Kortisoli - syyllinen moneen

Hermot kireällä. Pää tyhjä eikä mitkään tiedot tule enää ulos. Kaikki ympärillä haluavat jotain, mutta liikkeet eivät nopeudu. Vatsakin on suurentunut, vaikka söisi saman verran tai jopa vähemmän kuin ennen. Ja kaikki tämä saa vajoamaan syvemmälle epätoivoon. Kyllä, se on stressiä, liikaa stressiä. On aika päästä pois noidan kehästä.

image

Stressistä puhuttaessa ("olen stressaantunut") ajattelemme omaa olotilaamme ja siten vastaustamme stressiin - miten reagoimme stressaaviin tilanteisiin. Tässä kortisolihormonilla on keskeinen rooli. Jos haluamme vähentää stressiä, meidän on alennettava veren kortisolipitoisuutta.

Kortisoli on vastuussa vastauksestamme stressiin

Kun stressaava tilanne syntyy, kortisolitasot laukeavat. Tämä lähettää viestejä koko kehoon siitä, mitä on tehtävä. Ja koska puhumme stressistä, jonka kehomme ymmärtää uhkana, kortisoli valmistaa kehon ns. "pakene tai taistele" -vasteeseen. Meidän on oltava nopeampia, vahvempia, tarkkaavaisempia. Siksi kaikki muut elimistön toiminnot ovat alisteisia sille, mitä kehomme ymmärtää taistelusta selviytymisenä: se hidastaa ruoansulatusta, sukupuolihormonien tuotantoa, immuunivastetta ... Lyhyellä aikavälillä tämä on tietysti erittäin hyödyllinen vastaus. Ja evoluution näkökulmasta se oli tarkoitettu lyhytaikaiseksi ratkaisuksi - karhulta pakeneminen, mammutin metsästys, vihollista vastaan taistelu ... Kun vaara oli poistunut, rauhoituimme ja tasapaino kehossa palautui.

Jos stressi kestää liian kauan, kaikki elimet ja prosessit kehossa kärsivät

Koska olemme kuitenkin jatkuvasti erilaisten paineiden alla, tämä kehon vastaus on myös aktiivinen koko ajan. Kehomme ei tee eroa karhun ja ärsyttävän pomon, nenänsä asioihin työntävän anopin tai rakkausongelmien välillä. Kaikki on samanlaista stressiä. Mitä tämä tarkoittaa? Jos verrataan kehoamme autoon, se tarkoittaa, että painamme kaasua heltiämättä. Ylikuormitamme jatkuvasti kaikkia kehon elimiä, ja aiemmin mainitut tärkeät kehon toiminnot on jätetty huomiotta. Tämä näkyy muun muassa siinä, että:

  • tunnemme olevamme loppuun palaneita (vastauksemme hidastuvat, tunnemme olevamme kykenemättömiä täysin perustehtäviin),
  • ruoansulatus alkaa hidastua,
  • kuukautiset loppuvat tai ne ovat liian runsaat ja tuskalliset,
  • immuunijärjestelmä romahtaa, mikä tekee meistä sairaita koko ajan,
  • "sumu" laskeutuu päähän (kun henkiset toimintamme hidastuvat),
  • meidät valloittaa ahdistus,
  • meillä on vaikeuksia nukkua
  • alamme kerryttää rasvaa vatsan ympärille (kaikkea maksan glukoosivarastoista vapautuvaa energiaa, joka vapautuu, jotta voisi paeta karhua ei kuluteta loppuun, joten se ohjataan pääasiassa vatsan rasvasoluihin),
  • nälkä iskee.

Et voi estää stressaavia tilanteita, mutta voit parantaa kehosi vastausta

Jos olet joutunut jatkuvaan stressitilanteeseen ja tunnistat itsesi joissakin yllä mainituista oireista, on korkea aika reagoida. Suurta apua löytyy erilaisista rentoutumismenetelmistä (jooga, meditaatio, rentouttavan musiikin kuuntelu, kävely luonnossa, käsityöt ...), prioriteettien asettaminen (aseta realistiset tavoitteet ja määräajat), riittävä määrä unta ja monipuolinen, tasapainoinen ruokavalio). Tuet kehoasi myös tehokkaasti luonnollisilla tuotteilla, jotka auttavat säätelemään kehon stressivastetta tai estävät kortisolin imeytymistä vereen.

AdrenaLux on 100% luonnollinen tuote, joka on suunniteltu kaikille, joilla on stressin ylikuormituksen aiheuttamia ongelmia.. Testattujen ainesosien avulla se parantaa lisämunuaisen toimintaa, jossa stressihormoneja tuotetaan, ja tasapainottaa tärkeimpien hormonien tuotantoa, jota tarvitaan stressin hallitsemiseksi. Nämä ovat hormoneja, jotka ovat myös ratkaisevan tärkeitä terveelle immuunijärjestelmälle, normaalille ruoansulatukselle, hyvinvoinnille, keskittymiskyvylle sekä hedelmällisyyden ja seksuaalisen halun parantamiselle.

Huolellisesti valitut AdrenaLuxin luonnolliset ainesosat ovat kolmen vahvan adaptogeenisen kasvin (cordyceps-sienet, ginseng ja ruusujuuri/rhodiola) uutteet sekä pantoteenihappo eli B5-vitamiini.