Harri pääsi takaisin raiteille

Joskus on vaikeinta tehdä jotain, mitä todella haluat tehdä. Harri muistaa edelleen, kuinka hän eksyi tieltään ... Ja kuinka vaikeaa oli palata takaisin raiteille. .

image

"Nuorena olin laiha ja 25-vuotiaana tein mallintöitä. Keski-ikäisenä painoa tuli, mutta sain sen hallintaani. “

Hän rakasti säännöllistä liikuntaa ja oli ihannepainossaan. …

”Noin 3 vuotta sitten olin toivepainossani säännöllisten kuntosaliharjoittelujen avulla. 2 vuotta sitten äitini kuoli äkillisesti syöpään ja se aiheutti haluttomuuden jatkaa kuntosaliharrastustani. Nyt olen saanut uuden innon saavuttaa ihannepainoni ja hoikempi ulkonäköni takaisin. “

Onneksi Harri lopulta sai hallinnan takaisin itselleen ja aloitti säännöllisen kuntoilun uudelleen.

Koska Harrilla on aina ollut raamikkaat hartiat, hän pystyi kehittämään lihaksiaan melko nopeasti. Keskittyminen lihaksiin oli tosi hyvä strategia . Hänen vartalotyyppinsä on altis rasvan kertymiseen vatsan alueelle ja Harri pian huomasi tarvitsevansa apua sen kanssa ...

Adiposlim EXTREME** on ainutlaatuinen termongeeninen rasvanpolttaja, joka kohdistuu vatsarasvaan ja pienentää vatsanympärystä. Tämänlainen apu oli Harrille juuri oikeanlainen.

" Aloitin käyttämään ensin ApidoSlim Exremeä, jota olen käyttänyt reilut 2 kk . Sen jälkeen olen käyttänyt FatBurn Extremeä, WaterOut Extremeä, NightBurn Extremeä, L-Carnitine Pure 1000, FatEliminator Extremeä, L-Carnitine Pure 500 ja HungerBlock Extremeä.

“Tuotteita on helppo käyttää ja niissä on paljon luonnollisia aineosia. Tämä on minulle tärkeää. Tutkin tuotteiden aineosia ja be saivat minut vakuuttuneeksi tuotteistanne.”

Koska monet SlimJOY- lisäravinteet ovat nesteitä ja koska suurinta osaa niistä voidaan käyttää samanaikaisesti, painonpudotusprosessin eri näkökulmien kattaminen on helppoa ja kätevää!

Ruoansulatus ja nesteenpoisto

WaterOut EXTREME auttoi Harria pitämään ruoansulatuksen huippukunnossa ja poistamaan ylimääräisen nesteen kehosta nopeampaan painonpudotukseen.

Rasvanpoltto

Yhdistämällä FatBurn EXTREME ja NightBurn EXTREME tuotteet syntyi mahdollisuus polttaa enemmän kehon rasvaa - 24/7 ja tarkoitti, että Harrin harjoittelulla oli suurempi vaikutus.

Ruokahalun hillitseminen ja suureneva kalorivaje:

L-Carnitine Pure 1000 auttoi nostamaan Harrin energiatasoja parhaan tuloksen saavuttamiseksi. FatEliminator EXTREME ja HungerBlock EXTREME auttoivat häntä annoskokojen kontrolloinnissa ja tekemään fiksuja ruokavalintoja.

Huomasin ensimmäiset muutokset noin kuukausi käytön aloittamisesta, jolloin sain pois 5 kiloa*. Ikävä kyllä 2 kiloa tuli takaisin. Painoni on mennyt ylä- ja alamäkeä. Kuntosaliharjoittelun tuloksena on enemmän lihakseni kasvaneet ja siten paino ei ole pudonnut vielä mitenkään huomattavasti.

Vaa’an numerot eivät kuitenkaan ole niin tärkeitä Harrille. Hän haluaa rakentaa lihasmassaa ja nämä tuotteet auttavat häntä saavuttamaan halutut tulokset.

"Ruoansulatukseni on parantunut huomattavasti. Olen muilta osilta tyytyväinen kehooni, paitsi vatsan seutuuni täytyy tulla muutos. Sain sen aikaisemminkin aikaan ja uskon saavuttavani sen liikunnalla, kuntosaliharjoittelulla sekä Slimmium tuotteiden avulla,” Harri summaa kokemuksensa.

Mielialani oli parempi aiemmin. Haluan sen kaiken takaisin ja olen valmis tekemään sen eteen töitä. Haluan takaisin ne aiemmat terveelliset elämäntapani. Kuntosali ja Slimmiumn tuotteet auttavat minua saavuttamaan tavoitteeni.

Tuotteita, joita Harri käyttää löytyy myös tuotepaketistamme Täydellinen Aloituspaketti . Kokeile - vakuutamme, ettet pety. Nyt saat paketin mukana Slimmiumn oman Shakerin ja ilmaisen toimituksen vain tähän pakettiin koodilla TOIMITUS0

*Tulokset voivat vaihdella yksilöittäin. Painoa pudottaakseen on tärkeätä syödä monipuolisesti ja noudattaa terveellisiä elämäntapoja.

**AdipoSlim Extreme on nyt AdipoBurn Extreme: Tuotteen ainesosat ja kaikki hyödyt pysyivät ennallaan, vain nimi on muuttunut.

Tuotteita sinulle

-50%
Erikoishinta 29,90 € Normaalihinta 59,80 €
Katso tuotetta