Kurkuma lisäravinne nivelille

CurcumaFar FORTE - Korkealuokkainen kurkuma lisäravinne

30 kapselia | 30 päivän annos

Contents: 1x CurcumaFar FORTE - Korkealuokkainen kurkuma lisäravinne 30 capsules/30 päivää

-19%

icon-gluten

icon-gmo

icon-gmp

icon-lactose

icon-vegan

icon-vegetarian

icon-eu

icon-haccp

Ei eläinkokeita

Ilman parabeeneja

Laboratorisesti testattu

Ei myrkyllisiä kemikaaleja

*Huomio: Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja ne voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta.

ILMAISIA LAHJOJA!

Saa parhaat vinkit terveyteen ja ravintoon kera herkullisten reseptien, kaikki kätevästi yhdessä e-kirjassa!

icon-gluten

icon-gmo

icon-gmp

icon-lactose

icon-vegan

icon-vegetarian

icon-eu

icon-haccp

Ei eläinkokeita

Ilman parabeeneja

Laboratorisesti testattu

Ei myrkyllisiä kemikaaleja

*Huomio: Tuotteen vaikutukset voivat vaihdella yksilöittäin ja ne voivat poiketa verkkosivustolla kuvatusta.

Kurkuma lisäravinne nivelille

CurcumaFar FORTE - Korkealuokkainen kurkuma lisäravinne

30 kapselia | 30 päivän annos

Saa helpotusta nivelongelmiin ja paranna liikkuvuutta ensiluokkaisella nopeavaikutteisella kurkuma lisäravinteella!

Sisältää vertaansa vailla olevan tehokkaan kurkumauutteen ja lukuisia tukevia ainesosia, kuten inkivääriä, ruusunmarjaa sekä C- ja D-vitamiineja, jotka tukevat niveliä ja ehkäisevät tulehduksia. 

 • Suojaa ja vahvistaa niveliä ja ylläpitää liikkuvuutta
 • EU:n nro 1 kurkuma-valmiste, jossa on 100 % puhdasta kurkumauutetta, Curcugreen®, jonka biologinen hyötyosuus on 700* % korkeampi kuin tavallisen kurkumiinin
 • 50*% vähemmän nivelvaivoja 
 • 60*% parantunut nivelten liikkuvuus
 • Auttaa ylläpitämään aktiivista elämäntapaa ja parantaa elämänlaatua
 • Tukee kollageenin biosynteesiä, joka on tärkeä osa jänteitä, luustoa, rustoa ja muuta sidekudosta.
 • Auttaa hillitsemaan tulehdusreaktioita ja edistää tulehdushormonien tasapainoa.
 • Maksimaaliset tulokset vain 1 kapselilla päivässä
 • Yli 15 vuoden asiantuntemus ravintolisien kehittämisestä ja tuotannosta.

Sensilabilla on yli 3 000 000 tyytyväistä asiakasta kaikkialla Euroopassa.

Contents: 1x CurcumaFar FORTE - Korkealuokkainen kurkuma lisäravinne 30 capsules/30 päivää

Annos 30 päivää

0,73 € / Kapseli

-19% lisäalennus
Erikoishinta 21,99 € Normaalihinta 26,99 €

Valitse toivomasi määrä

Säästä 19%
1x 21,99 € per kappale
Säästä 22%
Osta 2 20,99 € per kappale
Säästä 26%
Osta 3 19,99 € per kappale

Valitse paketti:

Valitse kertaostos tai tee kestotilaus

Vinkki: Säästä ylimääräinen 17% -kestotilauksella

Kertaostos
(30 päivän annos)
Tee kestotilaus tähän tuotteeseen ja saa se joka kuukausi ylimääräisellä 17% alennuksella, alkaen toisesta kestotilauksen toimituksesta.
(30 päivän annos joka kuukausi 18,25 €)
32% Lisäalennus + Ilmainen toimitus ensimmäisen toistuvan tilauksen yhteydessä

Halvin vaihtoehto

 
Loading...
Varastossa
SKU
101300
4.70 329

ILMAISIA LAHJOJA!

