Tämän vuoksi niveliin sattuu

Nivelet muodostavat yhteyden eri luiden välille, tukevat ja auttavat suorittamaan liikkeitä. Mikä tahansa vamman tai sairauden aiheuttama tila aiheuttaa paljon kipua ja vaikuttaa elämäntapoihin.

image

Nivelkipu on hyvin yleistä. Aikuisia koskevassa tutkimuksessa todettiin, että joka kolmas kyselyyn osallistuneista oli kokenut nivelkipuja viimeisten 30 päivän aikana.

 Yleisin on polvikipu, jota seuraa olkapää- ja  lonkkakipu. Iän myötä kipu yleistyy.

Kipu voi vaihdella ärsyttävästä heikentävään, kipu voi olla akuutti tai krooninen.

Luonnollinen ja ei-hyökkäävä lääke nivelkipuun ovat kollageeniin, kondroitiiniin tai hyaluronihappoon perustuvat laadukkaat ravintolisät. Ne auttavat  poistamaan nivelkipuja, parantavat nivelten toimintaa ja parantavat liikkuvuutta.

Edellä mainitut aineet ovat osa normaalia rustoa, niillä ei ole sivuvaikutuksia, jos niitä saadaan laadukkaasta ravintolisästä, mutta niitä on käytettävä vähintään 3 kuukautta, jotta niiden teho tuntuisi kehossa ja hyödylliset vaikutukset nähdään.

Suosittelemme FlexiForce fortea:

FlexiForce forte-kapselit sisältävät patentoidun yhdistelmän natiivia tyypin II kollageenia, omega -3: ta ja valittuja vitamiineja ja kivennäisaineita. Tuotteen säännöllinen kulutus edistää nivelten terveyttä ja auttaa sinua nauttimaan suosikki aktiviteeteistäsi huoletta.

    • 3 aktiivista ainesosaa (luontainen tyypin II kollageeni, omega-3, vitamiinit ja kivennäisaineet)

    • Tieteellisesti todistettu:  61,5%* parempi nivelten liikkuvuus

    • 800 mg  korkealaatuista kalaöljyä, joka sisältää runsaasti  omega -3 -rasvahappoja

    • UUSI DUOCAP® -tekniikka (patentoitu kapseli-kapselissa-toimitustapa

  •  
  • * Tulokset voivat vaihdella yksilöittäin ja erota verkkosivustolla kuvastusta.

Saatat olla kiinnostunut