-30%
Ravintolisä

*Huomio: Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja ne voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta.

ILMAINEN OSTOKSESI YHTEYDESSÄ!

Ainutlaatuinen painonpudotuksen opas e-kirjana nopeammille tuloksille ja ilmainen pääsy 4 viikon videotreeneihin nettikuntosalillamme!

ImunoBoost

Se auttaa:

  • 3-in-1 immuunijärjestelmän tehostus : C-vitamiini parhaassa muodossa + sinkki + seleeni
  • 24/7 immuunisuoja
  • 300% parempi biosaatavuus patentoidulla c-vitamiinilla (Ester-C[r][/r]) mikrobeja taisteleville valkosoluille
  • Tukee vasta-aineiden tuottoa, iskuryhmäämme mikrobeja vastaan

Contents: 1x ImunoBoost 20 capsules/10 päivää

Annos 10 päivää

1,00 € / Kapseli

-30% lisäalennus
Erikoishinta 13,90 € Normaalihinta 19,90 €

Valitse paketti:

Vinkki: Säästä ylimääräinen 20% -kestotilauksella

Kertaostos
(10 päivän annos)
30% alennus
19,90 €
13,90 €
Tee kestotilaus & säästä vielä enemmän
(Saa 10 päivän annos joka kuukausi)
20% lisäalennus
 
19,90 €
11,12 €
Varastossa
SKU
101010

Imuno Boost - kolmoisteho

Tukeaksemme tehokkaasti kehoamme kun tauteja aiheuttavat mikrobit tai muut "tunkeutujat" hyökkäävät, meidän täytyy vahvistaa kaikkia 3 suojalinjaa, joita immuunijärjestelmä käyttää:

1) Ensimmäiset suojakerrokset (iho, limakalvot/kuin linnoituksen seinät). Pääosassa: C-vitamiini.

2) Nopeasti toimiva ja vähemmän tehokas luontainen immuniteetti  (ensimmäiset immuunijärjestelmän solut/kuin poliisit). Pääosassa: Seleeni.

3) Hitaasti toimiva, mutta erittäin kohdennettu hankittu immuniteetti (perustuu vasta-aineisiin/kuin etsi ja tuhoa taktiikka). Pääosassa: Sinkki.

Ja sen vuoksi Imuno Boost on niin vahva tuki – koska se pitää yllä kaikkia 3:a immuunijärjestelmän suojalinjaa, jotka ovat tarpeellisia tehokkaaseen kehon suojaamiseen tulehduksilta ja pärjäämään niiden kanssa paremmin.

Immuunijärjestelmän 3 suojalinjaa

  • 1.suojalinja: (limakalvot, iho, kyyneleet, mikrobisto) ("hyvät" bakteerit) = suojamuuri (luontainen immuniteetti - epäspesifinen)

  • 2.suojalinja: Monenlaisten immuunisolujen, kuumeen, tulehduksien hyökkäys (luontainen immuniteetti - epäspesifinen)

  • 3.suojalinja: vasta-aineiden muodostaminen, jotka tuhoavat patogeenejä (esim. mikrobeja) (hankittu immuniteetti- spesifinen)

Tutkimus todentaa: Ester-C®, patentitoitu c-vitamiinin muoto suojelee meitä 24/7

Kun Ester-C® :tä tutkittiin kliinisesti, tutkimus todisti, että se pysyy mikrobeja taistelevissa valkosoluissa jopa 24 tuntia, mikä on pidempään kuin normaali c-vitamiini. Tämä tarkoittaa, että se voi tukea immuunijärjestelmäämme koko päivän, 24/7!**

**Lähde: Combs MA, et al. Vitamin C Metabolites Enhance Leukocyte Uptake And Half Life: Critical Implications For Immune Enhancement. 48th Annual Meeting of the American College of Nutrition. 2007.

Kehomme suojajärjestelmät eivät koskaan nuku, auta niitä 24/7

Vahvistaa immuunitoimintaa

Estää väsymystä

24/7 tuki

Auttaa taistelemaan tauteja aiheuttavia mikrobeja

Kuinka Imuno Boost toimii vahvistaakseen immuumisuojaasi?

Intro

1. Ensimmäisen suojalinjan vahvistaminen Iho ja limakalvot ovat ensisijainen suoja mikrobeja vastaan ​​ja yrittävät estää niiden pääsyn kehoon.

