En tiennyt, että minulla oli hormonaalisia ongelmia ja kuinka paljon se vaikutti jokapäiväiseen elämääni

Tatjana päätyi stressaavaan vaiheeseen elämässään. Hän tunsi olonsa veltoksi ja kerrytti nopeasti ylimääräisiä kiloja. Hän päätti kokeilla luonnollista tuotetta, joka voisi auttaa häntä ongelmissaan: "Kun olin käyttänyt Estroluxia vain 2 kuukautta* huomasin jo suuria muutoksia."

image

Tatjana päätti kokeilla Estroluxia useiden epäonnistuneiden laihdutusyritysten jälkeen. Kahden kuukauden käytön jälkeen hänestä tuntuu kevyemmältä, onnellisemmalta ja hänellä on enemmän energiaa. Hän on onnistunut jopa pääsemään eroon rasvakertymästään.

"Katsoin mitä söin, mutta kilot kerääntyivät”

”Minulla oli tuolloin paljon stressiä, koska aloitin oman yrityksen. Minulla ei yksinkertaisesti ollut aikaa huolehtia itsestäni”, hän selittää. ”Olen aina ollut varovainen syömisieni suhteen, mutta kilot jatkoivat kasaantumistaan. Aloin huomaamatta kasvattamaan rasvan määrää vyötärölläni, lantiollani ja vatsassa.

"Huomasin, että hormonit olivat syyllisiä"

”Olin käynyt verikokeissa, mutta tulokset näyttivät normaalilta. Siitä huolimatta kamppailin edelleen samojen asioiden kanssa ja paino nousi. Lopulta huomasin, että hormonit olivat syyllisiä.”

”Löysin täysin luonnollisen tuotteen - Estrolux - mainoksen. Minulla ei ollut mitään menetettävää, joten päätin kokeilla sitä. Kun olín käyttänyt sitä vain 2 kuukautta*, huomasin suuria muutoksia.”

"En ole ollut näin onnellinen pitkään aikaan"

""Rasvavarastoni ovat vähentyneet , aineenvaihdunta on paljon nopeampaa ja ruoansulatukseni on erinomainen. Olen täynnä energiaa ja kuin täysin uusi ihminen."

”Stressistä ja ajanpulasta huolimatta tunnen oloni hyväksi!”

Tatjana on erittäin tyytyväinen siihen, kuinka hän voi henkisesti ja fyysisesti. ”Stressistä ja ajanpulasta huolimatta tunnen oloni hyväksi! Suosittelin Estroluxia kaverilleni ja hän rakastaa sitä.”

Estrolux on luonnollinen ratkaisu

Estrolux on 100% luonnollinen tuote, joka auttaa tehokkaasti poistamaan ylimääräistä estrogeeniä. Se säätelee hormonitasapainoa, puhdistaa maksaasi ja auttaa korjaamaan korkeiden estrogeenitasojen epämiellyttäviä vaikutuksia.

Seitsemän luonnollisen ainesosan yhdistelmällä - sitruunamelissa, rakkolevä, rosmariini, pellavansiemen, parsakaali, B6-vitamiini - on ainutlaatuinen synergistinen vaikutus.

Tuotteita sinulle