Puna-apila vaihdevuosien oireiden lievittämiseen

Noin kolmanneksella kaikista vaihdevuodet ohittaneista naisista on oireita, kuten lihasmassan väheneminen, painonnousu, korkea kolesteroli ja kuumia aaltoja.

image

Monet naiset turvautuvat luonnollisiin lääkkeisiin oireidensa hallitsemiseksi sen sijaan, että turvautuisivat yksinomaan hormonihoitoon. Yksi näistä suosituista lääkkeistä on puna -apila.

Mikä tekee puna-apilasta niin arvokkaan?

Vaikka pidämme sitä usein yksinkertaisena rikkaruohana ja yritämme poistaa sen puutarhastamme, puna-apila on kasvi, joka on täynnä hyödyllisiä ominaisuuksia.

Se sisältää isoflavoneja, eräänlaista fytoestrogeenia, joka toimii samalla tavalla kuin estrogeeni, naishormoni, joka vähenee vaihdevuosien myötä.

Apila on estrogeenin adaptogeeni - se joko lisää tai laskee kehon estrogeenitasoa tarpeen mukaan. Näistä syistä apila on tunnettu luonnollinen lääke, joka voi auttaa lievittämään vaihdevuosien negatiivisia oireita.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että puna-apila-uutetta nauttineet naiset ovat keskimäärin vähentäneet kuumia aaltoja ja hikoilua. Se auttaa myös parantamaan unenlaatua, ehkäisee hormonaalista epätasapainoa ja auttaa säilyttämään luuston terveyden. Siitä voi olla hyötyä myös sydämen ja verisuoten terveydelle.

Kuinka sen voi hyödyntää?

Puna-apila on saatavana infuusioiden muodossa tai ravintolisänä. Valitettavasti puna-apilatee ei maistu kovin miellyttävälle, joten herkälle vatsalle lisäravinteet ovat suositeltuja.

M-Pause on luonnollinen ravintolisä, joka on valmistettu korkeimpien farmaseuttisten standardien mukaisesti. Sisältää voittavan yhdistelmän ainesosia vaihdevuosien negatiivisten oireiden vähentämiseksi.

 

Tuotteita sinulle

HORMONAALINEN TASAPAINO
-51%
Erikoishinta 36,99 € Normaalihinta 74,97 €
Katso tuotetta