Syötkö paljon parsakaalia? Maksalle ei ole siitä mitään hyötyä, jos et noudata yhtä sääntöä

Oletko huomannut, että kun kirjoitetaan terveellisestä ruoasta, artikkelissa on aina kuva parsakaalista? Parsakaali on todellakin erityisen hyvä ruoka, etenkin kehon puhdistuksen kannalta, mutta vain yhdellä ehdolla - sitä ei saa kypsentää. Vain tällä tavalla kehomme voi täysin hyödyntää ainesosan, josta parsakaali on tullut parhaiten tunnetuksi - sulforafaani . Mutta on myös toinen tapa...

Moni ei pidä parsakaalista - ei edes kypsennettynä, puhumattakaan raa'asta. Niille teistä, jotka syövät sitä säännöllisesti, tämä on pettymys: jos parsakaalia syö keitettynä, sen tärkein ainesosa häviää. Sulfofaraani syntyy toisesta aineesta, (jolla on vielä vaikeampi nimi) glukorafaniinista - ja vain jos se on kosketuksessa myrosinaasi-entsyymin kanssa.

Parsakaalin hyödyntämiseksi tarvitaan myrosinaasi-entsyymiä

Mikä on ongelma kypsentämisessä? Parsakaalissa luonnollisesti esiintyvä myrosinaasientsyymi on lämpölle herkkä, mikä tarkoittaa, että se tuhoutuu kypsennyksen aikana . Siksi glukorafaniinia ei voida muuttaa super puhdistavaksi aineeksi sulforafaaniksi. Tämä tarkoittaa, että voit syödä vaikka kuinka paljon parsakaalia joka päivä ja maksa ei silti puhdistu.

...Joten raaka parsakaali on ainoa vaihtoehto ...

Kun puraiset raakaa parsakaalia, koet samanlaisen reaktion kuin silloin, kun puraiset tai leikkaat valkosipulia tai sipulia: meille eniten hyödyllinen aine pääsee kosketukseen entsyymin kanssa, joka aktivoituu ja aiheuttaa palavan tunteen tai silmien vuotamista. Tällä samalla aineella on kuitenkin parantavia ominaisuuksia.

Samanlainen tilanne on parsakaalin kanssa: kun puremme sitä, glukorafaniini pääsee kosketukseen myrosinaasin kanssa (aineet ovat kasvin eri osissa ja ne tulevat kosketuksiin vain, jos kasvi on vaurioitunut), joka tuottaa sulforafaania. Tämän ansiosta kehomme maksan puhdistus tehostuu.

… Tai tuote, joka sisältää myrosinaasia parsakaaliuutteen lisäksi

Markkinoilla on melko vähän tuotteita, jotka sisältävät parsakaaliuutetta, mutta varoituksena niistä, jotka löytyvät: kuten keitetty parsakaali, niistä ei ole hyötyä, jos ne sisältävät vain glukorafaniinia mutta eivät myrosinaaseja. Tämä on tärkeä etu BroccoRaphanyn®-parsakaaliuutteen patentoidussa muodossa, joka on yksi WaterOut STRONG Night –nesteenpoisto- ja detox-kapseleiden ainesosista. Glukorafaniinin lisäksi se sisältää myös tätä niin tärkeätä myrosinaasi-entsyymiä.

Painonpudotus alkaa puhtaalla maksalla - WaterOut STRONG Night tukee öistä maksan puhdistusta

Kehon puhdistamiselle ei ole parempaa aikaa kuin yöllä, kun elimistö ei ole mukana ruoansulatuksen toiminnassa, vaan keskittyy puhdistukseen ja uudistumiseen. WaterOut STRONG Night -kapselit toimivat tällä optimaalisella ajanjaksolla. Parsakaaliuutteen (myrosinaasin kanssa) aktiivisen muodon lisäksi ne sisältävät myös nesteenpoistoa vauhdittavia aineita sekä aineita, jotka nopeuttavat kehon puhdistusta- ja painonpudotusta (hibiskus, koivu, vesimeloni, kaneli ja mustapippuriuutteet). Tutkimukset ovat osoittaneet, että se lisää ylimääräisen nesteen poistumista kehosta kolminkertaisesti ja auttaa pudottamaan 2,5 kertaa enemmän painoa .

WaterOut Strong Night-kapseleiden toimintaa voi tehostaa WaterOut Strong-juomalla, joka aamuin nautittuna jatkaa nesteenpoistoa ja kehon detoxia yön jälkeen sen kapseleita täydentävillä ainesosilla, kuten kaktusviikunalla sekä maarianohdakkeella. Aktiivinen Vartalonmuokkaus 1,2,3 - Pakettimme sisältää nämä detoxin supersankarit sekä rasvanpolttajan BootBurn Strong Active 1000, joka sisältää markkinoiden puhtainta L-karnitiinia !