Tehokas painonpudotus – kalorit ohjaavat!

Olet ehkä kuullut 80:20-säännöstä. Se koskee tehokasta painonpudotusta ja tarkoittaa, että menestys on 80 % ruokaa ja 20 % liikuntaa .

Yllättikö tämä sinut? Lue lisää saadaksesi lisätietoja.

Ravitsemus on avain

Kun aloitat painonpudotusmatkasi, muista, että tuloksena on ravinnon ja liikunnan yhdistelmä, mutta ravinto on tässä yhtälössä tärkein.

image

Ruokavaliostasi riippumatta varmista, että se on tasapainoinen ja pidät kiinni luontaistuotteista sekä prosessoimattomista ruoista, mukaan lukien vähärasvaiset proteiinit, vihannekset ja hedelmät. Älä unohda sisällyttää ruokavalioosi rasvaa - jotkin vitamiinit ovat rasvaliukoisia, mutta myös tyydyttymättömät rasvat pitävät sinut kylläisenä pidempään.

Yritä myös sisällyttää ruokavalioosi mahdollisimman monta terveellistä vaihtoa. Aloita pienesti (sen tarvitse olla lehtikaalia!).

Mitä jos aloittaisit aamusi kulhollisella herkullista kaurapuuroa sokerin myslin sijaan? Tai valitse täysjyvä valkoisen vehnän sijaan. Ehkä voisit vaihtaa pastasi tuoreeseen kesäkurpitsapastaan ​​tai lisätä salaatin päälle paahdettuja kikherneitä krutonkien sijaan? Jos et ole vielä valmis, muista sanoa "ei kiitos" virvoitusjuomille ja muille sokeripitoisille juomille ja juoda vettä.

Nämä ovat vain muutamia ideoita, joiden avulla pääset alkuun.

Vinkkejä himojen voittamiseen

On erittäin tärkeää, että suunnittelet ateriat. Näin varmistat, että ruokavaliosi on ravitsevaa ja tasapainoista, mutta voit myös estää ruoan pilaantumisen ja välttää epäterveellisiä vaihtoehtoja.

Terveellinen välipala on hyvä olla käsillä, jos nälkä joka tapauksessa pääsee iskemään.

Tarkista ruokavaliosuunnitelmasi ja valitse prosessoimattomia ​​kuitupitoisia ruoka-aineita (pavut, hedelmät ja vihannekset), runsaasti proteiinia sisältäviä ruokia (liha, kala, tofu, pähkinät...), jotka kehosi sulattaa hitaasti ja pysyt kylläisempänä, mikä taas tarkoittaa vähemmän ruoanhimoja.

Juo vettä. Luulemme usein olevamme nälkäisiä, kun olemme vain janoisia.

Harkitse sellaisten tuotteiden sisällyttämistä ruokavalioosi, joissa on vaikuttavien aineiden supertähteä Garcinia Cambogiaa (hydroksisitruunahappo - HCA). Sillä on kolminkertainen vaikutus: se vähentää ruokahalua, estää uusien rasvojen kerääntymisen kehoon ja edistää painonpudotusta.

Pysy liikkeellä

Mahdollisimman monien kalorien polttaminen on tärkeä tavoite, kun yrität laihduttaa. Jatka kävelyä – kaikki aktiivisuus on tärkeää ! Kävely voi olla yksi helpoimmista tavoista olla aktiivinen. Lisää nopea tahti ja olet toiminnassa.

Lisää hyviä uutisia: voit jopa polttaa kaloreita kotona tai asioilla - tekemällä erilaisia ​​kotitöitä, leikkaamalla nurmikkoa, kiipeämällä portaissa ja jopa ostoksilla. Ilmeisesti on mahdollista polttaa 100-300 kaloria tunnissa kotitöissä , mutta tietysti kaikki riippuu toiminnan tyypistä ja siitä, kuinka voimakkaasti teet sen.

Esittelemme Kiloshred

Auttaaksemme sinua saavuttamaan tuloksia nopeammin loimme Kiloshredin. Se on vastaus kaikkiin tärkeisiin kysymyksiin:

  • kiihdyttää aineenvaihduntaa 
  • auttaa polttamaan rasvaa ja 

  • säätelee kalorien saantiarajoittaa ruoanhimoja ja estää kalorien imeytymistä ja 

  • taistelee nesteen kertymistä vastaan ​​(heihei turvotus ja pöhötys). 

Jos se kuulostaa vakuuttavalta, odota että näet upeat tulokset  itse – emme malta odottaa kuulevamme menestystarinaasi!

Tuotteita sinulle

Saatat olla kiinnostunut