10 syytä miksi painosi ei putoa

Miksi painosi ei putoa kaikista ponnisteluistasi huolimatta? Tässä on lista mahdollisista esteistä , jotka usein tekevät painonpudotuksesta erityisen vaikeata!

image

1. Saatat syödä enemmän kuin luulet

Joskus et tiedosta kuinka paljon syöt. Vaikka syöt terveellisesti, voit syödä paljon enemmän kuin kulutat ja silloin on erityisen vaikeaa laihtua.

Kokeile yhtä monista saatavilla olevista mobiilisovelluksista seurataksesi syömisiäsi saadaksesi selville kuinka paljon oikeasti syöt.

2. Et syö tarpeeksi proteiinia

Proteiini on erittäin tärkeää, kun yritetää laihtua. Proteiinit auttavat säätelemään ruokahalua.

Jos sinulla on vaikeuksia pitää ruokahaluasi kurissa, kokeile lisätä lisää proteiinia ruokavalioosi Shake'N'Shape-proteiinijauheellamme.

3. Et ehkä treenaa lihaksiasi tarpeeksi

Treenaamalla lihaksia rakennat lihasmassaa ja poltat rasvaa samanaikaisesti.

Jos sinulla on vaikeuksia aloittamisessa, käy Slimmiumn nettikuntosalilla ja käytä L-Carnitine Pure 1000-shotteja, kun treenaat vielä nopeampiin ja tehokkaamppiin tuloksiin sekä lisäenergiaksi!

4. Et saa tarpeeksi unta

Tutkimukset osoittavat, että huono uni on yksi tärkeimmistä ylipainon riskitekijöistä. Aikuisilla on 55% ja huonosti nukkuvilla lapsilla on 89% suurempi riski kerryttää painoa.

Kokeile NightBurn EXTREME-juomaa parantaaksesi unesi laatua ja polttaaksesi enemmän rasvaa nukkuessasi!

5. Kehosi kerryttää tarpeetonta nestettä

Tämä on yleisempi ongelma kuin monet tietävät, ja yllättäen myös nuorilla naisilla on enemmän ongelmia ylimääräisestä nesteestä kehossa, toisin kuin useimmat ajattelevat. Jos keho on täynnä tarpeettonta nestettä, painonpudotus pienenee merkittävästi! Yleisin alue on jalat. Ylimääräinen neste johtaa kuitenkin myös turvotukseen vatsassa ja kasvoissa, etenkin silmien ympärillä.

Kokeile WaterOut EXTREME -juomaa 10 päivän tehokkaaksi turvotuksen, ylimääräisen nesteen ja turvotuksen vähentämiseksi.

6. Sinun on vaikeata rentoutua

Kortisoli - stressihormoni - vaikuttaa rasvan varastointiin. Lontoon University Collegen tutkimus osoitti, että ihmisillä, joilla on korkea kortisolitaso, on korkeampi painoindeksi.

Jos epäilet, että painonpudotus on hidasta stressin vuoksi, kokeile kupillinen rauhoittavaa yrttiteetä (sisältää piparminttua, sitruunamelissaa, appelsiinia ja humalaa).

7. Juot kaloreita

Pienennä kalorimäärääsi isosti poistamalla sokerijuomat.

Sokerijuomien, kuten kaikkien sokeriruokien ongelma on, että ne stimuloivat dopamiinin eritystä suurissa määrin ja siitä muodostuu noidankehä. Tutkimukset ovat jopa osoittaneet, että sokerilla on korkeampi riippuvuusaste kuin kokaiinilla.

Kokeile korvata makeat juomat muilla asioilla, kuten sitruunavedellä, kurkkuvedellä, vihreällä teellä ja kahvilla.

8. Aineenvaihduntasi on hidasta

Mitä nopeampi aineenvaihdunta, sitä enemmän kaloreita poltat ja sitä helpompaa on laihtua. Nopea aineenvaihdunta voi myös antaa sinulle enemmän energiaa ja elinvoimaa.

Nopeuta aineenvaihduntaa AdipoBurnilla, joka käynnistää aineenvaihdunnan ja polttaa rasvaa!

9. Olet jäänyt jumiin

Jos painonpudotus on täysin pysähtynyt, se tarkoittaa, että joudut muuttamaan jotain. Yllä olevat vinkit voivat auttaa sinua: koita vähentää stressiä, treenaa lihaksia, syö enemmän proteiinia, yritä nopeuttaa aineenvaihduntaa, luovu makeista juomista ja nuku enemmän.

Mutta mitä teetkin: Älä anna periksi!

10. Saatat tarvita vähän enemmän kärsivällisyyttä

Jokaisen matka painonpudotuksessa on erilainen. Joillakin se menee nopeammin, toisilla hitaammin. Mutta etsimällä sinulle sopivia apuvälineitä, syömällä tasapainoisesti, liikkumalla/kävelemällä päivittäin ja löytäessäsi sinulle sopivia tuotteita, näet nopeasti tuloksia taistelussa ylimääräisiä kiloja vastaan!

Seuraa kokonaisvaltaista SlimJOY-ohjelmaa nopeuttaaksesi ponnisteluidesi tuloksia!