Tiesitkö, että D-vitamiini on tärkeää kalsiumin imeytymiselle ja välttämätöntä terveille luille ja hampaille sekä niiden kasvulle?

 

Edistää luiden ja hampaiden terveyttä.

Edistää normaalia lihasten toimintaa.

Osallistuu solunjakautumiseen ja erikoistumiseen.

Kalsium edistää ruoansulatuksen normaalia entsyymitoimintaa.

Tukee normaalia veren hyytymistä

D-vitamiini lisää raudan imeytymistä, mikä torjuu raudanpuutetta

Vahvistaa immuunijärjestelmän toimintaa.

Parantaa kognitiivisia prosesseja.

 

Kuka tarvitsee päivittäin ekstra-annoksen kalsiumia ja D-vitamiinia?

He, joiden päivittäinen kalsiumannos on pieni

Jokaiselle, joka ei saa tarpeeksi kalsiumia ruoastaan ​​(maitotuotteet, lehtivihannekset).

Iäkkäät

Kalsium on tärkeimmässä osassa luukudoksen tuotannossa. Kalsiumlisää suositellaan osteoporoosista ja osteopeniasta kärsiville.

Vaihdevuosina  

Vaihdevuodet myötävaikuttavat vähentyneeseen luuntiheyteen ja edistävät osteoporoosin puhkeamista.  

He, jotka eivät saa tarpeeksi auringonvaloa

Vähintään 15 minuuttia päivässä ulkona auringossa oleminen on luonnollinen tapa saada D-vitamiinia. Mutta jos pysymme suurimman osan päivästä sisällä (suurin osa meistä on sisätiloissa työn takia emme todennäköisesti saa tarpeeksi aurinkoa. Silloin D-vitamiinilisän ottaminen on erittäin hyvä idea.

Kaikille talvella

Kehomme tuottavat D-vitamiinia auringonvalon avulla. Talvella päivät ovat lyhyempiä ja auringonvalo heikompaa. Tuloksena emme tuota tarpeeksi D-vitamiinia ja siksi kalsiumin saanti vähenee.

He, jotka helposti murtavat luita jaloissa

Kalsium on luuston tärkein komponentti ja tekee luukudoksen paranemisen nopeammaksi.
 

Miksi emme saa sitä tarpeeksi ruoasta?

Kehomme tuottavat D-vitamiinia auringonvalon avulla. Kun auringonvaloa on vähän (tai ei ollenkaan) etenkin talvella, meidän on muuten täydennettävä kehoamme D-vitamiinilla. D-vitamiini on erittäin tärkeä immuunijärjestelmällemme ja energiatasoillemme.

Maito ja maitotuotteet sisältävät paljon kalsiumia. 1800-luvun lopulla Euroopassa juotiin vain pastöroimatonta tai raakamaitoa. Teollistumisen myötä maidon homogenisointi tuli tavaksi. Tämän prosessin takia heikentynyt kykymme hyödyntää kalsiumia maitotuotteista . Samaan aikaan oli paljon muita ruoansulatus- ja terveysongelmia. Koska monet ihmiset laktoosi-intolerantikkoja tai vegaaneja ja koska maidosta peräisin oleva kalsium ei ole niin hyvin imeytyvää kuin aiemmin ajatelimme, emme voi luottaa pelkästään maitoon ja maitotuotteisiin tyydyttääksemme kalsiumintarpeemme.

 
 

Mistä kalsium ja D-vitamiini kapseleissamme tulee?

 

Saamme kalsiumia erilaisista ruoista - maitotuotteista lehtivihanneksiin (salaatti, pinaatti...). Tuotteissamme oleva kalsium tulee korallista , miljoonia vuosia vanhasta, joka on tullut pinnalle maan liikkuessa. Puhtaat fossiilisoidut korallit eivät ole olleet osa mitään koralliriuttoja monien vuosien ajan , mikä tarkoittaa, että pääsemme siellä löytyvään kalsiumrikkauteen häiritsemättä merien luonnollista ympäristöä ja elämänmuotoja . Siksi kalsiumimme on ympäristöystävällistä ja vastuullista.

Kalsiumimme on rikastettu luonnonmukaisesti kasvatetuilla sienillä , jotka sisältävät luonnollista D-vitamiinia . Tämä yhdistelmä antaa kehoillemme ja luustollemme kalsiumia ja auttaa meitä vakauttamaan immuunijärjestelmäämme ja nostamaan energiatasojamme.. 

 

Vi rekommenderar Kalcium och vitamin D

 

Parhaat ainesosat, kalsium ja D-vitamiini, tulevat 100% luonnosta. Lisäksi tuotteella on muita hyötyjä, jotka tekevät siitä yhden parhaista ravintolisistä:

  • Sopii vegaaneille , koska se sisältää vain kivettyneitä koralli- ja luonnonmukaisesti kasvatettuja sieniuutteita, jotka on suljettu 100% luonnolliseen selluloosakapseliin;
  • Sisältää puhdasta luonnossa esiintyvää kalsiumia ja D-vitamiinia tyydyttämään jokaisen tarpeet;
  • Yksi kapseli päivässä tarjoaa saman määrän D-vitamiinia ja kalsiumia kuin 8 lasillista maitoa;
  • Jos käytät lisäravinnetta päivittäin, voit odottaa seuraavia hyötyjä;
  • Ei rasita maksaa ja munuaisia;
  • Ei ärsytä vatsaa kuten poretabletit tai synteettiset kapselit;
  • Imeytyy nopeasti ja alkaa toimia heti.
 
 

loppu varastosta

9,90 €

 

30 päivän takuu, jos et ole tyytyväinen

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa paketin meille 30 päivän sisällä tyytyväisyystakuumme mukaisesti ja saat rahat takaisin.

Pakataan, lähetetään ja toimitetaan 4-6 työpäivän sisällä

SISÄLTÖ: korallikalsiumjauhe min. 35% kalsiumia,sakeutusaine: modifioitu maissitärkkelys, luomusienijauhe korkealla D-vitamiinimäärällä, paakkuntumisenestoaine: kasviperäinen magnesiumstearaatti, kapselit: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

KÄYTTÖ Suositeltu päivittäinen annos on 1 kapseli 3 kertaa päivässä vesilasin kanssa aterian jälkeen. 

TÄRKEÄTÄ: Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota tai terveellistä elämäntyyliä, jotka ovat tärkeitä.

VARNING: Jos olet erityisherkkä tai allerginen jollekin tuotteen ainesosista tai käytät lääkitystä, keskustele lääkärisi kanssa ennen käyttöä. Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville

SÄILYTYS:  Säilytä lasten ulottumattomissa! Säilytys pimeässä ja kuivassa paikassa alle 25°C lämpötilassa.

NETTOPAINO: 58,5 g.