Kun ystäväni kertoi minulle uudesta lisäravineesta, joka auttoi häntä pudottamaan painoa ja voittamaan väsymyksen, luulin hänen vitsailevan.

image

Nosta kätesi ylös, jos voit samaistua:

Oli maanantai aamu, ja kiskoin itseäni ylös sängystä, ollessani väsyneempi kuin koskaan.

Katsoin itseäni peilistä enkä pitänyt näkemästäni: olin ylipainoinen 45- vuotias nainen, jolla oli iän, väsymyksen ja itsepäisen rasvan valtaama lantio, reidet ja pakarat

"Mitä olen tehnyt näyttääkseni tältä?" mietin. 

Näkyvän ylipainon lisäksi, koin jatkuvaa uupumusta ilman suurempaa syytä. Kun tulin nelikymppiseksi, tuntui, kuin koko kehoni olisi luovuttanut. 

Kaikki ongelmani - ylipaino, väsymys, aivosumu, rentoutumisvaikeudet- ilmaantuivat samaan aikaan, aivan kuin ne olisivat kaikki juonineet minua vastaan. Sinä aamuna olin emotionaalisesti ja fyysisesti sekaisin, ja toivoin, että olisin voinut palata parikymppiseksi, jolloin kaikki näytti niin helpolta.

image

Hei, nimeni on Petra Kohler. Olen 45-vuotias, ja tässä artikkelissa haluan kertoa, miten tämä tuskallinen oivallus johti siihen, että sain karistettua yli 10* kiloa rasvaa muutamassa viikossa ilman rajuja dieettejä tai intensiivisiä treenejä.

Kun olin vuosia kokeillut lukemattomia hyödyttömiä dieettejä ja juonut kahvia toisensa jälkeen, jotta en nukahtaisi päivällä, tein odottamattoman löydön, joka muutti täysin tuntemukseni kehossa ja mielessä. 

Opin, että lähes kaikki ongelmani - aivosumu, painonnousu, ärsyttävä appelsiini-iho yms. - jouhuivat hormoonallisesta epätasapainosta. Tämä saattaa yllätää, mutta hormonitasapainon häiriöt ovat hyvin yleinen ongelma 2000-luvulla.

Onneksi löysin yksinkertaisen tavan, jonka kuka tahansa voi sisällyttää päivittäiseen rutiiniinsa palauttaaksensa hormoonallisen tasapainon Olin hyvin skeptinen, kun kuulin tästä terveysvinkistä, koska olin jo kokeillut niin monia asioita ilman suurempaa menestystä.


Kun olin tehnyt tästä tavasta päivittäisen rutiinini muutaman viikon ajaksi huomasin, että energiatasoni nous ja yhtäkkiä painonpudotus oli paljon helpompaa. Menetin tämän uuden tavan ansioista yli 10* kiloa sitkeää rasvaa, ja voin ylpeänä sanoa, että tunnen itseni nyt eloisammaksi, vahvemmaksi ja keskittyneemmäksi kuin vuosikymmeniin.

Jos se toimi niin hyvin minun kohdallani, uskon että se voi auttaa myös muita naisia jotka ovat väsyneitä olemaan tyytymättömiä ulkonäköönsä sekä kyllästyneitä uupumukseen ja motivaation puutteeseen. Jakamani vinkki ei ehkä ole sinua varten, mutta usko pois, se on tutustumisen arvoinen.

Päivä, jolloin tajusin, että haluan elämäni takaisin raiteilleen. 

image

Määrittelisin itseni tavalliseksi naiseksi. Minulla on hyvä työ, ihana aviomies ja kaksi tytärtä, joita rakastan yli kaiken. Minulla on kaikkea, mitä tarvitsen kokeakseni onnellisuutta.

Silti aika ajoin sisälläni on tämä ilkeä ääni, joka sanoo minulle, että olen liian lihava, liian laiska enkä tarpeeksi hyvinvoiva. Vihaan tuota ääntä, mutta samalla tiedän, että se on ainakin osittain totta.

