Ravintolisä

*Huomio: Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja ne voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta.

FREE GIFT!

Get the best health tips, nutritional advice and yummy recipes in one handy e-book!

Ravintolisä

*Huomio: Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja ne voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta.

B12-vitamiini 1000 µg + B9 + B6 vahva, 180 vegaanitablettia

180 tablettia | 180 päivän annos

Contents: 1x B12-vitamiini 1000 µg + B9 + B6 vahva, 180 vegaanitablettia 180 tablets/180 päivää

B12-vitamiini 1000 µg + B9 + B6 vahva, 180 vegaanitablettia

180 tablettia | 180 päivän annos

Kolme vitamiinia, jotka ovat välttämättömiä fyysisen ja henkisen elinvoiman kannalta

Contents: 1x B12-vitamiini 1000 µg + B9 + B6 vahva, 180 vegaanitablettia 180 tablets/180 päivää

Annos 180 päivää

0,11 € / Tabletti

Erikoishinta 19,99 €
Loading...
Varastossa
SKU
450033
5.00 1

B12-vitamiini korkea-annoksinen + foolihappo (B9) + B6, 180 vegaanitablettia 6 kuukauden ajan

B12-, B6- ja B9-vitamiinit eivät ole tärkeitä ravintoaineita vain itsessään, vaan yhdessä ne ovat järkeviä! B-vitamiinit tukevat erityisesti energia-aineenvaihduntaa. Mutta yhdistelmä voi auttaa myös väsymystä ja uupumusta vastaan. Ja Vitamaze-laadussa hyödyt kaksinkertaisesti parhaan hyötyosuuden ansiosta.

B6+B9+B12-vitamiinitabletit yhdellä silmäyksellä

  • Elinvoima : B-vitamiinit tukevat yhdessä tärkeitä kehon toimintoja. Energia-aineenvaihduntaan vaikutetaan, ja myös immuunijärjestelmään ja hermostoon
  • .
  • Korkeasti annosteltu puutosoireita vastaan : Otat kaikki kolme hivenainetta suurina annoksina - yhdessä tabletissa. Tämä kattaa päivittäiset tarpeesi ja korvaa nopeasti mahdolliset puutostilat
  • .
  • Yksi riittää : Yksi vegaanitabletti päivässä riittää täyttämään suositellun B12-, B6- ja B9- (foolihappo) tarpeen. Näin saadaan suuri annos annosteltua 6 kuukauden ajan.
  • Kaikki mitä tarvitset - ei enempää : Tableteista ei löydy tarpeettomia lisäaineita.
  • Ota lisää : Vitamaze ei käytä erotusainetta magnesiumstearaattia, jonka oletetaan estävän ravintoaineiden imeytymistä. Tämä takaa parhaan mahdollisen biosaatavuuden!

B12 + B6 + B9 -vitamiinin vaikutus

Nämä kolme ravintoaineita täydentävät toisiaan täydellisesti. Sillä jokainen yksittäinen vitamiini tukee tiettyjä tehtäviä elimistössäsi, esimerkiksi väsymystä ja uupumusta vastaan.

B12-vitamiinia , jota kutsutaan myös kobalamiiniksi, puuttuu erityisesti kasvissyöjiltä ja vegaaneilta. Tämä on vaarallista, koska aine osallistuu punasolujen muodostukseen, jotka jakavat happea elimistössä. Tämä pitää meidät hereillä ja suorituskykyisinä. Voit myös pysyä kunnossa, jos olet terve. Tässä B12-vitamiini voi tukea fyysisiä toimintojasi - solujen ytimen rakennusaineena se on myös osa hermostoa ja immuunijärjestelmää. B12+B9+B6-vitamiini sisältää korkealaatuista metyylikobalamiinia.

Mihin B6-vitamiini on hyvä? B12:n tavoin sillä on tärkeä rooli energia-aineenvaihdunnassasi, immuunijärjestelmässä ja hermostossasi.

Erityisesti naiset tuntevat B9-vitamiinin foolihappona. Folaatti edistää normaalia verenmuodostusta. Se voi siis auttaa väsymystä ja uupumusta vastaan. Sillä on myös merkitystä psyykelle ja se edistää normaalia henkistä toimintaa.

3 vitamiinia, yksi tehtävä: tukea elinvoimaasi! Terveellisen ruokavalion lisäksi välttämättömät vitamiinit ovat siis hyödyllinen lisä, jos tunnet itsesi usein väsyneeksi tai olet vegaani/vegetaristi. Kuinka paljon tarvitset? Foolihappo ja B6 on annosteltu kapseleissa päivittäistä tarvetta suuremmaksi. B12-vitamiinia on jopa extra korkea-annosteltu 1 000 µg korkealaatuista metyylikobalamiinia, jotta mahdolliset puutokset voidaan korvata nopeasti ja tehokkaasti.

