Tutkijat vahvistavat: nämä ovat yksiä tehokkaimpia immuniteetin vahvistajia!

Jos sinustakin tuntuu, että immuunijärjestelmäsi voisi tarvita ylimääräistä apua näinä aikoina, meillä on hyviä uutisia! Tutkimus osoittaa, että kurkuman ja D3-vitamiinin voimakas yhdistelmä voi olla juuri se mitä etsit. Lue lisää miksi.

image

Kurkuma, paras suojelija

Tätä muinaista kaikki-yhdessä-superruokaa on käytetty lukuisiin lääkinnällisiin tarkoituksiin yli 4000 vuoden ajan. Ja hyvästä syystä! Tutkimukset osoittavat, että kurkumiini, tärkein vaikuttava aine kurkumassa, tuo merkittäviä terveyshyötyjä koko kehollesi - ja on osoittautunut erityisen tehokkaaksi immuunijärjestelmän vahvistamisessa ja hengitysteiden terveyden tukemisessa..

Mutta mitä se tarkalleen ottaen tarkoittaa?

Se tarkoittaa, että kurkumiini tukee immuunijärjestelmääsi auttamalla sitä reagoimaan oikealla tavalla juuri oikeaan aikaan. Se auttaa kehoasi toteuttamaan erittäin tehokkaan hyökkäyksen mikrobeja, kuten viruksia ja bakteereja vastaan, estämään niitä ottamasta kehoasi valtaansa. Koska monet niistä leiriytyvät hengitysteihisi, muutos voi olla juuri siellä parhaiten huomattavissa.

Ja tässä ei ole edes kaikki, mitä se tekee. Mikrobien poistamisen lisäksi kurkumiini antaa kehollesi kaiken tarvittavan tuen, joten taistelu ei ylikuormita sitä. Siksi voit myös huomata suuren parannuksen omassa olotilassasi.

Jos tämä kuulostaa kokonaiselta paketilta, odota, kunnes kuulet lisätystä D3-vitamiinista!

D3-vitamiini, mikrobienmetsästäjä

Kun on kyse immuniteetin parantamisesta ja hengitysteiden terveyden ylläpitämisestä, niin ns. auringonvitamiinilla on yhtä tärkeä rooli kuin kurkumiinilla. Erona on sen työskentelytapa.

Näin se toimii

D-vitamiini auttaa aktivoimaan luonnollista immuunijärjestelmääsi ja torjumaan kehosi infektioita. Erityisesti se stimuloi immuunijärjestelmääsi tuottamaan enemmän mikrobeja tappavia aineita. Niiden määrän lisääntyessä niiden on paljon helpompaa voittaa taistelussa taudinaiheuttajia vastaan, jotka pitävät kehoasi panttivankina.

Tällä tavalla D-vitamiini auttaa puolustamaan kehoasi hyökkääjiltä, mikä on osoittautunut erityisen onnistuneeksi hengitystieinfektioiden torjunnassa. British Medical Journal -lehdessä julkaistu meta-analyysi osoittaa, että D-vitamiinilisän käyttäminen voi vähentää tavallisten nuhien ja hengitystieinfektioiden riskiä jopa 10%!*

Entä yhdistelmä molempia?

Jos ne ovat niin tehokkaita yksin, kuvittele, mitä ne voivat saada aikaan yhdessä! Jättipotti!

Kurkumiinin ja D3-vitamiinin yhdistelmä auttaa kehoasi reagoimaan nopeasti ja koordinoidusti viruksia ja bakteereja vastaan, mikä on ratkaisevan tärkeätä tehtävän onnistumiselle. Tästä syystä sillä on merkitystä.

Ajoitus on kaikki kaikessa. Kuten myös tehokkuus. Jos kehosi toimii riittävän nopeasti ja hyökkää mikrobeja vastaan tarpeeksi kovaa, se onnistuu torjumaan ne tehokkaasti. Mutta parasta on, että kehosi tekee sen ilman, että sinusta tuntuu surkealta prosessin aikana.

