Antaa ihmisille takaisin luonnon ja tieteen

"Opiskele luontoa, rakasta luontoa, pysy luonnon lähellä. Se ei koskaan petä sinua." (Frank Lloyd Wright)

Sensilabin tarina alkoi yksinkertaisella toiveella: palauttaa ihmisille se, mitä ei koskaan olisi pitänyt ottaa heiltä. Olemme pitäneet tämän toivomuksen hengissä vielä tähän päivään saakka: antaa sinulle takaisin terveyttä ja auttaa sinua tuntemaan olosi hyväksi, kaikella luonnon voimalla. Uskomme todella, että tämä on paras tapa edetä pyrkimyksessä parempaan elämän laatuun.

Luonto ja tiede harmoniassa.

Lainasimme perinteistä tietoa luonnon lähellä asuvilta ja vahvistimme sitä uusimpien tieteellisten läpimurtojen avulla. Koska noudatamme tiukimpia lääkestandardeja, tuotteemme sisältävät vain turvallisia ja tehokkaita luonnollisia aineita..

 

Sensilabin tuotteet ovat tulleet tunnetuksi kaikkialla Euroopassa, idässä ja vielä kauempana

Sensilab-brändin isien ajava voima oli halu yhdistää tehokkaasti luonnolliset ja tieteelliset ratkaisut. Kolme asiantuntijaa - Marko Dolžan, Bojan Ščukovt ja Branko Belčič - olivat lähteneet yhdestä Slovenian suurimmista lääkeyhtiöistä ja perustaneet uuden - he rakensivat sen tieteen ja luonnon perustalle. Ajan myötä heidän joukkoonsa liittyivät heidän poikansa, kollegansa ja muita tunnettuja asiantuntijoita eri aloilta. Sensilab kukkii edelleen, sopusoinnussa luonnon ja edistyksen kanssa..

 

OLEMME KEHITTÄNEET YLI 500 TUOTETTA, JOTKA OVAT SAATAVILLA YLI 40 MARKKINOILLA.

 

 

Uskomme yksilökohtaiseen lähestymistapaan

Sensilabilla tiedämme, että jokainen on ainutlaatuinen. Siksi yksilökohtaisen lähestymistavan omaksuminen asiakkaisiimme on meille äärimmäisen tärkeää. Laaja tuotevalikoimamme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan sisäisen tasapainon ja paremman elämänlaadun tarjoamalla heille täydellisyyteen pyrkiviä ja räätälöityjä ratkaisuja..

Kymmenet tuhannet tyytyväiset asiakkaat ympäri maailmaa toimivat todisteena siitä, että olemme oikealla tiellä. Tuomme luonnon takaisin ihmisille ja rikastamme sitä uusimmilla tieteellisillä innovaatioilla.

Sensilabin historia ja virstanpylväät

2018

Sensilab avaa kahdeksannen myymälänsä, jossa tarjoamme yksilökohtaista neuvontaa ja mittauksia.

2018

Sensilab saa uuden logon.

2014

Sensilab on läsnä yli 35 maassa ympäri maailmaa.

2014

Kosmetiikkamerkki UNDO saa 7 kansainvälistä patenttia.

2012

Sensilab.si-verkkokaupan ensimmäinen versio avataan.

2012

Sensilabista tulee superbrändi Sloveniassa..

2009

Logatecissa (Slovenia) käynnistetään ensimmäinen kehitysyksikkö. In mahdollistaa nopean tuotannon pienessä mittakaavassa. Laitos noudattaa hyvää valmistustapaa (GMP) -järjestelmää, joka varmistaa ainesosien ja tuotteiden 100-prosenttisen turvallisuuden.

2008

Sensilab saa kaksi tärkeintä sertifikaattia (GMP ja HACCP) - todistuksen siitä, että se toimii lääke- ja elintarviketeollisuuden tärkeimpien standardien mukaisesti.

2007

Sensilab keskittyy ennaltaehkäisevien tuotteiden kehittämiseen. Jotkut tärkeimmistä tuotteista ovat vitamiinit ja mineraalit, Q10 ja B-vitamiinikompleksi.

2005

Sensilab-markkinat syntyvät. Sen edeltäjä oli Farmicom (emoyhtiö) neuvonantaja suurimmille slovenialaisille ja eurooppalaisille farmaseuttisille yhtiöille.