Pia: "Kevyempi olo ja ei turvotusta!"

Pia on työkyvyttömyyseläkkeellä oleva 43-vuotias nainen, joka sairastaa harvinaista neurologista sairautta nimeltään hereditaarinen spastinen paraplegia ja sen vuoksi hän on eläkkeellä. Pia kärsi turvotuksesta jaloissaan ja vatsassaan, joten hän päätti kokeilla WaterOutia luettuaan sen luonnollisista ainesosista ja niiden vaikutuksesta.

image

“Liikunnan haasteet vaikuttavat painoon“

Joitain vuosia sitten Pialle tehtiin vatsalaukun pienennysleikkaus, joka muutti hänen elämänsä. Hän pudotti painoa yhteensä 45 kiloa ja on omistautunut tämän suuren muutoksen ylläpitämiselle joka päiva. Liikunnan haasteet vaikuttavat Pian painoon ja hän käy salilla mahdollisuuksiensa mukaan.

"Olo on todella paljon kevyempi"

WaterOutilla on iso osa turvotuksen hallinnassa ja suuri vaikutus elämään. Hän kertoo vartalotyyppinsä olevan pömppö maha ja jalkoihin kerääntyy nestettä myös. WaterOut-juoma antoi apua turvonneeseen vatsaan kun Pia näki ensimmäisen kuukauden käytön jälkeen positiivisia vaikutuksia: “olo on todella paljon kevyempi ja housut mahtuivat päälle paremmin, mieliala on parempi"

“Pudotin 1,5 kg ja vyötäröltä on hävinnyt 6 cm.”*

WaterOut on auttanut Piaa monella tapaa. Kokonaisuudessaan käyttäessään tuotteita hän tuntee olonsa paljon energisemmäksi, motivoituneemmaksi ja mukavammaksi. Turvotus katosi jaloista." Ensimmäisen kokeilun jälkeen Pia jatkoi Wateroutin käyttöä ja kertoo tulosten parantuneen entisestään - parissa viikossa: "Täytyy kyllä nyt sanoa että on teillä loistavat tuotteet. ” Aloitin 1.6. ja painoa on lähtenyt tähän aamuun mennessä 1,5 kg ja vyötäröltä on hävinnyt 6 cm. ”*

Turvotus on kirous varsinkin kesällä

Ennen kaikkea juoma auttaa häntä turvonneiden jalkojen kanssa: "WaterOut pitäisi olla kelakorvattava tuote mulle koska jalkojen turvotus on vähentynyt huomattavasti ja kivut myös. Tämä vaikuttaa minun sairaisiin jalkoihin niin, että kävely on helpompaa nyt! Turvotus on minulle kirous varsinkin kesähelteillä niin sen kun saan pois kehostani niin olo on vielä parempi.”

Pia on erittäin tyytyväinen tuotteisiin. "Jatkan varmasti WaterOutin käyttöä. "

Diureettinen nesteenpoistojuoma WaterOut Extreme

WaterOut Extreme 3-in-1 vaikutus: Poistaa turvotusta, nopeuttaa painonpudtotusta ja hajottaa selluliittia. Se sisältää 8 luonnollista ainesosaa, jotka samalla nopeuttavat ylimääräisen nesteen ja toksiinien poistamista, mutta pitävät tärkeät mineraalit kehossa.

WaterOut Extreme luonnollisilla ainesosilla:

  • Lisää ylimääräisen nesteen ja toksiinien poistumista jopa 27%*
  • Vähentää turvotusta jopa 60%*
  • Auttaa pudottamaan painoa

*[Tulokset voivat vaihdella yksilöittäin. Painoa pudottaakseen on tärkeätä syödä monipuolisesti ja noudattaa terveellisiä elämäntapoja. Tuotteemme ei ole suunniteltu estämään, hoitamaan tai parantamaan mitään sairautta.]