Saa parhaat vinkit terveyteen ja ravintoon kera herkullisten reseptien, kaikki kätevästi yhdessä e-kirjassa!

Euroopan ykköskurkumalisä, jossa on Curcugreen®:iä, 100 % puhdasta kurkumauutetta, jonka biologinen hyötyosuus on 700* % korkeampi kuin tavallisella kurkumilla.

Nivelvaivojen ratkaisu: ovatko tutkijat löytäneet ratkaisun?

image

Elämässämme nivelet kuormittuvat huomattavasti, ja ikääntyessämme ne kärsivät usein epämukavuudesta. Nämä vaivat eivät johdu pelkästään ajan kulumisesta, vaan myös tekijät kuten ylipaino, liikunnan puute ja mekaaniset vammat voivat vaikuttaa nivelkomplikaatioihin.

Ihmiset, jotka kärsivät nivelongelmista ovat mm.:

 • 50-vuotiaat ja sitä vanhemmat;

 • urheiljat, erityisesti voimakasta iskutusta vaativa urheilusuoritus;

 • ruumiillisen työn tekijät, erityisesti ne, jotka tekevät toistuvia liikkeitä;

 • suuremman painoindeksin omaavat ihmiset, ja;

 • kaikki, jotka tekevät säännöllisesti raskaita nostoja ja toistuvia toimintoja.

Maailmanlaajuisesti merkittävä asia

Nivelongelmat voivat merkittävästi heikentää kykyä suorittaa jokapäiväisiä toimintoja, kuten kumartumista, esineiden nostamista, portaissa nousemista ja paljon muuta. Järkyttävää kyllä, yli 1,7 miljardia ihmistä ympäri maailmaa kärsii erilaisista tuki- ja liikuntaelimistön ongelmista, joihin kuuluu nivelvaivoja. Niveliin liittyvistä ongelmista polvet, hartiat ja lonkat ovat yleisimmin kärsiviä alueita.

image

Tulehdustila: nivelvaivojen taustalla oleva ongelma

Tulehduksiin keskittyminen nivelvaivojen aiheuttajana

Kun nivel loukkaantuu, kuten nilkka nyrjähdyksessä, seuraa usein tulehdus - tavallinen paranemisreaktio, joka näkyy turvotuksena tai punoituksena. Tulehdus on immuunijärjestelmän signaali, joka osoittaa, että se pyrkii korjaamaan vaurioita ja edistämään uuden kudoksen kasvua.

Tietyissä tapauksissa immuunijärjestelmä voi kuitenkin aiheuttaa selittämättömiä ja pysyviä tulehduksia nivelissä. Tämäntyyppinen tulehdus voi aiheuttaa lisävaurioita nivelkudoksille ja hermoille, mikä johtaa pysyviin ongelmiin.

Tulehduksen taltuttaminen: ratkaiseva askel kohti nivelongelmien ratkaisemista

Tutkijat väittävät, että tulehduksen hallitseminen on keskeinen askel kohti nivelkomplikaatioiden hallintaa. Mielenkiintoista on, että he arvelevat, että vastaus saattaa löytyä tavallisesta kotitaloustavarasta - maustehyllystä.

Ruokakomeron peruselintarvike, jolla on voimakkaita terveyshyötyjä - terveysalan ammattilaiset vahvistavat sen

Yhä useammat terveydenhuollon ammattilaiset tunnustavat kurkuman tärkeimmän ainesosan, kurkumiinin, mahdolliset terveysvaikutukset. Sen uskotaan voivan auttaa tehokkaasti ratkaisemaan nivelongelmia ja tulehduksia, mikä tarjoaa luonnollisen lähestymistavan nivelten terveyden hallintaan.  

