Suurin vaiva naisilla vaihdevuosien aikana on painonkertyminen

Vaihdevuosien aikana naisetusein kerryttävät painoa monien tekijöiden vuoksi - estrogeenipitoisuuden lasku, ikään liittyvä lihaskudoksen menetys, elämäntapavalinnat, kuten ruokavalio ja liikunnan puute. Tutkimukset ** osoittavat, että alhaisemmat estrogeenitasot voivat myös lisätä ruokahalua.

Kun estrogeenitasot laskevat,  aineenvaihdunta hidastuu . Keski-iän kilot varastoituvat todennäköisemmin  vatsan ympärille , ei lantion ja reiden päälle, kuten tapahtui synnytysvuosina. Tämä ei ainoastaan ​​aiheuta vaikeuksia sovittua suosikkimekkoosi, mutta ylipaino vyötäröllä voi myös vaikuttaa  terveyteen.

Vaihdevuosien yleisimmät oireet

Vaihdevuodet merkitsevät  kuukautiskierron päättymistä. Yleisimmiten se ajoittuu nelikymmenen tai viidenkymmenen ikään. Hormonaaliset muutokset voivat aiheuttaa epämukavuutta - itse asiassa yli 80%** naisista kokevat vaihdevuosien oireita, kuten kuumia aaltoja - ja ne voivat vaikuttaa merkittävästi heidän elämänlaatuunsa. Oireet voivat ilmaantua jo 30 -vuotiaana! Saatat huomata:

 • Epäsäännölliset kuukautiset

 • Painonkertyminen

 • Hidas aineenvaihdunta

 • Lisääntynyt ruokahalu

 • Vaginan kuivuus

 • Kylmät väreet

 • Kuumat aallot

 • Yöllinen hikoilu

 • Uniongelmat

 • Mielialanvaihtelut

 • Libidon muutokset

M-Pause-  taistelee vaihdevuosien oireita vastaan luonnollisesti

image

Luonnollinen

image

Hormoniton

image

Laktoositon

image

Gluteeniton

image

Vegaaninen

image

Kliinisesti testattu

Korkealuokkaiset hormonittomat ja soijattomat ainesosat

Tunne olosi taas omaksi itseksesi vain 1 kapselilla päivässä!

image

Lievitä vaihdevuosien oireita  M-Pausella! Nämä kasvipohjaiset kapselit  helpottavat painonpudotusta ja painon ylläpitämistä  juurisikurin avulla.

M-Pause-kapselit auttavat vähentämään kuumia aaltoja  4 kertaisesti* 6 viikossa! Tutkimukset ** osoittavat, että M-Pause voi myös auttaa  vähentämään yöhikoilua  2 kertaisesti* vain 8 viikossa.

Humalauute Lifenol®  auttaa  lievittämään muita vaihdevuosien epämukavia oireita,  kuten ärtyneisyyttä, unihäiriöitä, päänsärkyä, painonnousua, mielialanvaihteluita ja energianpuutetta.

Palauta hyvinvointisi ja tunne itsesi uudelleen  hormonittomilla M-Pause-kapseleilla!

Parhaat tarjoukset- Kokeile sitä nyt!

60 päivän annos

Luonnollinen, hormoniton ja soijaton lisäravinne vaihdevuosiin, joka vähentää esivaihdevuosien ja vaihdevuosien oireita huomattavasti, tuoden kaivattua helpotusta.

Erikoishinta 19,99 € Normaalihinta 39,98 €
Loading...
Katso tuotetta
30 päivän annos

Turvotusta vastaan vaihdevuosina kliinisesti todistetuilla ainesosilla! Puhdistaa, tasapainottaa hormoneja, poistaa ylimääräistä nestettä ja vähentää kuumia aaltoja.

Erikoishinta 24,99 € Normaalihinta 54,99 €
Loading...
Katso tuotetta
Katso kaikki blogiartikkelit

**Lähteet

Heyerick, A., Vervarcke, S., Depypere, H., Bracke, M. and Keukeleire, D., 2006. A first prospective, randomized, double-blind, placebo-controlled study on the use of a standardized hop extract to alleviate menopausal discomforts. Maturitas, [online] 54(2), pp.164-175.

Bansal, Ramandeep, and Neelam Aggarwal. “Menopausal Hot Flashes: A Concise Review.” Journal of mid-life health vol. 10,1 (2019): 6-13. doi:10.4103/jmh.JMH_7_19