Vedenjuonti voi auttaa pudottamaan painoa

Kuka olisi tullut ajatelleeksi, että yksinkertainen asia kuten vedenjuonti voisi vaikuttaa painonpudotukseen? Tämän vahvistaa mielenkiintoinen tutkimus, joka julkaistiin Journal of Human Nutrition and Dietetics-lehdessä. Haluatko tietää kuinka se on mahdollista? Lue eteenpäin!

image

Tutkimus tarkasteli yli 18 000 aikuisen elämäntapoja 7 vuoden ajan. Tutkijat totesivat, että ihmiset, jotka joivat eniten vettä söivät vähiten kaloreita. Mutta miksi? Ainakin he joivat vähemmän sokerisia juomia. Mutta he myös söivät vähemmän tyydyttyneitä rasvoja, sokeria, suolaa ja kolesterolipitoisia ruokia.

1-3 lasia vettä enemmän päivässä = 205 kaloria vähemmän joka päivä*

3 vesilasillista enemmän päivässä vaikuttaa syöntiisi niin, että todennäköisesti syöt jopa 205 kaloria vähemmän päivässä!* Nopealla matikalla laskettuna se tarkoittaa, että voit pudottaa 0,8 kiloa kuukaudessa* – se on melkein 10 kg vuodessa* – yksinkertaisesti juomalla vettä pari kertaa useammin joka päivä! Kuka vain pystyy siihen.

Aina kun sinun tekee mieli napostella, saatat itseasiassa olla vain janoinen. Se on erittäin yleistä. Kehosi sekoittaa tarpeesi ja veden juonnin sijaan syöt pikkupurtavia – haloo, ekstrakaloreita! Pidä aina mukanasi pullo vettä ja pian huomaat muutoksen.

Mitä jos sinulla on nesteturvotusta?

Jos olet turvoksissa ja sinulla on nestekertymää, saattaisi ajatella, että ratkaisu ongelmaan on juoda vähemmän. Väärin! Täytyy juoda enemmän nestettä ja oikeanlaista nestettä.

Imukudosjärjestelmän läpi vapaasti kulkeva neste auttaa myös selluliittia vastaan . WaterOut EXTREME on juuri se mitä tarvitset. se auttaa sinua pääsemään eroon ylimääräisestä nesteestä kehossasi, vähentämään selluliitin näkyvyyttä ja potkaisemaan painonpudotuksen käyntiin.

WaterOut EXTREME on täydellinen kaikille, jotka eivät mielellään juo pelkkää vettä. Se on sokeriton, sekä miellyttävän luonnollisen vadelman makuinen. Se sammuttaa janon ja saa sinut tuntemaan itsesi kevyemmäksi!

Turvotus, selluliitti ja pöhötys ovat vain muisto! Kun kehosi on päässyt eroon toksiineista, kilot alkavat tippua myös. Innostu kesästä!

Source: An R. & McCaffrey J. (2016) Plain water consumption in relation to energy intake and diet quality among US adults, 2005–2012. J Hum Nutr Diet

*[Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta. Tuotteemme ei ole suunniteltu estämään, hoitamaan tai parantamaan mitään sairautta.]