Ja juuri siitä kurkumiinin ja D3-vitamiinin yhdistelmässä on kyse! Se auttaa kehoasi iskemään nopeasti ja riittävän tehokkaasti mikrobien tuottamiseksi, mutta estää sitä menemästä yli laidan ja heikentämästä järjestelmääsi.

Kyllä, se on niin hyvä!

Mutta ennen kuin ostat koko elämäsi kestävän maustekurkuma-varaston, tai hankit d-vitamiinin ja kurkuman erikseen, pysähdytään hetkeksi. Koska haluamiesi vaikutusten saamiseksi sen on todellakin oltava valtava varasto! Asia on näin…

Kurkuma mausteena ei ole tarpeeksi

Maustekurkuma vaikuttaa myönteisesti immuniteettiin, mutta se sisältää kurkumiinia vain noin 3% painostaan. Mikä tarkoittaa, että ruoan maustaminen tai hemmottelu kurkuma-latella ei anna sinulle hyötyjä, jotka tarvitset saadaksesi merkittäviä vaikutuksia.

Itse asiassa lukuisat tutkimukset paljastavat, että parhaan tuloksen saavuttamiseksi sinun on saatava vähintään 1 g (tai jopa 6 g) puhdasta kurkumiinia suoraan verenkiertoosi. Ennen kuin alat laskea kuinka paljon kurkumajauhetta on (se on noin 33-200 g), pysäytämme sinut tässä. Syystä, että.

Vaikka söisitkin niin paljon kurkumaa päivittäin, on toinen asia, joka estää sinua hyödyntämästä sen mahtavia etuja: kurkumiinin huono hyötyosuus. Kurkumiini yksinään ei imeydy kehoon helposti. Ja jos se ei pääse verenkiertoosi, kehollesi on mahdotonta käyttää sitä.

Siksi lisäravinteet ovat niin paljon tehokkaampia. Ne toimittavat sen muodossa, joka parantaa sen hyötyosuutta. Silti jopa kapseleissa on eroja...

Kaikki kapselit eivät ole riittävän vahvoja

Ensinnäkin, meidän ravintolisämme sisältää kurkumiinia uutteen muodossa, mikä tarkoittaa, että siihen on saatu mahdutettua jopa 95% kurkumiinia. Tämä tekee suuren eron mausteeseen verrattuna. Hyötyosuuden parantamiseksi toiset kapselit sisältävät usein mustapippuriuutetta. Vaikka mustapippuri toimii, se ei ole niin hyvä kuin voisi olla.

Tervetuloa uuden sukupolven vallankumoukselliset kurkuma-ravintolisät!

Vallankumouksellisella muodolla, joka antaa kurkumiinin sen misellimuodossa paras mahdollinen imeytyminen! Kurkumiinilla täytetyt misellit takaavat parhaan mahdollisen hyötyosuuden, mikä tarkoittaa, että kehosi pystyy käyttämään suurinta mahdollista määrää tätä vaikuttavaa ainetta. Ja ero on huomattava!

Kurkumiini sen misellimuodossa omaa jopa 185x paremman hyötyosuuden kuin tavalliset kurkumiinikapselit!

AVENOBO Kurkuma - äärimmäinen immuniteetinvahvistaja

AVENOBO Kurkuma yhdistää miselli- kurkumiinin, jonka biologinen hyötyosuus on 185 kertaa parempi, ja D3-vitamiinin parhaan mahdollisen imeytymisen ja maksimaalisen immuunituen saavuttamiseksi!

Vain yksi AVENOBO Kurkuma -kapseli sisältää 30 mg misellikurkuminoideja, mikä vastaa jopa 5,5 g puhdasta kurkumiinia! Tämä on todellinen voittaja.

*British Medical Journal 2017: http://dx.doi.org/10.1136/bmj.i6583

Tuotteita sinulle

-50%
Erikoishinta 24,99 € Normaalihinta 49,99 €
Katso tuotetta