Henna: “Tuntuu siltä, ​​että vihdoin jätän ongelmani taakse”

Henna on 34-vuotias tiiminvetäjä tehtaalla, joka on pitkään taistellut painonvaihteluiden ja voimakkaan energian puutteen kanssa. Sensilabin tuotteiden ansiosta hän onnistui lopulta muuttamaan tämän - ja tulokset ovat hämmästyttäviä!

image

Henna oli vaikeassa tilanteessa

”Työskentelen tiiminvetäjänä. Työpäiväni ovat yleensä täynnä erilaisia ​​tehtäviä ja minun on pysyttävä terävänä alusta loppuun. Join jopa 5 kupillista vahvaa kahvia työpäivän aikana ”, hän kertoo.

”Kun tulin kotiin, olin yleensä niin uupunut, että jätin kaikki siivoukset ja astianpesut sunnuntaille, kun lauantait toipuin työviikosta. Minulla on ollut loppuunpalaminen lähellä kahdesti viimeisen 1,5 vuoden aikana ”, hän paljastaa.

Aivan kuin siinä ei olisi riittävästi, enemmän seuraa.

Kaikki stressi vaikutti myös hänen ruokahaluunsa & mielialaansa

"Minulla oli koko ajan nälkä, joten napostelin aina", hän sanoo. Tämä johti painonnousuun, joka hiipi kuin huomaamatta: "On helppoa saada painoa, kun syö jatkuvasti, varsinkin kun et harrasta liikuntaa aktiivisesti."

Tämän seurauksena Henna, kuten monet muut naiset ympäri maailmaa, ei tuntenut oloaan hyväksi omassa kehossaan. Tämä vaikutti hänen mielialaansa, itseluottamukseensa ja elämäntapoihinsa. ”Kehoni vaikutti usein mielialaani. Halusin pukeutua kauniisti ja näyttää seksikkäältä, mutta ylimääräisten kilojen takia en tuntenut oloani mukavaksi missään muussa kuin t-paidassa ja löysissä shortseissa. ”

Mutta sitten hän löysi ratkaisun

Hän löysi Sensilabin tuotteet selatessaan sosiaalista mediaa. Erityisesti hänen huomionsa kiinnitti Slimmiccino. Hän tiesi, että hänen oli kokeiltava sitä, sillä hän ymmärsi heti, että se käsittelee suoraan hänen ongelmiaan.

”Kehoni tarvitsi kipeästi apua. Laihdutus yhdessä aineenvaihdunnan tehostamisen kanssa oli juuri sitä, mitä olin ajatellut jonkin aikaa. Halusin myös vähentää stressin vaikutuksia, mikä oli yksi monista syistä, miksi halusin kokeilla myös AdrenaLuxia. ”

Ensimmäiset tulokset 3 päivässä*

Henna oli hämmästynyt muutosten nopeudesta ja tehokkuudesta.

"Olen energinen joka päivä aamusta iltapäivään, eikä minulla ole enää tarvetta juoda liikaa kahvia." Hän huomasi myös vähemmän turvotusta, hänen ruoansulatuksensa oli huippukunnossa ja hänen unensa parani huomattavasti. Mutta tässä vielä lisää: ”Jatkuva nälän tunne on kadonnut, eikä minun tarvitse enää syödä koko ajan. Myös sokerihimo on kadonnut. Nälän ja välipalojen väheneminen tulee epäilemättä parantamaan itsetuntoa ja parantamaan painonpudotusta tulevaisuudessa ”, hän lisää.

Eikä hän voisi olla onnellisempi siitä. "Lopulta tuntuu siltä, että kehoni paranee ja jätän ongelmani taakse."

Slimmiccino - Cappuccinojen supersankari tehokkaaseen painonpudotukseen ja energiapotkuun!

Slimmiccinon 4-in-1 vaikutus auttaa sinua tehostamaan rasvanpolttoa, tukahduttamaan ruokahalua, vähentämään rasvan kertymistä ja nostamaan energiatasoja. Se on aivan kuten tavallinen aamukahvisi, mutta laihdutusvaikutuksella. Painonpudotus ei ole koskaan ollut helpompaa - tai yhtä herkullista!

*Tulokset voivat vaihdella yksilöittäin