Kolmekymppiseksi asti olin hyvässä kunnossa: litteä vatsa, upea iho, säteilin energiaa - ilman, että minun olisi tarvinnut juurikaan ponnistella.

Mutta toisen tyttäreni Emilian syntymän jälkeen jokin muuttui. Painoni alkoi kertyä, etenkn vyötärön ympärille ja reisiin, enkä päässyt siitä eroon vaikka kuinka yritin.

Samaan aikaan energiani oli lähes lopussa. Heräämisestä nukkumaanmenoon asti tunsin itseni uupuneeksi. Ainoa asia, joka piti minut hereillä oli ne lukemattomat kahvikupit, joita join päivittäin.

Tunsin olevani loukussa painonnousun, uniongelmien ja uupumuksen noidankehässä: kamppailu painoni kanssa sai minut tuntemaan oloni masentuneeksi, mikä johti siihen, että lohdutin itseäni ruualla, jota minun ei olisi kannattanut syödä. Tämä johti vielä suurempaan painonnousuun.

Joinakin päivinä onnistuin pysymään positiivisena keskittymällä kaikkiin niihin asioihin joita rakastin elämässäni - intohimooni luontoa ja puutarhanhoitoa kohtaan sekä kauniiseen perheeseeni.

Mutta kun heräsin tuona maanantaiaamuna ja valmistauduin töihin, näin peilistä vain tämän: uupuneen naisen, jolla oli 10 kiloa ylimääräistä painoa ja täydellinen tahdonvoiman puute.


Tuona harmaana päivänä päätin, että olin saanut tarpeekseni. Minun oli tehtävä jotain kääntääkseni elämäni ympäri.

Miksi painonpudotus ratkaisut ovat yleensä toimimattomia: ruma totuus laihdutusvalmisteiden takana

image

Jos yrität laihduttaa, tiedät yhtä hyvin kuin minäkin, että verkossa on tarjolla satoja niin sanottuja "ihmeratkaisuja".

He lupaavat, että voit laihtua 20 kiloa kahdessa viikossa syömällä herkullisia aterioita joka päivä ja olla käymättä kuntosalilla. 

Sanomattakin on selvää, että useimmat näistä "ratkaisuista" eivät toimi, mutta minäkin uskoin näihin tyhjiin lupauksiin. Olen kokeillut kymmeniä suosittuja ratkaisuja yrittäessäni laihtua ja parantaa terveyttäni.

Olen kokeillut keto-, vegaani-, vähähiilihydraattista, Dukanin ja Atkinsin dieettejä sekä monia muita. Aloin juosta kolme kertaa viikossa ja jättää aterioita väliin käyttämällä ajoittaista paastoa ja kaloriseurantasovellusta.

Mutta sama tarina toistui joka kerta: Tämä on se kuuluisa jojo-efekti, josta kaikki puhuvat ja jonka olet luultavasti sinäkin kokenut.

Suuri ongelma näissä ruokavalioissa ja laihdutusratkaisuissa on se, että niitä ei ole tehty kestämään pitkään. Jonkin ajan kuluttua kehosi kyllästyy rajuihin ruokarajoituksiin ja alkaa loumaan voimakkaita mielihaluja.

Minun tapauksessani useiden viikkojen tiukan laihduttamisen jälkeen alkoi ilmaantua vastustamattomia mielihaluja. Pahempaa: minulla oli pahoinvointia ja päänsärkyä, tunsin itseni heikoksi, enkä rehellisesti sanottuna tuntenut oloani lainkaan onnellisemmaksi, päinvastoin.

On siis mahdollista laihtua lyhyellä aikavälillä laihdutustuotteilla, joissa luvataan nopeita tuloksia tai nopeaa ruokavaliota. Valitettavasti tuloksia voi olla vaikea ylläpitää, eivätkä ne välttämättä vaikuta parhaalla mahdollisella tavalla terveyteemme ja energiatasoomme.

Mitä järkeä on laihduttaa 15 kiloa, jos olo on heikko ja mieliala matala? Siinä ei ole järkeä.

