Laihuushormoni! Kyllä, sellainen on olemassa!

Hormonit osallistuvat moniin kehon prosesseihin. Me kaikki tiedämme, että hormonaalinen epätasapaino voi johtaa tuskallisiin kuukautisiin tai aknen puhkeamiseen, mutta hormonit voivat vaikuttaa myös painonpudotukseen! 

image

Voimmeko pudottaa painoa jos hormonimme ovat epätasapainossa?

Hormonit päättävät, varastoidaanko syömämme ruoka elimistöön rasvan muodossa. Tutkijat ovat havainneet, että tiettyjen hormonien tuotannon ja vaikutusten edistäminen voi stimuloida kehon kalorien polttoa.

Adiponektiini - ”laihuushormoni“

Adiponektiini on hormoni, jota muodostuu ruskeassa adipose rasvakudoksessa ja joka osallistuu lipidien ja hiilihydraattien aineenvaihdunnan säätelyyn. Sitä muodostuu kudoksissa, kun kehossa on hyvin vähän rasvaa - siksi se lisää lihasten kykyä käyttää hiilihydraatteja energiana.

Eikä tässä ollut kaikki - tämä hormoni nopeuttaa rasvakudoksen sulamista, auttaa vähentämään ruokahalua ja alentamaan 2 tyypin diabeteksen riskiä.

Kehon tuottama hormoni vähenee iän myötä

Tutkimukset ovat osoittaneet, että tätä hormonia tuotetaan yksinomaan ruskeassa rasvakudoksessa ja että hormonin tuotanto vähenee ikääntyessä. Ei siis ihme, että kohtaamme ongelmia kuten painonnousua, kun alamme vanheta!

Polkaise “laihuushormoni” korkeammalle vaihteelle

Tutkimukset osoittavat, että ruskean rasvakudoksen toiminnan stimuloiminen voi auttaa sulattamaan 500 kaloria enemmän päivässä!

Itsevarma rannalla tai uima-altaalla tänä vuonna? AdipoSlim EXTREME-kapselit** kohdistuvat itsepintaisiin rasvakerroksiin. Koehenkilöt saavuttivat uskomattomia tuloksia:

  • Vyötärön ympärysmitta pienentyi jopa 7,5 cm*
  • Lantion ja reisien ympärysmitta pieneni jopa 6 cm*
  • Jopa 50% vähemmän vatsarasvaa*

*Tulokset voivat vaihdella yksilöittäin. Painoa pudottaakseen on tärkeätä syödä monipuolisesti ja noudattaa terveellisiä elämäntapoja.

**AdipoSlim Extreme on nyt AdipoBurn Extreme: Tuotteen ainesosat ja kaikki hyödyt pysyivät ennallaan, vain nimi on muuttunut.

Tuotteita sinulle