehokas kaava!

Tuotteita sinulle

RASVANPOLTTO
-64%
Erikoishinta 18,99 € Normaalihinta 52,99 €
Katso tuotetta