HORMONIT VAIKUTTAVAT VARTALON MUOTOON

Moni ei tiedä, että kehon muodon ja hormonitoimintojen välillä on yhteys.

image

 
Tutkimukset ovat paljastaneet kehon eri rauhasten toiminnan ja kehon muodon (miten rasva jakautuu ympäri kehoa) läheisen suhteen .

Jos hormonimme eivät toimi normaalisti, terveellisen painon ylläpitäminen on lähes mahdotonta.

Kuinka hormonit vaikuttavat painonpudotukseen?

Eri rauhaset tuottavat ja vapauttavat vereen hormoneja ja kuljettavat sitten kaikenlaisten toimintojen suorittamiseksi. Saatamme häiritä hormonitoimintaa käyttämällä liikaa sokeria, noudattamalla vähäkalorista ruokavaliota, stressaamalla paljon tai altistumalla myrkyllisille kemikaaleille.

Hormonijärjestelmän ongelmien mukaan ihmiset voidaan luokitella 3 eri tyyppiin.

Lisämunuainen-tyyppi

Lisämunuaiset löytyvät munuaisten yläpuolelta ja niillä on erittäin tärkeä tehtävä kehon suojelemisessa kroonisen stressin tuhoisilta vaikutuksilta.

 Kortisoni- stressihormoni - voi tuottaa tuhoa kehossamme, jos sitä ei tarkisteta. Yksi tapa, jolla se estää painon putoamista, on lisäämällä turvotusta - näin tapahtuu, ironista kyllä, jos keho ei saa tarpeeksi kaloreita ruokavaliosta.

Lisämunuainen-tyypin oireet:

 • Krooninen väsymys, uupumus pienestä ponnistelusta

 • Rasvan kertyminen keskiosaan (vyötärö, vatsa)

 • Nesteen kertyminen

 • Himo suolaiseen ruokaan

 • Ruoansulatushäiriöt, niveltulehdus, vakava kuukautisia edeltävä oireyhtymä

Lisämunuaisen tyypin fyysiset ominaisuudet ovat leveät hartiat, vahvat jalat ja kasvanut vyötärönympärys. Lisämunuainen-tyypin vaikein kohde on vatsa.

image

Suositukset

Lisämunuainen-tyypin omaava himoitsee lähinnä suolaista ja rasvaista ruokaa. Nämä ruoat stimuloivat lisämunuaista ja kun niitä käytetään liikaa, ne voivat johtaa liialliseen lisämunuaisten stimulointiin ja siten painon nousuun. Suosituksemme on syödä runsaasti hedelmiä, vähempirasvaisia maitotuotteita ja täysjyvää. Liikuntaa harrastaessa suosittelemme kiinnittämään erityistä huomiota jalkoihin ja vatsaan.

Slimmium suosittelee WaterOut EXTREME-juomaa:

WaterOut toimii helpotuksena nesteturvotusongelmaan. Se vähentää kasvojen pöhötystä, mutta mikä tärkeintä, vähentää turvotusta vatsassa, vyötäröllä, jaloissa ja käsivarsissa. Bonuksena se myös huuhtelee toksiineja kehosta ja normalisoi imukudosjärjestelmän toimintaa.

KILPIRAUHANEN-TYYPPI

Kilpirauhanen tuottaa hormoneja, jotka vastaavat solujen aineenvaihdunnasta. Nämä hormonit ovat vastuussa rasvanpoltosta, painonpudotuksesta, kognitiivisista kyvyistä, suoliston toiminnasta, ravinteiden imeytymisestä ja jätteiden poistamisesta kehosta.

Kilpirauhanen, joka on vähemmän aktiivinen, voi johtaa ongelmiin, kuten painonnousu, iho-ongelmat, masennus ja energian puute.

Kilpirauhanen-tyypin oireet:

 • Asteittainen ja tasainen painonnousu

 • Väsymys, apatia

 • Unettomuus ja nukahtamisvaikeudet

 • Kylmän kestämättömyys, korkea kolesteroli ja nivelkipu

 • Hiustenlähtö, kuiva iho

image


Suositukset

Kilpirauhanen-tyypille tekisi hyvää sokerin, valkoisen jauhon, valkoisen leivän ja valkoisen riisin poistaminen ruokavaliostaan. Munat, vihannekset, kana, kala ja vähärasvainen liha ovat parempia. Kofeiinin välttäminen on myös hyvä idea.

Liikunnan tulisi keskittyä aerobiciin ja painoharjoitteluun lihasmassan ja siten aineenvaihdunnan lisäämiseksi.

Slimmium suosittelee CarbBlock Extreme-kapseleita:

CarbBlock Extreme-kapseleiden innovatiivinen luonnollinen koostumus ei sisällä kofeiinia. Ne sisältävät jodia, joka stimuloi kilpirauhasta estäen samalla yksinkertaisten hiilihydraattien imeytymistä jopa 54%* ja siten estää hiilihydraatteja muuttumasta kehon rasvaksi.

*[Tulokset voivat vaihdella yksilöittäin. Painoa pudottaakseen on tärkeätä syödä monipuolisesti ja noudattaa terveellisiä elämäntapoja.]

Munasarja-tyyppi

Munasarja-tyypillä on  erityinen vartalon muoto, voimakkailla lanteilla ja reisillä.

Munasarjat ovat naisten lisääntymisrauhasia, jotka sijaitsevat kohdun kummallakin puolella. Ne tuottavat estrogeenia ja progesteronia , hormoneja, jotka vastaavat sukupuolielinten ja sekundaaristen seksuaalisten ominaisuuksien kehityksestä, mukaan lukien rasvan jakautuminen kehossa. Suuremmasta estrogeenituotannosta johtuvat toimintahäiriöt tuottavat ylimääräistä rasvaa.

Munasarja-tyypin oireet:

 • Akuutti kuukautisia edeltävä oireyhtymä

 • Rasvan kertyminen, varsinkin reisiin

 • Munasarjojen kystat, hedelmättömyys

 • Akne, mielialan vaihtelut

 • Väsymys, selkä- ja polvi-ongelmat

 • Libidon puute

 • Epänormaali kuukautisvuoto

image

Suositukset

Paistetun sekä mausteisen ruoan, rasvojen, maitotuotteiden, sokerin ja sianlihan syömisen välttäminen on tälle tyypille hyväksi. On kuitenkin suositeltavaa syödä paljon proteiinia, koska se auttaa rakentamaan lihasmassaa. Pitkät kävelyretket, juokseminen, tanssi tai voimistelu ovat mahtavia liikuntamuotoja.

Slimmium suosittelee FatBurn Extreme-juomaa:

FatBurn Extreme täydellinen rasvanpolton tehostaja - aina fyysisesti aktiivisena ollessa: se polttaa 24% enemmän rasvaa ja jatkaa polttoa kun liikunta on jo ohi.

*[Tulokset voivat vaihdella yksilöittäin. Painoa pudottaakseen on tärkeätä syödä monipuolisesti ja noudattaa terveellisiä elämäntapoja.]

Tuotteita sinulle