Annemette: "Tämä auttoi minua pudottamaan painoa ja vaikutti lihaksiini"

Nimeni on Annemette ja olen 34-vuotias. Minulla oli ollut aina hoikka vartalo, mutta vuonna 2006 aivoverenvuodon vuoksi tulin liikuntarajoitteiseksi ja väärillä lääkkeillä painoni nousi yli 30 kg ja liikkumattomuus vaikeutti painonpudotusta.

image

Investoin kuntopyörään ja aloin laskea kaloreita. Mutta kun en ole pidempi kuin 165 cm, 61 kg oli minulle liian paljon. Minun piti käyttää kaikki keinot päästäkseni ihannepainooni 55 kg.

Onnistuin, olin onnellinen ja itseluottamukseni kasvoi.

Painoni nousi 13 kg 2,5 vuodessa.

Mutta ongelmat alkoivat uudelleen, kun vuokrani tuli liian kalliiksi ja jouduin ottamaan varhaiseläkkeeni ohelle toimistotyön. Aloin kokea väsymyskipuja ja saadakseni iloa elämään, aloin syömään roskaruokaa, karkkia ja juoda limsaa. Ja kun jouduin muuttamaan halvempaan asuntoon, minulla ei enää ollut tilaa kuntopyörälleni. Painoni nousi 13 kg 2,5* vuoden aikana.

Ravitsemusasiantuntija auttoi hallitsemaan ruokailutottumuksiani ja liikkumaan.

Kun aloin työskennellä ravitsemusterapeutin kanssa, sain ruokailutottumukseni kontrolliin ja pääsin vähän liikkumaan. Mutta hormonaalinen kipu yhdistettynä väsymyskipuun sai minut epätoivoisesti yrittämään laihduttaa nopeasti. Olen kokeillut muita ja erittäin kalliita painonpudotustuotteita, jotka eivät toimineet, ne vain tyhjensivät tilini. Sitten huomasin Facebookissa Slimmium-tuotemainoksen, luin luonnollisista ainesosista ja tyytyväisyystakuusta ja kun näin suhteellisen alhaiset hinnat, joten mielestäni ei olisi haittaa kokeilla niitä.

10 päivän kuluessa ensimmäinen kilo oli kadonnut*

Kesti vain 10 päivää* ja ensimmäinen kilo oli kadonnut ja sain taistelutahtoa siitä. Nyt minulla on vain muutama kilo pudotettavana, että olen takaisin 55 kilossa. Olen vapaa hormonaalisesta kipusta ja voin antaa itseni elää vähän taas. Elämäntapani muodostuvat terveellisestä ruoasta, kahdestai litraa vettä päivittäin ja liikuntaa 3 tuntia viikossa. En ole syönyt sokeria , kakkua, makeisia tai limsaa viimeisen kahden kuukauden ajan. Lisäsin terveelliseen elämäntyyliini AdipoSlim-kapselit** ja kokeilin sitten myös L-Carnitine Pure 1000 -shotteja, jotka tekee harjoittelustani helpompaa ja poistaa väsymyskipuni. Siksi niillä on aina paikka päivittäisessä rutiinissani.

Halusin palauttaa uskon siihen, että voin saavuttaa tavoitteeni painonpudotuksessa tänä vuonna.

Erittäin hyvä palvelu

Kun varastosta loppui käyttämäni tuote, kysyin Sensilabilta asiasta, he kertoivat tauon johtuvan tuotekehittelystä - he parantivat tuotetta entisestään. He suosittelivat minulle toista, vastaavaa tuotetta tauon ajaksi. Tämä vahvisti, että he tekevät jotain ylimääräistä asiakkailleen. Erinomainen palvelu.

En ole yhtään pahoillani valinnastani kokeilla sitä, nyt on yhtäkkiä helppo laihtua.

Pudotin 3 kg kuukaudessa. *

Olen jo pudottanut 3 kg kuukaudessa*, tunnen oloni fyysisesti paljon paremmaksi ja minulla enemmän itseluottamusta ja parempi itsetunto. 

Itsetunto ja itseluottamus ovat saaneet rakkauselämäni kukkimaan taas. Jatkan AdipoSlimin**, L-Carnitine Pure 1000:n käyttämistä ja olen nyt myös valmis kokeilemaan joitain muita tuotteita, kuten FatEliminator , saavuttamaan tavoitteeni helposti ja turvallisesti.

*Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta. Tuotteemme ei ole suunniteltu estämään, hoitamaan tai parantamaan mitään sairautta.

**AdipoSlim Extreme on nyt AdipoBurn Extreme: Tuotteen ainesosat ja kaikki hyödyt pysyivät ennallaan, vain nimi on muuttunut.

Tuotteita sinulle