TOISET PITÄVÄT TULISESTA: 5 faktaa joita et tiennyt chilipippureista

Joko vihaat tai rakastat tulista - välitilaa ei ole! Mutta tiesitkö, että chilipippureilla on tieteellisesti todistettu laihduttava vaikutus? Lue eteenpäin oppiaksesi lisää!

image

1. Chilipippurit ovat tulisia, koska niissä on ‘kapsaisiinia

Se on se aine, joka saa silmäsi kostumaan samalla kun haukot henkeä. Siis jos otat sitä liikaa.

2. Kapsaisiini on termogeeninen aine.

Termogeeninen tarkoittaa kirjaimellisesti lämpöä tuottava. Suurimman osan polttamistamme kaloreista kulutamme pitääksemme kehon lämpimänä. Pienikin kasvu kehon lämpötilassa tarkoittaa satojen ekstra kalorien polttoa pitkässä juoksussa!

3. Kapsaisiinilla on aineenvaihduntaa kiihdyttäviä kykyjä.

Kapsaisiini ei polta vain suutasi, se myös polttaa rasvaa ja kaloreita!

4. Kapsaisiinilla on myös uskomaton ruskeaa rasvakudosta stimuloiva voima.

Ruskea rasva on hyvää rasvaa, sellaista, joka nostaa poltettujen kalorien määrää vaikka et tekisi mitään. Menetämme ison osan ruskeasta rasvasta ikääntyessämme ja sen korvaa valkoinen rasva (arvasit oikein, huonolaatuinen).

5. On olemassa tapa ottaa käyttöön kapsaisiinin voima ilman tarvetta kärsiä kyynelehtivistä silmistä ja palaneesta suusta.

Voit käyttää AdipoBurn EXTREME-kapseleita! Ne sisältävät niin paljon kapsaisiinia kuin vain voisit pyytää - enemmän kuin keskitulisessa ateriassa!

Lisäksi, AdipoBurn EXTREME sisältää veriappelsiiniuutetta, jonka on todistettu estävän rasvan kertymisen ja tiedetään erityisesti kohdistuvan vatsan rasvaan.

Sitä on rikastettu vihreäteeuutteella vielä voimakkaammaksi aineenvaihdunnan tehostajaksi ja B6-vitamiinilla, joka on elintärkeää rasvojen aineenvaihdunnalle!

Tuotteita sinulle

-50%
Erikoishinta 29,90 € Normaalihinta 59,80 €
Katso tuotetta