-45%

*Huomio: Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja ne voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta.

Zero Cellulite + LAHJA: Hepafar Liver Cleanse Tea

30 päivän annos

Poista ylimääräistä nestettä ja selluliittia, puhdista maksaa ja polkaise painonpudotus käyntiin 3 yksinkertaisella vaiheella:

  • varmista hormonitasapaino ja normaalit estrogeenitasot
  • vähennä ylimääräistä nestettä ja toksiineja
  • tue maksan puhdistusta ja kiihdytä rasvojen aineenvaihduntaa
  • vain luonnollisia aktiivisia ainesosia

+ lahja: Hepafar Liver Detox Tea, joka tukee kehon luonnollista puhdistusta ja maksan uudistumista

 

 

Contents: 1x Zero Cellulite + LAHJA: Hepafar Liver Cleanse Tea 120 units/30 päivää

Annos 30 päivää

-45% lisäalennus
Erikoishinta 45,90 € Normaalihinta 83,60 €

Valitse paketti:

Valitse kertaostos tai tee kestotilaus

Vinkki: Säästä ylimääräinen 20% -kestotilauksella

Kertaostos
(30 päivän annos)
45% alennus
83,60 €
45,90 €
Tee kestotilaus & säästä vielä enemmän
(Saa 30 päivän annos joka kuukausi)
56% Lisäalennus + Ilmainen toimitus
 
83,60 €
36,72 €
Loading...
Varastossa
SKU
903983

3-vaiheinen ohjelma painonpudotukseen

Jos kehosi on kerryttänyt nestettä ja toksiineja eivätkä hormonisi eivät ole tasapainossa, et voi pudottaa painoa tehokkaasti. Mutta älä vielä heitä pois suosikkimekkoasi!Tämä 3-vaiheinen detoxpaketti auttaa kehoasi pääsemään eroon toksiineista ja ylimääräisestä nesteestä, tasapainottamaan hormonejasi ja tukemaan tärkeintä rasvaa polttavaa elintä - maksaa. Tämä auttaa sinua kiinteyttämäänvähentämään turvotusta ja pöhötystä ja tasoittamaan selluliittia. Joten olet valmis bikini-kauteen nopeasti!

Auta kehoasi!

Näkyviä tuloksia:

Siloittaa selluliittia

Nopeuttaa painonpudotusta

Tukee maksaa

Vähentää turvotusta ja ylimääräistä nestettä

KUINKA SE TOIMII?

Olemme koonneet tämän tehokkaan paketin luonnollisesta maksan vieroitusteeesta ja kolmesta korkealaatuisesta erityisestä ravintolisäaineesta, jotta voit nopeuttaa painonpudotusta ja vähentää selluliittia helpommin.

1 VAIHE: HORMONITASAPAINOA

On vaikeata hallita painoa ja tuntea olo mukavaksi omassa kehossa kun hormonisi ovat epätasapainossa.Estrogeenin dominointi huolestuttaa, koska se kerää rasvaa lantiolle , pakaroihin ja reisiin sekä voi aiheuttaa selluliittia. Tämä on todella epämukavaa kesällä!

EstroLux Forte tasapainottaa luonnollisesti estrogeenitasoa kehossa. Ota EstroLux-kapseli kahdesti päivässä 30 päivän ajan.

EstroLux Forte sisältää rakkolevää, sitruunamelissaa, rosmariinia, chlorellaa, aktiivista parsakaaliuutetta ja muita kasviuutteita, joiden on osoitettu auttavan kehoasi säätämään hormonitasapainoavähentämään väsymystä ja estämään uupumusta ja tue tärkeimpiä kehonpuhdistuselimiäsi (maksa, sappirakko, munuaiset ja suoli).

2 VAIHE: HEIHEI YLIMÄÄRÄINEN NESTE!

Juo ensimmäisen 10 päivän ajan WaterOut XXL-juoma joka aamu. Tämä herkullinen juoma puhdistaa imukudosjärjestelmää, huuhtelee ylimääräistä nestettä ja toksiineja kehosta ja vähentää turvotusta ja pöhötystämuutamassa päivässä! Pian huomaat, että suosikki farkut sopivat päällesi paljon paremmin!

WaterOut XXL sisältää luonnollisia ​​kasviuutteita, kuten hibiskusta, persiljaa, kaktusviikunaa, sarsaparillaa, Java-teetä, punaisia viinirypäleitä ja paljon muuta, jonka on kliinisesti todistettu vähentävän ylimääräistä nestettä, muokkaavan kehoaja siloittavan selluliittia. Kun kehosi on puhdistettu ylimääräisestä nesteestä, siirry seuraavaan vaiheeseen.

3 VAIHE: MAKSAN TUKEMINEN

Seuraavien 15 päivän ajan ota Hepafar Forte-kapseli kahdesti päivässä aamiaisen ja illallisen jälkeen. Samalla juo kuppi Hepafar Liver Cleanse teetä joka aamu 20 päivän ajan.

Maksa tärkein rasvanpolttoelimistänne , on usein uupunut ympäristömyrkkyjen, epätasapainoisen ruokavalion, stressin ja unettomuuden takia. Voit polttaa rasvaa tehokkaimmiten vain jos maksasi toimii parhaimman kykynsä mukaan.

Hepafar Forte sisältää maarianohdakeuutettainnovatiivisessa fosfolipidimuodossa sekä artisokka- ja mustapippuri uutteita sekä E-vitamiinia, jotka puhdistaa,vahvistaa ja suojaa.

LAHJA: HEPAFAR LIVER CLEANSE TEA

Huuhtele toksiinit ja aloita painonpudotus! Turvallinen ja hellävarainen yrttiseos auttamaan maksaa, munuaisia ja ruuansulatusta ja hyvän olon edistämiseen!

Käyttö:

Päivää AamullaPäivän aikana
1-101 annospussi Waterout XXL/
1-151 kapseli Hepafar Forte Premium1 kapseli Hepafar Forte Premium
1-301 kapseli Estrolux1 kapseli Estrolux
1-20/1 teepussi Hepafar Liver Cleanse Tea

EstroLux - hormonaalinen tasapaino

EstroLux - hormonaalinen tasapaino

60 kapselia | 60 päivän annos

HEPAFAR forte PREMIUM

HEPAFAR forte PREMIUM

30 kapselia | 30 päivän annos

HEPAFAR Liver Cleanse Tee

HEPAFAR Liver Cleanse Tee

20 teepussia | 20 päivän annos

WaterOut XXL

WaterOut XXL

10 annospussia | 10 päivän annos

1 annospussi

Kerran päivässä