Kuinka auttaa maksaa tulevina pyhinä

Laskemme kaikki jo päiviä jouluun! Tiedossa olevat perheillalliset eivät lupaa hyvää maksallemme. Maksaa voi valmistella runsasta ruokaa, alkoholia ja pyhien aiheuttamaa jatkuvaa stressiä varten ja varmistaa, että maksa poistavat tehokkaasti toksiineja itsestään sekä vahvistuu entisestään.

image

Juo paljon vettä ja vähän alkoholia  

Pysy aina nesteytettynä. Vesi auttaa huuhtomaan kuona-aineita elimistöstä, minkä vuoksi riittävä veden juonti on erittäin tärkeää tehokkaan kehonpuhdistuksen kannalta. Rajoita alkoholin määrää. Yli 90% alkoholista metaboloituu maksassa, joten näiden toksiinien poistaminen kehosta on todellinen helpotus maksalle.

Syö terveellisesti

Vältä epäterveellisiä rasvoja, sokeria, prosessoituja ruokia ja eläinproteiineja. Valitse sen sijaan runsaasti kuitua ja antioksidantteja sisältäviä ruokia, kuten salaattia ja palkokasveja. Unohda raskaat liharuoat ja maitotuotteet – korvaa ne kasviproteiineilla kaikissa muodoissa. Kaliumia sisältävät ruoat ovat osoittautuneet erinomaiseksi välttämättömien kivennäisaineiden ja elektrolyyttien lähteeksi, jotka edelleen tukevat toksiinien poistoa maksasta, joten on suositeltavaa sisällyttää ateroihin ​​ruokia kuin avokado, pinaatti, sienet, lehtikaali, kesäkurpitsa, bataatti, banaanit tai kookosvesi. Nam!

Vähennä stressiä ja liiku joka päivä

Opi hallitsemaan ja vähentämään stressiä elämässäsi minimoidaksesi vaikutukset maksaan. Mieti mikä auttaa sinua rentoutumaan ja kokeile jotain uutta löytääksesi mielenrauhaa. Joogaa, käy pitkillä kävelyillä, harjoittele meditoimista. Toinen hyvä tapa puhdistaa mieltäsi ja rentoutua on liikunta. Se ei ainoastaan ​​vähennä tehokkaasti stressiä, vaan se myös nopeuttaa verenkiertoa, mikä stimuloi toksiinien poistoprosessia.

Auta maksaasi 

Jos haluat ottaa askeleen pidemmälle oikeaan suuntaan, voit sisällyttää maksan vieroitusprosessiin Täydellinen Detox paketin maksanpuhdistukseen.

Täydellinen Detox Hepafar-paketin kapselit ja juomat valmistavat maksasi tulevaa lomaa varten:

  • puhdistaa maksaa sekä auttaa sitä tehokkaasti hajottamaan ja poistamaan toksiineja maksasta ja kehosta,
  • uudistaa maksasoluja ja parantaa niiden toimintaa,
  • vahvistaa maksaa, jotta se pystyy poistamaan toksiineja tehokkaammin.

Koska se sisältää patentoidun muodon maarianohdakeuutetta, joka on tehokkaampi kuin vastaavat tuotteet, sen avulla voit tehokkaasti puhdistaa toksiineja maksasta, mikä elvyttää kehoasi sisältä. Hepafarin antaman tehokkaan puhdistuksen avulla saat maksan uusiutumaan ja valmistaudut täydellisesti pyhiin runsaine ruokapöytineen.

Myös Nina kokeili Hepafaria ja muutos oli enemmän kuin huomattava 

"Hepafarilla tehdyn toksiinienpoiston jälkeen huomasin suuria muutoksia, myös hyvinvoinnissani. Minulla on paljon enemmän energiaaEn ole väsynyt työpäivän jälkeen. Joten iltapäivällä teen paljon asioita, joita olin lykännyt ja siirtänyt viikonlopulle. Liikun myös joka ilta. Nukahdan helpommin, uni on rauhallista ja hyvää."

"Myös ruoansulatukseni on parantunut. Tämän seurauksena minulla ei ole enää turvotuksen tunnetta, joka minulla oli aiemmin."

- Nina K. 

image

Kokeile Hepafaria itse ja valmista kehoasi suosikki jouluaterioillesi! 

Tuotteita sinulle

MAKSANPUHDISTUS
-58%
Erikoishinta 33,99 € Normaalihinta 79,99 €
Katso tuotetta

Saatat olla kiinnostunut