Kurkumiinin hyödyt saattavat ulottua pidemmälle kuin vain vaivojen lievittämiseen. Koska kurkumiini on voimakas tulehduskipulääke, sen katsotaan parantavan merkittävästi nivelten toimintaa ja yleistä liikkuvuutta

image

Lupaavat tutkimukset paljastavat kurkumiinin koko potentiaalin

image

BMC-lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan kurkumiini lievittää hyvin nivelvaivoja. Tutkimukseen osallistujat raportoivat 50*%:n epämukavuuden vähenemisestä!**.

Kurkumiini tarjosi sivuvaikutuksettoman tavan lievittää nivelvaivoja vuonna 2021 julkaistun meta-analyysin mukaan, jossa tarkasteltiin 11 tutkimuksen tuloksia, joihin osallistui yhteensä yli 1000 henkilöä.** 

Toinen belgialaisten tutkijoiden tekemä 6 kuukauden tutkimus osoitti, että useimmilla osallistujilla epämukavuus väheni 53* %. Lisäksi henkilöt havaitsivat 60* %:n lisäyksen nivelten liikkuvuudessa.**

Nämä tulokset osoittavat, että kurkumiini on erittäin lupaava ainesosa, joka voi parantaa nivelten liikkuvuutta ja nivelvaivoista kärsivien ihmisten yleistä hyvinvointia. 

On vain yksi ongelma: kurkumiinin biologinen hyötyosuus on hyvin heikko, mikä tarkoittaa, että se imeytyy elimistöömme huonosti. Luonnollisessa muodossaan meidän pitäisi syödä päivittäin noin 100 teelusikallista kurkumajauhetta, jotta voisimme kokea sen terveyttä edistävät ominaisuudet. 

image
image

Curcugreen®: läpimurto tehokasta helpotusta varten 

Etsiessään ratkaisua kurkumiinin biologisen hyötyosuuden ongelmaan johtavan laboratorion tutkijat kehittivät Curcugreen®:n, uraauurtavan, erittäin tehokkaan kurkumiinivalmisteen, jonka imeytymisaste on hämmästyttävä. 

Kliininen tutkimus osoitti, että se voi vähentää merkittävästi nivelongelmia ja jäykkyyttä 2* viikossa ja tuottaa mitattavissa olevia parannuksia päivittäiseen liikkuvuuteen ja yleiseen elämänlaatuun.

25 kliinisen tutkimuksen ja 49 patentin tukemana Curcugreen® nousee esiin tehokkaana keinona lievittää nivelongelmia! 

CurcumaFar: lisäravinne nivelvaivoille, jolla on ylivoimainen tehokkuus 

image

CurcumaFar ylittää kilpailijansa ensisijaisesti sen ainutlaatuisen 100-prosenttisesti puhtaan kurkumauutteen, Curcugreen®:n, ansiosta.

Tämän merkittävän patentoidun ainesosan biologinen hyötyosuus on 700*% korkeampi kuin tavallisella kurkumiinilla. Tämä takaa paremman tehokkuuden ja pidemmän säilyvyyden (jopa 8 tuntia), mikä asettaa CurcumaFarin muiden markkinoilla olevien kurkumaa sisältävien nivelravinteiden edelle. 

Jotta saavutetaan parhaat tulokset tulehduksen vähentämisessä, nivelongelmien hoidossa ja lukuisien muiden terveyshyötyjen tarjoamisessa, uraauurtavaa kurkuma-kaavaamme on täydennetty lukuisilla muilla tehokkailla ainesosilla, kuten inkiväärillä, ruusunmarjalla sekä C- ja D-vitamiineilla.

image

Kurkuman taika liikkuviin niveliin

Matkallasi kohti optimaalista nivelten terveyttä ja liikkuvuutta on olemassa voimakas salaisuus - kultainen ainesosa, joka on kiinnittänyt sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin harrastajien että lääketieteen ammattilaisten huomion. Tämä merkittävä ainesosa, joka ei ole mikään muu kuin kurkuma, pitää sisällään elinvoimaisissa sävyissään lumoavien hyötyjen maailman, joka voi muuttaa nivelterveytesi kuin taikaiskusta.

