Brindusa Vanta, MD: "Haluatko voida paremmin? Aloita maksasi hoitaminen. Tänään."

Terveytesi ja hyvinvointisi riippuvat siitä, miten hyvin maksasi toimii. Tämä elintärkeä elin suorittaa yli 500 keskeistä toimintoa. Se tunnetaan parhaiten kyvystään puhdistaa kehoa poistamalla toksiineja ja bakteereja. Maksa myös luo ja varastoi tärkeitä ravintoaineita, tuottaa sappea rasvan sulattamiseksi, säätelee veren glukoosipitoisuutta ja tukee immuunijärjestelmän terveyttä.

Brindusa Vanta, MD recommends Hepafar

Vähemmän tunnettu mutta myös tärkeä maksan tehtävä on auttaa säätelemään hormonitasoja. Maksa hajottaa estrogeenin ja testosteronin kaltaisia hormoneja, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä yleisen hyvinvoinnin kannalta. Jos näitä hormoneja ei hajoteta tehokkaasti, voi esiintyä hormonaalista epätasapainoa, joka voi johtaa vakaviin terveysongelmiin.

Erityishuomio naisille

Estrogeeni poistuu elimistöstä virtsaamisen ja säännöllisen suolen toiminnan kautta maksan vaiheiden I ja II kautta. Jos nämä maksan detoksifikaatioreitit eivät ole tehokkaita, ylimääräinen estrogeeni kerääntyy elimistöön aiheuttaen kipua, runsaita vuotoja, alhaista libidoa, väsymystä, päänsärkyä ja painonnousua - erityisesti vatsan ja lantion ympärillä.

Elämäntavat, jotka voivat vahingoittaa maksaasi

Maksan terveyteen vaikuttavia elämäntapatekijöitä ovat krooninen stressi, liikunnan puute, ylipaino, päihteet ja ympäristömyrkyt. Ympäristömyrkyistä puhuttaessa on syytä mainita, että monet ympäristössä esiintyvät kemikaalit ovat hormonitoimintaa häiritseviä kemikaaleja, jotka jäljittelevät estrogeenin toimintaa. Näitä kemikaaleja tunnetaan myös nimellä ksenoestrogeenit, ja niitä esiintyy arkipäiväisissä esineissä, kuten muovisissa ruoka-astioissa, vaatteissa ja pesuaineissa.

HEPAFAR Forte PREMIUM

Hepafar Forte Premium on tieteellisesti kehitetty tukemaan maksan terveyttä, ja se sisältää joitakin tutkituimpia yrttejä ja ravintoaineita, jotka auttavat detoksifioimaan, uudistamaan ja suojaamaan maksaa, tukevat maksan rasva-aineenvaihduntaa sekä lisäävät energiaa ja elinvoimaa.

  • Maarianohdakkeellaon pitkät perinteet maksan suojaamisessa. Silymariinia, sen keskeistä vaikuttavaa ainetta, on tutkittu sadoissa tutkimuksissa. Vuonna 2020 tehdyn katsaustutkimuksen mukaan silymariinilla on voimakkaita antioksidanttisia ominaisuuksia, ja se voi suojata rasvaiseen maksaan, alkoholin- ja lääkkeiden käyttöön liittyviltä maksavaurioilta. Lisäksi maarianohdake voi parantaa veren glukoosi- ja kolesterolitasoja, tukea tervettä painonpudotusta, vahvistaa immuunijärjestelmää ja torjua syöpää.
  • Artisokka on täynnä luonnollisia antioksidantteja, kuten kinariinia, klorogeenihappoa ja flavonoideja. Vuonna 2022 tehdyssä useiden kliinisten tutkimusten järjestelmällisessä katsauksessa löydettiin tukevaa näyttöä siitä, että artisokan lisäravinteista voi olla hyötyä maksan terveydelle ja ne voivat vähentää rasvaisen maksan kehittymisen riskiä. Tutkijat havaitsivat, että artisokkalisät parantavat merkittävästi maksaentsyymien ALT- ja AST-tasoja, jotka kohoavat maksavaurion yhteydessä. Maksan terveyden suojelemisen lisäksi tutkimukset viittaavat siihen, että artisokkauute voi stimuloida sapen tuotantoa ja alentaa veren kolesteroli- ja glukoositasoja.
  • Koliinia pidetään välttämättömänä ravintoaineena. Se on vitamiinin kaltainen molekyyli, jolla on keskeinen rooli maksan, aivojen, sydänlihaksen ja hermoston terveydessä. Vaikka maksa valmistaa pieniä määriä koliinia, ruokavalio on ensisijainen lähde. Monet ihmiset eivät kuitenkaan saa suositeltua päivittäistä koliinin saantia.Koliinin puute on yhdistetty rasvaiseen maksaan, maksavaurioihin ja lihasvaurioihin.
  • Hepafar Forte Premiumin muita ainesosia ovat inkivääri, voikukanjuuriuute, sinkki, seleeni ja mustapippuri, jotka tukevat terveellistä ruoansulatusta ja vähentävät tulehduksia.

Hepafarin etu

Hepafar Forte Premium on tasapainoinen koostumus, joka sisältää artisokkauutetta, maarianohdakeuutetta, koliinia ja muita maksan ja ruoansulatuskanavan terveyttä tukevia ainesosia. Hepafar Forte Premium on suunniteltu maksimaalista biologista hyötyosuutta varten. Sen innovatiivinen patentoitu koostumus sisältää korkealaatuista maarianohdakeuutetta fytosomimuodossa (silybiini-fosfatidyylikoliinikompleksi) maksimaalisen imeytymisen varmistamiseksi.

Lisäksi kaava sisältää pippuria ja inkivääriä, jotka tunnetaan "hyötyosuuden tehostajina". Mustapippuri ja inkivääri toimivat synergistisesti muiden yrttien kanssa, mikä lisää merkittävästi niiden imeytymistä.

Kuka voi hyötyä Hepafar Forte Premiumista?

Ottaen huomioon nykyaikaisen elämäntapamme useimmat ihmiset voisivat käyttää Hepafar Forte Premiumia. Tuhannet ympäristössä olevat kemikaalit voivat kuormittaa maksaa liikaa ja aiheuttaa muita terveysongelmia.

Optimaalisten hyötyjen saavuttamiseksi sisällytä Hepafar Forte Premium päivittäiseen rutiiniin terveellisen ruokavalion, säännöllisen liikunnan, hyvien unitottumusten ja stressinhallintatekniikoiden ohella.

Brindusa Vanta, MD

Tuotteita sinulle

MAKSANPUHDISTUS
-58%
Erikoishinta 33,99 € Normaalihinta 79,99 €
Katso tuotetta