Tiesitkö, että magnesium edistää parempaa ja pidempää unta , sen lihaksia rentouttavan vaikutuksensa ansiosta?

 

Vähentää väsymystä ja uupumusta

Edistää lihasten normaalia toimintaa.

Tukee hermoston toimintaa.

Edesauttaa terveitä hampaita ja vahvoja luita.

Vaikuttaa positiivisesti tasaiseen sydämen sykkeeseen.

Tärkeä rooli solujen jakautumisessa.

Vaikuttaa hampaiden ja luiden terveyteen

Osallistuu proteiinisynteesiin.

Auttaa pitämään verenpainetta terveellä tasolla.

Edistää kehon elektrolyyttitasapainoa.

 
 

Kuka tarvitsee ekstra magnesiumia joka päivä?

Usein väsyneet

Magnesium lievittää väsymystä ja uupumusta, joka kulkee käsi kädessä nykypäivän elämäntyylin kanssa.  

Fyysisesti aktiiviset

Kun liikumme, käytämme huomattavan määrän elektrolyyttejä, kuten magnesium. Säännöllinen magnesiumin saanti auttaa rentouttamaan lihaksiaja torjumaan kramppeja. Lisäksi se parantaa kestävyyttä ja lisää energiatasoja.  

Nuoret

Kasvaessa keho tarvitsee enemmän magnesiumia varmistaakseen kehon optimaalisen toiminnan sekä luiden ja hampaiden vahvuuden. 

Iäkkäämmät

Magnesium myötävaikuttaa luiden ja hampaiden vahvuuteen ja estää lihasmassan vähenemistä, mikä voi johtaa osteoporoosiin.  

Stressille alttiit

Stressi nostaa verenpainetta, mikä johtaa magnesiumin vapautumiseen soluista ensin vereen ja sitten munuaisten kautta pois kehosta. Matala magnesiumpitoisuus huonontaa kehoasi selviytistä stressistä. Säännöllinen magnesiumin saanti parantaa vastusta stressiin ja rauhoittaa.
 

Miksi emme saa sitä tarpeeksi syömästämme ruoasta?

Magnesium on välttämätön mineraali, jota kehomme ei pysty tuottamaan itse, mikä tarkoittaa, että meidän on saatava se syömästämme ruuasta. Magnesiumia löytyy lehtivihanneksista (salaatti, pinaatti), papuista, pähkinöistä, siemenistä ja karkeasta viljasta . Meillä on aina tarjolla näitä ruokia, mutta normaalisti emme syö niitä joka päivä - ainakaan niissä määrissä, jotka tarvitaan päivittäisten tarpeidemme tyydyttämiseen..

Ongelmana on, että elintarvikkeita jalostettaessa osa magnesiumista katoaa. Teollinen leipä, pasta ja keksit sisältävät hyvin vähän magnesiumia.

 
 

MistäALL IN A DAY magnesium tulee?

 

ALL IN A DAY Magnesium sisältää magnesiumia merivedestä. Se takaa nopean imeytymisen. Valmistusprosessi on hellä - ei kemiallisia liuottimia - ja tuloksena on parhaimman laatuista magnesiumia ja vähemmän natriumia ja klooria. /p>

Koska synteettisesti valmistetut vitamiinit ja mineraalit ovat lisääntyneet, me painotamme lisäravinteiden valmistusta luonnollisella, ei-aggressiivisella tavalla.

 

Suosittelemme ALL IN A DAY Magnesiumia

 

Sen lisäksi, että se on peräisin 100% luonnollisista ja korkealaatuisista ainesosista, ALL IN A DAY-magnesiumilla on muita etuja, jotka tekevät tästä tuotteesta yhden parhaista ravintolisistä.:

  • Se on sopii vegaaneille , koska se sisältää vain meriveden mineraaleja ja kapseli koostuu 100% luonnollisesta selluloosasta;
  • Se sisältää puhdasta ja luonnollisesti uutettua magnesiumia , joka kattaa yksilön koko päivittäisen tarpeen;
  • Yksi kapseli päivässä tarjoaa saman määrän magnesiumia kuin saisit 12 avokadosta ;
  • Tarjoaa useita positiivisia vaikutuksia päivittäin käytettynä;
  • Ei altista maksaa ja munuaisia stressille;
  • Ei ärsytä mahalaukun limakalvoa kuten poretabletit ja synteettiset pillerit;
  • Imeytyy nopeasti ja alkaa toimia heti.
 
 

Saatavuus: Varastossa

8,99 €
Valitse paketti:

 

30 päivän takuu, jos et ole tyytyväinen

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa paketin meille 30 päivän sisällä tyytyväisyystakuumme mukaisesti ja saat rahat takaisin.

Pakataan, lähetetään ja toimitetaan 4-6 työpäivän sisällä

AINESOSAT: Merivedestä peräisin oleva merimagnesium, paakkuuntumisenestoaine: kasvisperäinen magnesiumstearaatti, kapselit: hydroksipropyylimetyyliselluloosa. INNEHÅLL: marinmagnesium från havsvatten, klumpförebyggande medel: magnesiumstearat av vegetabilisk kvalitet, kapslar: hydroxipropylmetylcellulosa.

KÄYTTÖ:  Suositeltu päiväannostus on 1 kapseli päivässä vesilasin kanssa aamiaisen jälkeen.ANVÄNDNING: Rekommenderat dagligt intag är 1 kapsel ett glas vatten efter frukost.

TÄRKEÄTÄ  uositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota tai terveellistä elämäntyyliä, jotka ovat tärkeitä.OBS: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskottet ska inte ersätta en varierad och balanserad kosthållning och en sund livsstil. En varierad och balanserad kosthållning och en sund livsstil är viktiga.

SÄILYTYS:  Säilytä lasten ulottumattomissa! Säilytys pimeässä ja kuivassa paikassa alle 25°C lämpötilassa. FÖRVARING: Förvaras oåtkomligt för barn! Förvaras mörkt och torrt under 25 °C.

NETTIPAINO/NETTOVIKT: 25 g.

 
ALL IN A DAY Magnesium