Kurkuman muinainen viisaus

Kuvittele mauste, joka ei ainoastaan lisää makua suosikkiruokiin, vaan jolla on myös voima lievittää nivelvaivoja ja parantaa joustavuutta. Kurkumaa on kunnioitettu vuosisatojen ajan perinteisen lääketieteen kulmakivenä, jota on ylistetty muinaisissa teksteissä ja käytännöissä eri kulttuureissa. Tämä Curcuma longa -kasvista peräisin oleva poikkeuksellinen juuri on kurkumiinin lähde - luonnollisen yhdisteen, joka antaa kurkumalle sen merkittävät terveyttä edistävät ominaisuudet.

Kurkumiinin arvoituksen selvittäminen

Kurkuman lumouksen ytimessä on kurkumiini, bioaktiivinen yhdiste, joka ilmentää terveyshyötyjen sinfoniaa. Kurkumiini on voimakas tulehduksenvastainen ja antioksidanttinen aine, joka taistelee väsymättä hapetusstressiä ja tulehdusta vastaan, jotka usein heikentävät nivelten terveyttä. Neutralisoimalla vapaita radikaaleja ja estämällä tulehdusreittejä kurkumiini toimii nivelten mukavuuden ja liikkuvuuden vartijana.

Kurkumiinin ja tulehduksen välinen tanssi

Nivelvaivat voivat johtua tulehduksen kietoutuneesta verkosta, joka vangitsee meidät epämukavuuden kiertokulkuun. Kurkumiinin poikkeuksellinen tanssi tulehduksen kanssa purkaa tämän verkon ja tarjoaa rauhoittavan balsamin, joka kohdistuu tulehdukseen sen ytimessä. Kurkumiini hillitsee tulehdusmolekyylien tuotantoa, mikä auttaa minimoimaan epämukavuutta ja edistämään nivelten yleistä hyvinvointia.

Liikkuvuuden varjeleminen

Kuvittele nivelesi hyvin öljytyksi koneistoksi, joka liukuu ja taipuu saumattomasti jokaisen liikkeen mukana. Kurkumiinilla on keskeinen rooli tässä analogiassa tukemalla nivelnesteen tuotantoa - luonnollisen voiteluaineen, joka ravitsee ja pehmentää niveliä. Tämän seurauksena nivelesi liikkuvat helpommin, ja jäykkyys kuuluu menneisyyteen.

Kehosi voimaannuttaminen, elämäsi rikastuttaminen

Kurkuman taika ei rajoitu vain nivelten mukavuuteen - se ulottuu myös yleiseen hyvinvointiisi. Kun kurkumiini edistää nivelten terveyttä, se vapauttaa sinut rajoituksista, joita epämukavuus asettaa jokapäiväiseen elämääsi. Kuvittele, että pystyt täysin osallistumaan aiemmin rakastamiisi aktiviteetteihin, olipa kyse sitten tanssimisesta, vaeltamisesta tai yksinkertaisesti leikkimisestä lastenlastesi kanssa. Kun kurkuma on liittolaisesi, voit ottaa elämän seikkailut vastaan avosylin ja hillittömällä innolla.

Vapauta kurkuman voima tänään

Kurkuman taikuuden käyttöönotto ei vaadi monimutkaisia rituaaleja; se vaatii vain halukkuutta omaksua sen potentiaali. Sisällyttämällä kurkumaa päivittäisiin rutiineihisi, olipa kyseessä sitten curry, tee tai lisäravinteet, avaat oven maailmaan, jossa nivelvaivoista tulee kaukainen muisto. Koe muutos omakohtaisesti, kun nivelesi löytävät uudelleen nuorekkaan elinvoimansa, jolloin voit nauttia jokaisesta hetkestä epäröimättä.

image

Kuinka se toimii?

