Happy Enzymes

Ravintolisä Kapselit erityisillä entsyymeillä, jotka parantavat ruuansulatusta, puhdistavat maksaa ja optimoivat laihtumista.

-30%

Happy Enzymes

  • Parantaa unta
  • isää energiatasoja
  • Optimoi ruuansulatuksen


 

Saatavuus: Varastossa

19,90 €

13,93 €

 

30 päivän takuu, jos et ole tyytyväinen

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa paketin meille 30 päivän sisällä tyytyväisyystakuumme mukaisesti ja saat rahat takaisin.

Pakataan, lähetetään ja toimitetaan 4-6 työpäivän sisällä
Maksuvaihtoehdot:

Sisällys: 30 kapselia, 10 päivälle

ARVOKAS APU AINEENVAIHDUNNALLESI

Tunne olosi paremmaksi ja kevyemmäksi välttämättömien ruoansulatusentsyymien avulla

  • Auttaa pääsemään eroon ylimääräisestä painosta
  • Stimuloi ja parantaa ruoansulatusta
  • Varmistaa hyödyllisten ravinteiden imeytymisen
  • Puhdistaa maksaa

KUINKA SE TOIMII?

Tuntuuko suosikkiruoastasi luopuminen mahdottomalta?

Rehellisesti sanottuna, rakkaudellasi ruokaan on joskus negatiivisia seurauksia. Turvotus, vatsan kouristukset ja ruoansulatushäiriöt ovat varoitusmerkkejä siitä, että kehossa tapahtuu jotain.

Yleensä ongelma on melko yksinkertainen: sinulla ei ole tarpeeksi ruoansulatusentsyymejä. .

Ne ovat ruuansulatuksen tärkein osa: ne   hajottavat ruoan ja muuttavat sen ravinnoksi, , auttavat meitä laihtumaan, ylläpitämään   tehokasta immuunijärjestelmää ja pitämään meidät hyvällä tuulella.

Mitä enemmän entsyymejä kehossasi, sitä pienempi on kolesteroli-, selluliitti-, nesteturvotus-, masennus- ja uupumus-ongelmien riski .

Aineosat: Koralli-kalsiumjauhe, jossa on 35% kalsiumia, kiiviuute, jossa on 7500 AU/g aktinidiiniä, fermentointiprosessit, jotka on saatu käymisprosessista Aspergillus oryzaen kanssa 24000 U/g amylaasia, 6000 U/g proteaasia, 4000 U/g laktaasia, 1000 U/g lipaasia, 200 U/g sellulaasia 200 U /g sellulaasia, inkiväärijuuriuutetta, jossa on 5% gingerolia, suihkukuivattu papaijan hedelmämehu, joissa on 6 USP-yksikköä/mg papaiininproteolyyttistä aktiivisuutta (enintään 0,1% laktoosia), pakkuuntumisenestoaine: riisitiiviste, kapselit: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Käyttö: Suositeltu saanti on 1 kapseli 3 kertaa päivässä lasillisen kanssa vettä aterian jälkeen.

Varoitus: Jos olet yliherkkä tai allerginen jollekin tuotteen ainesosalle tai jos käytät lääkkeitä, keskustele lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Tuotetta ei tule käyttää raskauden tai imetyksen aikana.

Tärkeätä: Ravintolisä. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Ravintolisillä ei voi korvata monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja

Säilytys: Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa! Säilytä pimeässä, huoneenlämmössä.

Happy Enzymes