Britta: ‘Olen paljon rauhallisempi ja minulla on enemmän energiaa!’

Britan kohtaamat ongelmat olivat samoja, joita monet meistä tuntevat: ylipaino, väsymys, turvotus ja huono unirutiini, vain muutamia mainitaksemme. 

Samaistuminen on helppoa! 


image

Apua, mikään ei tunnu toimivan oikein kehossani! 

Britta kuvailee omaavan hyvin normaalin, keskikokoisen vartalon. Häntä häiritsivät pitkään mielialan vaihtelut, säännöllinen väsymys ja vaikeudet nukahtaa sekä lisääntynyt stressi edellä mainittujen seurauksena.

Vaikka Britta tiesi täsmälleen, että terveellisempi ruokavalio ja treenaaminen auttaisivat ratkaisemaan monia ongelmia, hän ei vain löytänyt aikaa ja energiaa tehdä asialle mitään. Kiireisenä myyjänä, jolla ei juurikaan ole vapaa -aikaa, harmonian löytäminen kehossaan ei vain tuntunut realistiselta vaihtoehdolta.

Syynä on hormonien epätasapaino!

Britta ei tiennyt, että hormonaalinen epätasapaino, 2000-luvun oire, oli vastuussa hänen ongelmistaan. Syy sen takana on, että meitä rasittaa estrogeeni; tilaa, jossa kehossamme on liikaa estrogeenia, kutsutaan estrogeenidominanssiksi. 

Sen voivat aiheuttaa ksenoestrogeenit tai hormonitoimintaa häiritsevät (endokriiniset) aineet. Näillä keinotekoisilla kemikaaleilla on samanlainen kemiallinen rakenne kuin estrogeenilla ja ne jäljittelevät sen toimintoja kehossa. 

Mistä näitä häiritsijöitä löytyy? 

Hormonihäiritsijöitä löytyy asioista, joita et luultavasti olisi koskaan ajatellut: perinteisesti kasvatetusta lihasta ja maitotuotteista, hormonikorvaushoidoista, joistakin shampoista ja saippuoista, huuhteluaineista ja mikromuovista, joita on nyt kaikkialla - juomavedestämme kaikkeen ruokaan. 

Ja mitä seurauksia estrogeenidominanssilla on? 

Kaikki ongelmat, joita myös Britta kohtasi: lihavuus vatsassa, turvotus, selluliitti, väsymys ja yleinen motivaation puute. 

Ensimmäiset tulokset näkyivät jo 2 viikon* jälkeen!

Onneksi Britta löysi EstroLuxin sosiaalisesta mediasta ja käytettyään sitä joitain kuukausia, hän kokee sen hyväksi vastineeksi rahalleen. Britta huomasi ensimmäiset muutokset jo kahden viikon kuluttua; "Nukun aamulla ja olen paljon rennompi töissä". 

Lisäksi hänellä on  paljon rauhallisempi olo ja paljon enemmän energiaa, kiitos EstroLuxille, joka on luonnollinen hormonaalinen detox, jolla on 3-in-1-toiminta, joka auttaa palauttamaan hormonaalisen tasapainon. Britta lisää: "Suosittelen ehdottomasti!"

Hormonaalinen epätasapaino on monen ongelma

Vuosien tutkimuksen jälkeen Sensilab esitteli ylpeänä ratkaisun suureen estrogeenipitoisuuksien aiheuttamiin ongelmiin. Se toimii siten, että EstroLux estää, deaktivoi ja poistaa ylimääräisen estrogeenin. 

100% luonnollinen

Glandline EstroLux on tuote, joka sisältää luonnollisia aktiivisia ainesosia, tasapainottaa estrogeenitasoja ja tukee maksan terveyttä sekä puhdistusta. Se ei sisällä hormoneja tai soijaa, mutta sisältää aktivoitua parsakaaliuutetta, rakkolevää, klorellaa (detox -levä) sekä B6-vitamiinia!

Nyt saatavilla erikoispakettina!