Ilaria: "Tunnen oloni vahvemmaksi ja täydeksi energiaa!"

Ilaria kuvailee itseään pitkäksi ja vahvaksi, mutta ei ylipainoiseksi. Hänellä elää kiireen keskellä tasapainoillessaan työn ja opiskelun välillä samanaikaisesti sekä on urheilullinen ja hyvin aktiivinen vapaa-ajallaan.

image

“Voi olla tosi stressaavaa opiskella ja tehdä töitä samanaikaisesti!”

Ilaria kertoo, kuinka digitaalisessa markkinoinnissa työskentely opintojen ohella vie elämää nopeaa tahtia - ja sitten on lisäksi aktiivisia harrastuksia:

"Sekä työt että opiskelu voi olla aika stressaavaa. Vapaa-ajalla tykkään pelata tennistä ja käydä luonnossa kävelemässä."

Yrittääkseen löytää tasapainon jokapäiväiseen elämäänsä Ilaria etsi lisäravinteita verkosta, ja sieltä hän löysi ThyroLuxiin!

" Hyvät ainesosat , hyvä hintahyvät arvostelut ja kaikki positiiviset kommentit sosiaalisessa mediassa. Lisäksi se, että se ei sisällä hormoneja ." Nämä olivat kaikki syyt, miksi hän halusi kokeilla tätä ravintolisää itse.

“Minusta tuntuu vahvemmalta ja olen täynnä energiaa!”

ThyroLuxin käytön aloituksen jälkeen Ilaria huomasi uskomattomia muutoksia!

"Olen käyttänyt ThyroLuxia nyt viisi kuukautta ja olen huomannut todella positiivisia muutoksia", Ilaria kertoo. "Tunnen oloni vahvemmaksi ja olen täynnä energiaa!  Jopa keskittymiskykyni on parantunut ja se on auttanut minua töissäni ja opinnoissani! "

"Koen vähemmän kuumia aaltoja, uneni on parantunut... Jopa ihoni ja hiukseni näyttävät vahvemmalta ja paremmalta!"

image

Hormoniton ravintolisä Thyrolux kilpirauhasen tueksi!

ThyroLux perustuu luonnollisiin aktiivisiin ainesosiin ja tarjoaa hormonitonta kilpirauhasen tukea – johon Ilaria oli erityisen tyytyväinen. Sillä on voimakas 4-in-1-vaikutus: tasapainottaa kilpirauhashormoneja, edistää painonpudotusta, parantaa keskittymiskykyä ja vahvistaa hiuksia ja ihoa. Se jopa nopeuttaa ruoansulatusta ja auttaa vieroitushoidossa! *

"Luulen, että olen nyt melko hyvässä kunnossa! Tunnen olevani vähemmän turvoksissa ja minulla on vähemmän ylimääräistä nestettä... Olen myös laihtunut, varsinkin lantiolta ja reisistä!"

Ja kun kysymme, suositteleeko Ilaria ThyroLuxia ...

"Suosittelen ThyroLuxia ehdottomasti!"

*

* Huomio: Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja ne voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta. Tuotteitamme ei ole tarkoitettu estämään, hoitamaan tai parantamaan mitään sairautta.

Tuotteita sinulle