Manuela pudotti painoa ja on tyytyväinen nykyiseen elämäntyyliinsä

Olen Manuela ja olen 20-vuotias. Työskentelen kosmetologina, mikä on varmasti auttanut minua painonpudotuksessani - taustani ravitsemuksen tuntemuksessa ja selluliitinpoistossa ovat auttaneet. Silti tämä oli ensimmäinen kerta, kun tein oikean painonpudotuksen ruokavaliosuunnitelman itselleni. 

image

"Tiesin, että minun piti saada loppu epäterveelliselle ruokavaliolle ja elämäntavoille."

Minun piti saada loppu epäterveelliselle ruokavaliolleni ja elämäntavoilleni. Olin hyvin laiska ja vietin liikaa aikaa liimattuna tietokoneen näyttöön.

Me kaikki tiedämme, että geeneillä on suuri vaikutus kehon muotoon. Valitettavasti "rasva-geeni" kulkee perheessäni - vatsa, käsivarret ja selässä oleva rasva on vain niin itsepäistä! Minulla ei ole ollut paljon ongelmia selluliitin kanssa, vaikka olen varma, että se olisi tullut seuraavaksi, jos en olisi muuttanut tapojani ajoissa.

"Peiliin katsominen ärsytti ja vaikutti mielialaani"

Kehoni muoto on aina vaihdellut, mutta saavutin 19-vuotiaana huolestuttavan 83 kilon 158 senttisenä. Peiliin katsominen oli ärsyttävää ja vaikutti mielialaani. Tarvitsin vain löytää motivaatiota tehdä asialle jotain. 

Löysin Slimmiumn ensin Instagram-mainoksesta. Kaivelin tuotekuvauksia, luin kaikki käyttäjien kommentit ja päätin kokeilla AdipoSlim EXTREME-kapseleita**.

Käytin niitä täsmälleen ohjeiden mukaisesti, koska uskon vahvasti, että se on ainoa tapa saavuttaa toivotut tulokset - eikä vain tätä rasvanpolttajaa, vaan kaikkia tuotteita. Ohjeita on noudatettava, ei kysymyksiä! 

"Vähensin hiilihydraatteja ja myös sokeria."

AdipoSlim EXTREMEn** lisäksi vähensin hiilihydraatteja jossakin määrin ja vähensin sokerisia ruokia kuten karkkeja ja sokeripitoisia juomia (mehut, energiajuomat). Söin proteiinia (lihaa) ja vihanneksia tavalliseen tapaan. 

Ollaan rehellisiä: syyllistyn satunnaisin hiilarihuijauksiin, mutta vain harvoin. Uskon, että meidän ei pitäisi olla liian ankaria itsellemme! Tärkeätä on pitää tarpeeksi tahdonvoimaa, jotta nämä huijauspäivät pysyvät poikkeuksina!

"Minusta on tullut paljon aktiivisempi."

Tunnen nyt kehoni paremmin, mikä tarkoittaa sitä, että tiedän, kun olen syönyt tarpeeksi, en koskaan syö liikaa huomaamatta.

Olen myös nyt paljon aktiivisempi. Kävelin 40 minuuttia kahdesti tai jopa kolme kertaa päivässä, mutta kävi ilmi, että se ei ollut tarpeeksi! Sen ansiosta, että olin paremmassa kunnossa ja pystynyt pudottamaan painoa jota kannoin, aloitin maltillisen juoksun.

"Pudotin 24 kiloa 3 kuukaudessa!*"

Olenko saavuttanut tavoitteeni? Tällä hetkellä en voi sanoa, että olen vielä siellä asti, mutta olen käyttänyt AdipoSlim EXTREMEä** jo kolme kuukautta ja pudottanut 24 kiloa!*

"Olen erittäin tyytyväinen nykyiseen elämäntyyliini!"

Olen erittäin tyytyväinen nykyiseen elämäntyyliini ja teen parhaani pysyäkseni siinä. Aktiivisempi elämä on vaikuttanut valtavasti yleiseen hyvinvointiini ja ulkonäkööni.

*[*Tulokset voivat vaihdella yksilöittäin. Painoa pudottaakseen on tärkeätä syödä monipuolisesti ja noudattaa terveellisiä elämäntapoja.]

"Kärsivällisyys kannattaa!"

Viestini kaikille teille, jotka kamppailette ylimääräisten kilojen kanssa ja olette allapäin tämän vuoksi: kärsivällisyys kannattaa! Tavoitteidesi saavuttaminen vaatii jonkin verran vaivaa. Luulin, että laihdutus on uskomattoman vaikeata, mutta luota minuun, se ei ole aina niin! Alku voi olla vaikea, mutta se muuttuu sujuvaksi.  

Toivon tarinani rohkaisevan sinua aloittamaan itse! 

Kokeile!

AdipoSlim EXTREME-kapselit** ovat ainutlaatuinen rasvanpolttaja, joka kohdistuu vatsarasvaa sen 2-in-1-toiminnan ansiosta: se tehostaa rasvanpolttoa ja estää rasvasolujen kasvua. 

Todistetut tulokset: Vähennä vatsarasvaa jopa 50%* ja pienennä vyötärönympärystä jopa 7,5 cm*. Uudella 30% vahvemmalla reseptillä ei ole ihme, että tutkimus vahvisti keskimääräisen 3 kg:n pudotuksen 12 viikon käytön jälkeen.*

*Tulokset voivat vaihdella yksilöittäin. Painoa pudottaakseen on tärkeätä syödä monipuolisesti ja noudattaa terveellisiä elämäntapoja.

**AdipoSlim Extreme on nyt AdipoBurn Extreme: Tuotteen ainesosat ja kaikki hyödyt pysyivät ennallaan, vain nimi on muuttunut.

Tuotteita sinulle