Hormonit, jotka tekevät painonpudotuksesta mahdotonta

Aktiivisimmat painonpudotusprosessin estäjinä toimivat hormonit ovat estrogeeni ja kilpirauhashormonit

image

Nämä hormonit voivat hidastaa tai jopa estää kehon rasvaa polttavia prosesseja. Lopputulos? Rasvan kertyminen vatsaan, käsivarsiin, reisiin ... Vaatteet eivät tunnnu enää sopivan kuin ennen. Ja kaikkein ärsyttävintä - laihduttamisyrityksillä ei ole juurikaan mitään vaikutusta!

Loukussa kehossa, jota ei enää tunnista? Huolestuttavia oireita?

Miljoonat ihmiset kärsivät hormonaalisista häiriöistä. Yleisimpiä oireita ovat hidastunut aineenvaihdunta, rasvan kertyminen, alhaiset energiatasot, huono unenlaatu, keskittymisvaikeudet…

Ratkaisu? Hormonitasojen sääteleminen! Mutta miten?

Kilpirauhashormonit

Kilpirauhanen tuottaa kilpirauhashormoneja. Nämä hormonit ovat vastuussa aineenvaihduntamme hallinnasta. Kun kilpirauhashormonien synteesi on liian hidasta, aineenvaihdunta hidastuu. Tämän seurauksena keho muuttaa kalorit rasvakertymiksi niiden polttamisen sijasta. Riippumatta siitä, mitä syöt tai kuinka aktiivinen olet - keho ei silti polta rasvaa. Saatat myös huomata muita oireita, kuten jatkuvaa väsymyksen tunnetta , vaikeudet kehon lämpötilan hallinnassa, hiustenlähtö ja keskittymisvaikeudet.

ThyroLux voi auttaa säätelemään kilpirauhashormoneja luonnollisella tavalla. Se sisältää tehokkaan yhdistelmän 10 korkealaatuista hormonitonta ainesosaa tehokkaaseen kilpirauhasen tukemisen ja oireiden hallitsemiseen.

  • Hormonit tasapainossa auttaa painonpudotuksessa, parantaa keskittymistä, vahvistaa hiuksia ja kynsiä
  • Kiihdyttää aineenvaihduntaa ja nostaa energiatasoja
  • Stimuloi ruoansulatusta ja tehostaa detoxprosessia
  • Lieventää laiskaan kilpirauhaseen liittyviä oireita

Estrogeeni

Kun estrogeenitasot on epätasapainossa, saatat kokea erilaisia oireita, kuten painonpudotuksen vaikeus. Rasvakertymät alavatsan alueella, lonkan alueella, selluliitti, ärtyneisyys ... Nämä kaikki viittaavat estrogeenin epätasapainoon. Jopa liikunta ei pysty ratkaisemaan tätä ongelmaa. Ja nämä syyt eivät olleet tarpeeksi, estrogeenihormonit vaikuttavat myös kilpirauhasen toimintaan!

Säädä estrogeenitasoja EstroLuxilla. Se on 100% luonnollinen tuote, joka perustuu kasviuutteisiin, ilman lisättyjä hormoneja tai soijaa.

  • Estää ja poistaa ylimääräistä estrogeenia
  • Stimuloi painonpudotusta erityisesti vatsan alaosassa ja reisissä
  • Vähentää mielialanvaihtelua
  • Auttaa parantamaan unenlaatua

Älä jää vaille näitä upeita tarjouksia korkealaatuisista tuotteistamme ja pidä hormonitasosi tasapainossa luonnollisesti!

Tuotteita sinulle