C-vitamiini auttaa luomaan voimakkaamman mikrobien vastaisen suojan vahvistamalla ihoa ja limakalvoja (vahvistamalla kollageenia, joka on niiden rakennusaine).
Tällä tavalla se vahvistaa ensimmäistä suojalinjaae mikrobeilta - estäen niiden kulkeutumista kehoomme, jossa ne voivat tartuttaa meidät ja lisääntyä.

2. Nopeasti toimivan luonnollisen immuniteetin ylläpito  Neutrofiileiksi ja makrofageiksi kutsutut valkosolut ovat ensimmäiset poliisit, jotka yrittävät etsiä ja tuhota vieraita hyökkääjiä (viruksia, bakteereja ja muita) sekä vaurioituneita soluja.

Seleeni vahvistaa ensimmäistä immuuniteetin vastausta mikrobeihin ja suojaa solujamme vapaita radikaaleja vastaan, jotka syntyvät virushyökkäyksen aikana. Se auttaa ostamaan lisäaikaa kunnes hankitun immuniteetin erikoisjoukkoja saadaan rekrytoitua (= tuotettua) tarpeeksi. Yleensä siinä kestää jopa 2 viikkoa.

3. Hankitun immuunijärjestelmän tukeminenTämä on evoluution parhaiten kehittynyt haara immuunijärjestelmässämme. Se on spesialisti, joka tuntee kaikki mikrobit ja muut sairauksia aiheuttavat ainekset.
Se perustuu erityisiin valkosoluihin, joita kutsutaan B-soluiksi ja tuottavat vasta-aineita, erikoisjoukkojamme, jotka tähtäävät ja tuhoavat ongelmallisia vieraita aineita kuten mikrobeja. Mutta jokaiselle uudelle tulijalle, jota kehomme ei tunne, sen täytyy tuottaa uusia vasta-aineita. Tämä prosessi vie aikaa ja energiaa.

Sinkki on mineraali jota tarvitaan vasta-aineiden kehittämiseen ja tuottamiseen, erikoistunein ja tehokkain ase tauteja aiheuttavia organismeja vastaan.

Kaikki 3, c-vitamiini, seleeni ja sinkki, suojelevat immuunisoluja niiden omilta mikrobeja vastaan taistelevilta aseilta: kun immuunisolut tekevät hyökkäyksen mikrobeja vastaan, ne käyttävät erityistä mikrobeja tappavia aineita, jotka voivat olla vaarallisia myös immuunisoluille itselleen ja muillekin kehon soluille. Joten c-vitamiini, seleeni ja sinkki, auttavat rakentamaan kilven, joka suojaa omia solujamme.

Kolmoisvaikutus immuunijärjestelmän vahvistamiseen

Aktiiviset ainesosat

ImunoBoost
Sisältö (1 yksikkö)20 kapselia
Päivittäinen annos1-2 kapselia
Nettopaino (1 yksikkö)9.6 g

Ainesosat2 kapselissa%RDI*
C-vitamiini320 mg400
Sinkki10 mg100
Seleeni110 μg200

RDI* - päivittäisen saannin vertailuarvo. ** - päivittäisen saannin vertailuarvoa ei ole määritelty.

Käyttö

Suositeltu päivittäinen annos on 1-2 kapselia.

1-2 kapselia

Kerran päivässä

AINESOSAT

(2 kapselissa) C-vitamiini [kalsium-L-askorbaatti] 320 mg - 400% RDI*, täyteaine: akaasiakumi, sinkkiglukonaatti (sinkki 10 mg - 100% RDI*), seleenillä rikastettu hiiva (seleeni 110 µg – 200% RDI*), paakkuuntumisenestoaine: rasvahappojen magneesiumsuola, kapseli: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

RDI* - päivittäisen saannin vertailuarvo.

KÄYTTÖ JA VALMISTUS

1-2 kapselia vesilasillisen kanssa aterian jälkeen.

TÄRKEÄTÄ

Suositeltua päivittäistä annosta ei saa ylittää. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota tai terveellistä elämäntyyliä, jotka ovat tärkeitä

VAROITUS

Jos olet erityisherkkä tai allerginen jollekin tuotteen ainesosista tai käytät lääkitystä, keskustele lääkärisi kanssa ennen käyttöä.

SÄILYTYS

Säilytä lasten ulottumattomissa! Säilytys pimeässä ja kuivassa paikassa alle 25°C lämpötilassa.