Eräänä päivänä, kun kerroin turhautumisestani ystävälleni, jonka tapasin joogassa, sain tietää jotain todella odottamatonta.

Se osoittautui olemaan ratkaiseva tekijä terveyteni parantamiseen, ja se voi hyvinkin parantaa myös sinun terveyttäsi. Jos kertomani kuulostaa oudolta, usko pois, se on jopa todella normaalia.

Huomasin, että lähes kaikki terveysongelmani liittyivät estrogeenidominanssiin.

image

Joogaystäväni kertoi, että hänkin tunsi vielä vähän aikaa sitten olonsa jatkuvasti väsyneeksi, laiskaksi ja painonsa kanssa kamppailevaksi. Kysyin häneltä: "Miten pääsit ulos tästä noidankehästä?"

Hän sanoi:

"Monien omien tutkimuksieni jälkeen, pääni oli pyörällä kaikesta siitä informaatiosta, joten päätin ottaa yhteyttä ravitsemusterapeuttiin. 

Kävimme läpi tuntemuksiani - painonnousu, turvotus, uniongelmat ja uupumus - joiden pohjalta hän kertoi minulla olevan estrogeenidominanssin oireita.

Kohotin kulmakarvojani kuullessani tämän.

"Tiedän, että se on outoa. Mutta kun ymmärtää, miten hormoonitoiminta toimii, ymmärtää miksi kaikki nämä ongelmat ilmenevät samaan aikaan. Hän selitti minulle kuinka hormoonit kommunikoivat kehon kanssa, yrittäen kertoa soluillemme mitä niiden pitäisi tehdä. Voit siis kuvitella - jos hormoonitoiminta on sekaisin, asiat eivät toimi niin kuin pitäisi.

En ollut koskaan aikaisemmin kuullut "estrogeenidominanssista". Olen tietoinen siitä, että olisin voinu tehdä enemmän elämäni eteen, mutta silti... en ymmärtänyt, miten niinkin pienellä asialla kuin hormooneilla voi olla niin merkittävä vaikutus terveyteemme. Ystäväni lohdutti minua sanomalla, että estrogeenidominanssi ei ole ainoa hormonaalinen häiriö, ja monet niistä johtuvat ulkoisista tekijöistä kuten saasteista, kemikaaleista, mikromuoveista jne.

Halutessani kuulla lisää, kysyin ystävältäni kuinka hän ratkaisi tämän ongelman.

"Juuri tuon kysymyksen esitin ravitsemusterapeutille. Hän kertoi minulle, että ratkaisu tasapainoiseen hormoonitoimintaan on päästä eroon ylimääräisestä estrogeenistä. Ja jotta tämä onnistuisi, tulee kahta tärkeää elintä, maksaa ja suolistoa, tukea. Nämä elimet huolehtivat kehon detoksikaatiosta.

Tehokas tapa tehdä se on käyttää ainesosia, kuten klorellaa, rosmariinia, sitruunamelissaa ja rakkolevää, jotka vahvistavat maksan ja suoliston puhdistusta ja tukevat estrogeenin vähentämistä.

Hän jatkoi kertoakseen, kuinka hän sai estrogeenitasonsa normaalisoitumaan kasvipohjaisen tuotteen ansiosta, jota hänen ravitsemusterapeuttinsa suositteli. 

image

"Väitätkö, että kaikki ongelmani voidaan ratkaista lisäämällä nämä ainesosat ruokavaliooni?" Kysyin epäilevästi.

“No, se ei ole niin yksinkertaista” hän vastasi. 

"Sitruunamelissatee tai rosmariinimauste sunnuntaiillallisen päälle ei yksinkertaisesti auta. Ravitsemusterapeuttini suositteli fantastista tuotetta nimeltä EstroLux. Kaava on erityisesti suunniteltu estämään, deaktivoimaan ja karkottamaan ylimääräinen estrogeeni. Sen lisäksi se ylläpitää positiivista mielialaa ja parantaa keskittymistä, auttaa painonpudotuksessa sekä edistää rentoutumista ja parempaa unta.

