Dana: "EstroLux oli juuri se mitä tarvitsin!"

Dana on 44-vuotias äiti ja myyjä. Vaikka hän on 180 cm pitkä, hänellä on omenan muotoinen vartalo ja vatsan sekä jalkojen rasvakertymät ovat kiusanneet häntä vuosia...

image

"Olin aina hoikka, mutta kolmen lapsen synnytyksen jälkeen hormonitoimintani meni päin seiniä ja painoni nousi 70 kilosta 110 kiloon. Tunsin oloni kamalaksi enkä pitänyt itsestäni. Se oli erittäin turhauttavaa. Liikkuminen alkoi olla ongelma, kaikki vaatteeni olivat liian pieniä, jouduin ostamaan isompia kokoja. Menetin itseluottamukseni enkä halunnut olla ihmisten joukossa. Kun ihmiset ympärilläni alkoivat huomautella kuinka olen muuttunut, sain vihdoin tarpeekseni! ”

Sensilabin tuotteet auttoivat häntä

"Valitettavasti minulla oli vaikeuksia pysyä dieeteillä... Onneksi eräänä päivänä löysin Sensilabin nettiä selaillessani ja se oli juuri sitä mitä etsin. Olin hämmästynyt tuotteiden laajasta valikoimasta, kohtuuhintaisuudesta, koostumuksesta ja tietenkin arvosteluista verkkosivuilla ja sosiaalisissa medioissa."

EstroLux muutti hänen elämänsä

"EstroLux oli juuri sitä mitä tarvitsin ongelmieni ratkaisemiseksi - nesteen kertyminen, hormonaalinen epätasapaino, ylipaino ... Huomasin muutoksen kuukauden* käytön jälkeen, muuttamatta merkittävästi ruokavaliotani, ja vaikka en juuri harrastanut liikuntaa, numero vaa'alla liikkui  yhtäkkiä. Laihduin 6 kg*, mikä oli erittäin voimaannuttava hetki! Kun käytin Estroluxia, elämäni muuttui täysin, mielialani parani, vaatteet istuivat paremmin, käsien ja jalkojen turvotus hävisi ja ruoansulatus parani.* Parannukset motivoivat minua pitämään itsestäni parempaa huolta, aloin syömään terveellisemmin, juomaan vettä enemmän ja säännöllisemmin, käymään pitkillä kävelylenkeillä, maailma näytti yhtäkkiä mukavammalta.

Hänestä tuntuu nyt mahtavalta!

"Nyt tunnen oloni loistavaksi, paljon kevyemmäksi eikä mielialani heilahtele niin kuin ennen hormonaalisen epätasapainon vuoksi, kaikki EstroLuxin ansiosta! Jatkan ja tulen ehdottomasti kokeilemaan muita tuotteita! Olen iloinen, että löysin tuotemerkkinne ja kiitollinen tuloksista. Lopulta tunnen itseni ja elämäni vähän paremmaksi ja terveemmäksi! "

EstroLux – luonnolliset ainesosat ilman hormoneja

Kamppailetko myös sinä nesteen kertymisen, hormonaalisen epätasapainon ja painonnousun kanssa? Sano lopullinen STOP EstroLuxin avulla ja varmista, että estrogeenitasosi ovat tasapainossa tänään!

*[Tulokset voivat vaihdella yksilöittäin.]

Tuotteita sinulle

Saatat olla kiinnostunut