Tyhjä ostoskori?
Voimme vain olettaa ettet ole nähnyt viimeisimpiä tarjouksiamme
Sensilab käyttää evästeitä verkkosivustoillansa, jotka eivät tallenna henkilökohtaisia tietoja. Jotkut evästeet on jo asennettu. Jatkamalla verkkosivustojemme käyttöä hyväksyt niiden käytön.
Ota meihin yhteyttä
100% tyytyväisyystakuu
Ilmainen toimitus yli 50 €
Ota yhteyttä
info@sensilab.fiHelppo ja vastustamaton resepti kotitekoiselle energiasuklaalle. Täydellinen välipala, kun energiatasot on alhaalla tai antaa ylellisenä lahjana jollekin.
• 400 g tummaa suklaata
(vähintään 70%),
• 1 dl karkeasti pilkottua mantelia (tai macadamiaa),
• 1 dl kuivattuja goji-marjoja,
• 1 dl kuivattuja mustikoita,
• 1 dl kookoshiutaleita,
• 1 dl kuivattua viikunaa,
• 1 dl karkeasti hienonnettua pistaasipähkinää
Sekoita kaikki kuivat aineosat tehosekoittimessa. Sulata tumma suklaa vesihauteessa ja anna sen sitten jäähtyä hieman. Lisää suklaaseen puolet hedelmä- ja pähkinäseoksesta ja sekoita hyvin. Kaada pellille leivinpaperille. Levitä suklaa tasaisesti pellille (noin 1 cm paksu). Ripottele jäljellä olevat kuivat aineosat päälle. Laita jääkaappiin, että suklaa kovettuu. Nauti!
Tuotteita sinulle
Saatat olla kiinnostunut