30 MINUUTIN KÄVELYLENKIT ON TÄYDELLINEN ALOITUS

Kävelyllä on tieteellisesti todistettuja vaikutuksia sekä henkiseen että fyysiseen hyvinvointiin. Se on luonnollisin tapa liikkua ihmiselle ja sopii kaikille.Kävely auttaa vahvistamaan lihaksia, se polttaa kaloreita ja huolehtii kaikkien kehon järjestelmien terveydestä ja elinvoimaisuudesta.

image

Lihakset polttavat kolme kertaa enemmän energiaa levossa kuin rasvakudokset.. Tämä tarkoittaa sitä, että poltat enemmän energiaa, vaikka vain maatessa telkkarin ääressä, kunhan vain vahvistat lihaksia liikkumalla ensin.

30 minuuttia intensiivistä kävelyä päivässä:

 • Nostaa serotiniini- ja dopamiinitasoja - kaksi hormonia, jotka vastaavat onnellisuuden ja hyvän olon tunteesta
 • Parantaa mielenvirkeyttäsi ja lisää luovan ajattelun voimaa
 • Polttaa ylimääräistä rasvaa, koska se on kohtalaisen intensiivistä liikuntaa, jossa käytetään energiaa rasvavarastoista.
 • Vähentää merkittävästi sairauksien riskiä, kuten diabetes ja sydän- ja verisuonitaudit
 • Parantaa verenkiertoa ja vähentää suonikohjujen riskiä
 • Parantaa ruoansulatusta - vahvistamalla ydinlihaksiasi vahvistat myös ruoansulatuskanavan lihaksia
 • Parantaa fyysistä kuntoa ja nostaa energiatasojasi, mikä parantaa elämänlaatuasi
 • Tehostaa aineenvaihduntaa ja lisää kalorien palamista

 

 

Kuinka ottaa kävely tavaksi?

Kuten kaikissa harjoituksissa, johdonmukaisuus on avainasemassa. Kävely on täydellinen tapa liikuntaharjoitteluun aloittelijalle.

Miksi kävely?

Koska se ei ole rasittavaa liikuntaa ja on luontaista ihmisille, siihen on helpompi tottua.Meille ei tule epämiellyttävää oloa, jollaista yleensä tunnemme, kun opettelemme uutta taitoa tai tapaa. Nämä tunteet ovat usein syy siihen, miksi monet ihmiset lopettavat ennen kuin he voivat jopa alkaa nauttia työn tuloksista. Kävelyssä meidän ei tarvitse oppia mitään uutta - keskitymme vain suunnitelman noudattamiseen, johdonmukaisesti.

Kuinka pysyä tavassa:

 • Kävele suunnilleen samaan aikaan - jopa samaan kellonaikaan - joka päivä.Esimerkiksi ennen aamiaista, töiden jälkeen, klo 19 jne.
 • Säädä harjoitusajat aikataulusi mukaan. . Mieti mikä aika sopii sinulle kun otat huomioon elämäntavat ja muut mahdolliset velvollisuutesi.
 • Aseta muistutus ja pitäydy suunnitelmassasi.
 • Tee harjoitus missä tilanteessa tahansa. Vaikka sinulla on huono päivä tai olet väsynyt - tee se joka tapauksessa. Tunnet olosi paljon paremmaksi jälkeenpäin. Lisäksi huomaat voivasi ponnistella sen läpi sen sijaan, että olisit antanut laiskuudelle jalansijaa, ja se lisää itseluottamustasi. Olet valmis vielä suurempiin haasteisiin! :)

 

Entä painonpudotus? Onko kävely todella tarpeeksi?

Jos käyt 30 minuutin reippaalla kävelyllä joka päivä ja noudatat terveellistä ruokavaliota, joka tuottaa kalorivajeen (mikä tarkoittaa, että poltat enemmän kaloreita kuin nautit niitä), pudotat painoa ja parannat kehon vitaliteettia

Jokatapauksessa, kävelyn vaikutukset voidaan kertoa 10:llä, jos kävelyn ja terveellisen ruokavalion ohella käytät luonnollisia rasvanpolttimia, kuten FatBurn-tuotteitamme - Uusi ja parannettu FatBurn Extreme rasvanpolttojuoma nyt supertarjouksessa!

Tuotteita sinulle

RASVANPOLTTO
-50%
Erikoishinta 24,99 € Normaalihinta 49,99 €
Katso tuotetta