Tyhjä ostoskori?
Voimme vain olettaa ettet ole nähnyt viimeisimpiä tarjouksiamme
Sensilab käyttää evästeitä verkkosivustoillansa, jotka eivät tallenna henkilökohtaisia tietoja. Jotkut evästeet on jo asennettu. Jatkamalla verkkosivustojemme käyttöä hyväksyt niiden käytön.
Ota meihin yhteyttä
100% tyytyväisyystakuu
Ilmainen toimitus yli 50 €
Ota yhteyttä
info@sensilab.fiVoit tehdä tämän herkullisen kakun monella tavalla - jotkut versiot ovat terveellisempiä kuin toiset. Tänään annamme sinulle vähempi kalorisen, mutta silti maukkaan version juustokakusta. Nauti palanen, ilman huonoa omaatuntoa!
Erota munanvalkuaiset keltuaisista ja vatkaa munanvalkuaiset. Laita munankeltuaiset, juusto, banaani, kookossokeri, jauhot ja leivinjauhe sekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Sekoita hellävaraisesti munanvalkuaiset seokseen.
Aseta leivinpaperi astiaan ja valuta seos sen päälle. Paista 40-45 minuuttia 170 °C asteessa.
Kun kakku on jäähtynyt, laita se jääkaappiin - parasta on jättää se yön yli. :)
Ennen tarjoilua, ripottele granaattiomenaa sen päälle. Nam!
Leikkaa hedelmä puoliksi, mutta leikkaa vain kuoren läpi vahingoittamatta sisäpuolisia siemenvaippoja. Erota molemmat puolet sormillasi. Ota syvä kulho ja iso lusikka, käännä hedelmä ylösalaisin ja pidä avattu osa kulhon yläpuolella. Napauta hedelmää lusikalla voimakkaasti niin että siemenvaippa putoaa. Voit käyttää sormiasi saadaksesi itsepäisimmät ulos.
Nauti!
Tuotteita sinulle
Saatat olla kiinnostunut