PARHAAT KUUMAT JUOMAT KYLMILLE PÄIVILLE

Vuoden maagisin aika on nurkan takana! Suosikkipipariesi tuoksu tulvii uunista, takkatulen räiske, kuuma kaakao kielelläsi - mikään ei ole niin kotoisaa kuin kaikki mitä talvi tuo mukanaan 

image

Vaikka kaikki rakastamme tämän kauden iloa ja sen mukana tulevia hemmotteluja, läsnä on myös tuo "terveellinen minä", joka istuu olkapäällä ja kuiskaa korvaan faktoja siitä kuinka ylimääräiset kalorit eivät polta itse itseään!

Mutta sen sijaan, että tekisit tekosyitä päivittäisen liikunnan palauttamiseksi kevääseen 2021 ja tuntisit huonoa omaatuntoa jokaisella puraisulla tuplasuklaa-minttu-browniesiin, entäpä jos kokeilisit testattua tapaa parempaan oloon - kuuma juoma!

Tässä on viiden parhaan juoman valikoima immuunijärjestelmän tehostukseen kylminä päivinä tulevana talvena:

1. Kuume inkivääritee

Suurilla hyödyillä, kuuma inkivääritee on näyttelyn tähti joka talvi. Se parantaa hyvää ruoansulatusta, voi lievittää kurkkukipua, taistelee vilustumista vastaan ja lievittää pahoinvointia. Toisin sanoen: keitä kupppi NYT! Laita inkiväärijuustoviipaleihin muki, lisää kiehuvaa vettä ja anna sen kiehua noin 10 minuuttia. Lisää hunajaa tai muuta makeutusainetta maun mukaan.

2. Kurkumamaito

Tämä kultainen ihanuus antaa meille antioksidantteja, rautaa ja terveellisiä rasvoja. Maksimoidaksesi sen voiman, lämmitä maito (mikä tahansa maito käy), lisää jauhettua kurkumaa ja inkivääriä, ripaus mustapippuria ja kanelia, halutessasi makeutusainetta ja anna sen kiehua muutaman minuutin ajan.

3. Matcha

Runsaasti katekiinejä, jotka voivat vähentää soluvaurioita. Tee matchaa säännöllisesti tehostaaksesi myös painonpudotustasi. Sekoita kuumaa vettä matcha-jauheeseen ja sekoita se vispilällä.

4. SlimTEA 24/7

Tämä tee tekee ylitöitä tukiessaan painopudotuksen edistymistä! Päivän ja yön teeduo voimakkailla kasvipohjaisilla ainesosilla auttaa elimistöä löytämään tasapainon luonnollisesti. Live & Slim herättää ruoansulatuksen, puhdistaa kehoasi ja nopeuttaa rasvan poistoa, kun taas Sleep & Slimjättää hyvästit illan mieliteoillesi, rentouttaa mieltä ja parantaa unta.

5. Slimmiccino

Cappuccino, joka on hyväksi sinulle, suosittu Slimmiccino vähentää nälkää, estää rasvan muodostumista ja antaa sinulle lisää energiaa.Vain 8 kaloria per kuppi ja sokeriton, jos tämä ei ole kaikkein herkullisin talvinen kuuma juoma, emme tiedä mitä on!