Granaattiomena-raejuustokakku

Voit tehdä tämän herkullisen kakun monella tavalla - jotkut versiot ovat terveellisempiä kuin toiset. Tänään annamme sinulle vähempi kalorisen, mutta silti maukkaan version juustokakusta. Nauti palanen, ilman huonoa omaatuntoa!

image

1 leivinastia (12 palaa):

  • 750 g vähärasvaista raejuustoa
  • 6 munaa
  • 2 banaania
  • 2 rkl kookossokeria
  • 1-2 rkl jauhoa
  • leivinjauhetta
  • 1 granaattiomena

Ohje:

Erota munanvalkuaiset keltuaisista ja vatkaa munanvalkuaiset. Laita munankeltuaiset, juusto, banaani, kookossokeri, jauhot ja leivinjauhe sekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Sekoita hellävaraisesti munanvalkuaiset seokseen.

Aseta leivinpaperi astiaan ja valuta seos sen päälle. Paista 40-45 minuuttia 170 °C asteessa.

Kun kakku on jäähtynyt, laita se jääkaappiin - parasta on jättää se yön yli. :)

Ennen tarjoilua, ripottele granaattiomenaa sen päälle. Nam!

Kuinka kuoria granaattiomena? 

image

Leikkaa hedelmä puoliksi, mutta leikkaa vain kuoren läpi vahingoittamatta sisäpuolisia siemenvaippoja. Erota molemmat puolet sormillasi. Ota syvä kulho ja iso lusikka, käännä hedelmä ylösalaisin ja pidä avattu osa kulhon yläpuolella. Napauta hedelmää lusikalla voimakkaasti niin että siemenvaippa putoaa. Voit käyttää sormiasi saadaksesi itsepäisimmät ulos.

Nauti!