3 vitamiinia tulee yksi tabletti enemmän elinvoimaa

Varmistaaksesi, että saat parhaan mahdollisen hyödyn vitamiineista, Vitamaze-lisäravinteessa keskitytään maksimaaliseen biosaatavuuteen. Magnesiumstearaatin puuttuminen erotusaineena on tässä erityisen tärkeää. Erotusaineena käytetään mikrokiteistä selluloosaa, joka ei sisällä nanohiukkasia: Aine, jota löytyy luonnosta ja jota voit ottaa epäröimättä.

Toisaalta merkityksettömät asiat jätetään pois: GMO-vapaa, gluteeniton, laktoositon, allergeeniton. Tuotettu korkeimpien standardien ja HACCP-konseptin mukaisesti - ja ilman torjunta-aineita, sienimyrkkyjä ja muita haitallisia aineita tai nanohiukkasia. Koska Vitamaze-yhtiössä ainoa asia, jolla on merkitystä, on laatu.

Osta nyt ja saat B12+B6-vitamiinia ja foolihappoa (B9) 6 kuukaudeksi.

Myyntihinta: 1,5 .

Vitamaze | Amazing life

Terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio ei ole aina helppoa arjessamme. Täydennys päivittäiseen ruokavalioon auttaa sinua saavuttamaan huippukuntosi joka päivä ja siten saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteesi.

Vitamaze on jo vuosia edustanut terveyttä, tasapainoa ja hyvinvointia. Tuhannet asiakkaat luottavat vuosittain Vitamazen laatuun, joten voimme nykyään tarjota laajan valikoiman tuotteita erinomaisella hinta-laatusuhteella.

Liiketoimme tiiviissä yhteistyössä tutkijoiden ja asiantuntijoiden kanssa ja laajennamme jatkuvasti laajaa ravintolisävalikoimaamme. Laadukkaat raaka-aineet ja parhaat ainesosat takaavat korkean yhteensopivuuden. Pidättäytymällä tietoisesti irrotusaineena käytettävästä magnesiumstearaatista varmistamme, että elimistö imeytyy ja käsittelee vaikuttavat aineet nopeasti ja tehokkaasti. Tiukat Vitamaze-ohjeet takaavat myös korkeimman laadun - made in Germany - jota valvotaan ennaltaehkäisevän HACCP-konseptin mukaisesti. Luonnollisesti kaikki tuotteemme ovat vapaita haitallisista lisäaineista, gluteenista, laktoosista ja muista allergeeneista.

.

Olitpa sitten kunto, terveys, suorituskyky tai hyvinvointi - tarjoamme sinulle ammattimaisia tuotteita, jotka voivat systemaattisesti edistää lukuisten kehon toimintojen luonnollista säilyttämistä.

Aktiiviset ainesosat

B12 + B9 + B6-vitamiinitabletit
Sisältö (1 yksikkö)180 tablettia
Päivittäinen annos1 tabletti
Nettopaino (1 yksikkö)45 g

Ainesosat1 tabletissa*%RDI**
B6-vitamiini2,50 mg178
B9-vitamiini 375 mcg187
B12-vitamiini 1000 mcg40000

* Suositeltu päiväannos
** Prosenttiosuus asetuksen (EU) N:o 1169/2011 (LMIV) mukaisesta viitemäärästä vuorokausiannosta kohti.

Käyttö

Ota 1 tabletti päivässä riittävän veden kanssa.

1 tabletti

Kerran päivässä

AINESOSAT:

Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), modifioitu tärkkelys, Pyridoksiini HCL (B6-vitamiini), metyylikobalamiini (B12-vitamiini), foolihappo (B9-vitamiini).

KÄYTTÖ

Ota 1 tabletti päivässä riittävän veden kanssa.

VAROITUS

Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisät eivät korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Ei sovellu lapsille ja alaikäisille. Säilytä tuote avaamattomana, viileässä, kuivassa ja lasten ulottumattomissa.

Viimeinen käyttöpäivämäärä / Eränumero: katso pohja.

VALMISTUS

  • Valmistettu Saksassa virallisen HACCP-konseptin (Hazard Analysis Critical Control Point) mukaisesti. Se tarkoittaa vaarojen analysointia ja sen tarkoituksena on varmistaa elintarvikkeiden hygieeninen turvallisuus.

  • Rekisteröity Saksan liittovaltion kuluttajansuoja- ja elintarviketurvallisuusvirastossa.

  • Riippumattoman tarkastajan vahvistama rajoittamaton myyntikelpoisuus.