Voin vihdoin vetää jalkaan housut, joita en ollut käyttänyt vuosiin

Boštjan on slovenialainen palvelukonsultti. Hän kamppaili pitkään kasvanutta vatsan ympärysmittaa vastaan matalalla energialla. Sitten hän päätti ja kokeilla Hepafaria. Hän on puhdistanut maksaansa, pudottanut muutaman kiloa ja lopulta hänellä on enemmän energiaa. Lue hänen tarinansa!

image

"Olin uupunut ja vyötäröni jatkoi kasvamistaan"

"En halunnut myöntää sitä, mutta koko tilanne kävi todella hermoilleni. Kun tulin kotiin töistä, olin aina uupunut . Haaveilin vain kuinka romahtaisin sohvalle, jotta voisin levätä tai nukkua.”

”En edes huomannut lapsiani tai vaimoani, minulla ei vain ollut energiaa. Uupumus tappoi minut. Ja jopa suosikkihousuni eivät enää olleet minulle oikean kokoisia. Se ei voinut jatkua niin”, hän huokaisee muistellen aiempaa.

Hän päätti kokeilla Hepafaria - tulokset olivat upeita

”8 tai 10 päivän kuluttua huomasin jo ensimmäiset muutokset.* Yhtäkkiä palattuani töistä kotiin en ollutkaan väsynyt . Minulla oli uutta tahtoa ja energiaa leikkiä lasteni kanssa ja viettää laatuaikaa perheeni kanssa. ”

”Pudotin jopa 8 kiloa* ja vyötärönympärys pieneni myös huomattavasti. Nyt voin käyttää kaapissa säilyttämiäni housuja, jotka olivat siellä siltä varalta, että joskus laihtuisin. Olen säästänyt niitä jo jonkin aikaa, koska ne ovat nyt melkein uudestaan muodissa! "hän vitsailee.

"Olen innoissani tuloksista"

Kokemus muutti hänen elämänsä ja Boštjan on erittäin tyytyväinen saavutukseensa, etenkin koska hän on onnistunut ylläpitämään joitain oppimiaan terveellisiä ruokailutottumuksia. Hän on päättänyt toistaa kuurin noin 6 kuukauden päästä. ”Päätin muuttaa vatsani 6päkiksi kesälomaksi”, hän lisää nauraen.

Suosittelen ehdottomasti Hepafaria kaikille, varsinkin jos sinulla on usein energian puutosta, haluaisit pudottaa painoa tai haluat käyttää suosikkihousujasi uudelleen. Hepafarilla menestys on taattu - testattu ja varmennettu. ”

Missio: terveempi maksa

Hepafar - kuukauden paketti auttaa sinua saamaan Boštjanin tulokset! Hepafar forte puhdistaa, uudistaa ja vahvistaa maksaasi, ja Hepafar fibers varmistavaa, että toksiinit poistuvat kehosta.

*[Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta. Tuotteemme ei ole suunniteltu estämään, hoitamaan tai parantamaan mitään sairautta.]

Tuotteita sinulle

MAKSANPUHDISTUS
-58%
Erikoishinta 33,99 € Normaalihinta 79,99 €
Katso tuotetta