"Olen käyttänyt niitä päivittäin jo 3 kuukautta, enkä ole koskaan polttanut rasvaa niin tehokkaasti tai tuntenut oloani yhtä hyväksi. Ruoansulatukseni ja ihoni ovat paljon paremmat. Lyhyesti sanottuna minusta tuntuu, että minulla on terveempi ja kiinteämpi keho. Ja kuten huomaatte, sillä on ollut melkoinen vaikutus mielialaani!"

Kun hän kertoi minulle tämän, olin utelias oppimaan lisää. Tiedän, että ystäväni kamppaili aikaisemmin kovasti päästäkseen kuntoon, ja jos se toimi hänen kohdallaan, ehkä se voisi toimia myös minun kohdallani.

Katsoin Sensilabin, valimistajan joka valmistaa EstroLux-tuotetta, näin että heillä on erinomaiset arvostelut ja miljoonia asiakkaita.

Tämä ei ole ensimmäinen kertani, kun olen testannut samankaltaisia tuotteita, mutta uteliaisuuttani päätin kokeilla. Yritys tarjoaa myös rahanpalautustakuun, joten ajattelin: pahimmassa tapauksessa, jos se ei toimi, saan rahani takaisin. 

Ystäväni kertoi minulle, että parhaiden tulosten saavuttamiseksi EstroLux-tuotteita olisi suositeltavaa käyttää kolmen kuukauden ajan. Päätin hyödyntää heidän tilausvaihtoehtoaan, joka tarjoaa EstroLux:ia ylimääräisellä 36% lisäalennuksella. Tuote saapui muutamaa päivää myöhemmin.

Aloin ottaa 1 kapselin kahdesti päivässä, ja minun täytyy sanoa, että tulokset olivat yllättäviä, ja hyvällä tavalla.

Voin rehellisesti sanoa, että sain elämäni takaisin tämän tuotteen avulla

Joten, mikä on mielipiteeni tästä tuotteesta?

Olen rehellinen: ensimmäisten päivien aikana ei tapahtunut ihmeitä. En nähnyt mitään erityisiä vaikutuksia. Mutta viikon kuluttua aloin nähdä selviä eroja.

Ensinnäkin huomasin, että olin paljon rennompi kuin tavallisesti, ja oli helppoa pysyä positiivisella tuulella. Jopa ilman kahvia olin paljon pirteämpi kuin ennen, mikä johti myös parempaan uneen, ja parempaan keskittymiseen töissä.

 

Koska aloin tuntea oloni yleisesti ottaen paremmaksi, oli myös paljon helpompi huolehtia itsestäni syömällä terveellisiä ja tasapainoisia aterioita lähes joka päivä.

Muutamien kuukausien jälkeen painoni alkoi pudota huomaamattani, kiitos terveellisempien elämäntapojen ja uudestaansyntyneen motivaation. Huomasin myös, että ihoni alkoi näyttää paremmalta.

Yhteenvetona voin sanoa, että tämä luonnollinen tuote on auttanut minua paljon, ja tunnen rehellisesti, että olen saanut elämäni takaisin.

Älkää käsittäkö minua väärin: se ei ole mikään ihmelääke, vaan kestää jonkin aikaa ennen kuin se toimii. Mutta jos kamppailet painosi kanssa, ja sinulla on ongelmia rentoutua tai keskittyä, suosittelen kokeilemaan tätä tuotetta.

Saattaa kuulostaa hassulta, mutta joskus pieni muutos päivittäisiin rutiineihimme, kuten tämä, voi vaikuttaa valtavasti terveyteemme ja hyvinvointiimme. Näin on käynyt minulle, ja toivon, että näin käy myös sinulle. 

Parhain terveisin,

Petra

*Huom! Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja voivat poiketa artikkelissa kuvatusta. Tuotteemme eivät ole suunniteltu estämään, hoitamaan tai parantamaan mitään tautia tai sairautta. Tasapainoisen ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen ylläpitäminen on tärkeää. 

Tuotteita sinulle

MAKSANPUHDISTUS
-58%
Erikoishinta 33,99 € Normaalihinta 79,99 €
Katso tuotetta