Kurkuma (CURCUGREEN®) -  Kurkumauutteen patentoitu muoto, jolla on korkea biologinen hyötyosuus ja biotehokkuus. Auttaa suojaamaan niveliä, ylläpitää nivelten joustavuutta ja sillä on merkittäviä antioksidanttisia ominaisuuksia.

Inkivääri - Inkivääri kuuluu samaan kasvisperheeseen kuin kurkuma, ja se auttaa hallitsemaan tulehdusreaktioita ja edistää tulehdushormonien normaalia tasapainoa. 

Ruusunmarja - Ruusunmarjakasvien hedelmistä saatu uute, joka voi auttaa ylläpitämään terveitä ja liikkuvia niveliä, tukee nivelten liikkuvuutta ja voi auttaa parantamaan elämänlaatua auttamalla sinua pysymään aktiivisena.

C-vitamiini - Olennainen osa kollageeninbiosynteesiä, joka on ratkaisevan tärkeää jänteiden, luiden, ruston ja kaikkien muiden sidekudosten normaalin toiminnan kannalta.

D-vitamiini - Edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä ja käyttöä, jotka ovat luun mineralisaation kannalta ratkaisevan tärkeitä.

Hanki helpotusta nivelongelmiin korkealaatuisella kurkuma lisäravinteella!

image
image

Ylläpitää nivelten liikkuvuutta

image

Vahvistaa niveliä

image

Vähentää nivelten epämukavuutta

image

Tukee kollageenin biosynteesiä

image

Auttaa hallitsemaan tulehdusreaktioita

Aktiiviset ainesosat

CurcumaFar Forte
Pakkaus (1 yksikkö)30 kapselia
Päivä annos1 kapselia
Netopaino (1 yksikkö)14.8 g

Ainesosat1 kapselissa% RDI*
Kurkuma uute 270 mg ** 
- Kurkumiini 175.5 mg ** 
Ruusunmarjauute 58 mg ** 
- C-vitamiini40 mg 50 
Inkivääri uute 25 mg ** 
 D3-vitamiini 5 µg 100 
*RDI = ravinteiden viitearvot ** = ravinteiden viitearvoja ei ole vahvistettu.

Käyttö

Suositeltu päiväannos on 1 kapselia

1 kapseli

Kerran päivässä

AINESOSAT (1 kapselissa)

CURCUGREEN® [kurkuma (Curcuma longa L.) juurakkouute, jossa on 95 % kurkuminoidien kokonaiskompleksia ja 65 % kurkumiinia] 270 mg, hypromelloosi (kapselikuori), täyteaine: selluloosa, koiranruusun(Rosa canina L. ) hedelmäuute, jossa on 70 % L-askorbiinihappoa 58 mg (C-vitamiini 40 mg - 50 % RDI*), inkivääri (Zingiber officinale Roscoe) juurakkouute, jossa on 5 % gingeroleja 25 mg, paakkuuntumisenestoaine: selluloosa, kolekalsiferoli [vegaani] (D3-vitamiini 5 µg - 100 % RDI*).

*RDI= ravinteiden viitearvot

KÄYTTÖ

Ota 1 kapseli vesilasillisen kanssa aterian jälkeen.

VAROITUS

Jos olet yliherkkä tai allerginen jollekin tämän tuotteen ainesosalle tai käytät lääkkeitä, ota yhteys lääkäriin ennen käyttöä. Tätä tuotetta ei suositella raskaana oleville eikä imettäville naisille. Suositeltua päivittäistä saantia ei saa ylittää. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vaikuttavien ainesosien ominaisuuksien luonnollisista vaihteluista johtuen tuotteen väri, maku ja tuoksu voivat vaihdella hieman eräkohtaisesti. Nämä vaihtelut eivät vaikuta tuotteen kokonaislaatuun ja tehoon.

SÄILYTYS

Säilytä pimeässä ja kuivassa paikassa alle 25 °C:n lämpötilassa.