Adiponektiini: laihuushormoni, joka auttaa meitä pudottamaan painoa!

Kesän lähestyessä monet ihmiset alkavat panostaa enemmän kiinteytymiseen, painonpudotukseen ja kehonmuokkaukseen. Mutta usein huolimatta tiukoista dieeteistä  ja treeniin käytetyistä tunneista huolimatta, monet meistä kamppailevat nähdäkseen tuloksia. Onneksi olemme löytäneet jotain, joka voi olla todellinen liittolainen kaikille heidän painonpudotusmatkallaan.

image

Hormoneilla on tärkeä rooli monissa prosesseissa kehossasi. Hormonaalinen epätasapaino voi johtaa vakaviin terveysongelmiin! Mittavat tutkimukset osoittavat, että tietyt hormonit vaikuttavat suoraan painoosi ja rasvanpolttoprosesseihin. Ja tietty hormoni pitää sisällään avaimen painonpudotukseen.

Adiponektiini, “laihuushormoni”

Adiponektiini, tunnettu myös painonpudotushormonina tuotetaan ruskeassa adiposekudoksessa kehossamme. Sen lisäksi, että sillä on positiivinen vaikutus aineenvaihdunnan ja tulehduksenvastaisiin prosesseihin kehossamme, se myös auttaa säätelemään insuliinivasteita - ja insuliini on tapa jolla kehomme vastaa tämän hormonin "kutsuun".

Tutkiessaan adiponektiinia tutkijat löysivät toisenkin mielenkiintoisen asian: laihoilla ihmisillä on paljon korkeammat tasot tätä hormonia verrattuna ihmisiin, jotka taistelevat painon kanssa. Tämä johtuu siitä, että adiponektiini  kykeneväinen tehostamaan rasvanpolttoprosessia kehossamme, suosien kertyneen rasvan polttoa, joka on aiheutunut stressistä, istuvasta elämäntavasta ja varsinkin huonosta ruokavaliosta.

Rasvan päivät ovat luetut! Löydä vallankumoukselliset FatOut-kapselit

Onneksi olemme kehittäneet uskomattoman tuotteen, joka voi auttaa sinua taistelemaan ylimääräistä painoa vastaan. Luonnollisten uutteiden avulla vihreästä teestä, mustasta ja cayennepippurista, FatOut ThermoBurn-kapselit stimuloivat ruskeata adiposekudosta ja kiinteyttävän hormonin adiponektiinin eritystä, maksimoiden termogeenisen sekä rasvanpolttoprosessin kehossa.

FatOut ThermoBurn - luonnollinen kiinteyttävä ravintolisä - tuli nopeasti yhdeksi myyntimenestyksistämme myyntimenestyksistämme ja kliiniset tutkimukset todistavat miksi:

  • Lisää termogeneesiä,
  • Tehostaa aineenvaihduntaa
  • Estää rasvanvarastoitumista
  • Nostaa energiatasoja
  • Murskaa mielihalut 

*Huomio: Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella  yksilöittäin ja erota verkkosivulla kuvatusta.

Saatat olla kiinnostunut